Huawei Mate X klar til salg medio november

Huawei har meldt salgsstarten for Mate X ud - mon den udskydes igen? Det blev også oplyst, at Huawei kommer med en foldbar efterfølger, som hedder Mate Xs.

Huawei Mate X Richard Yu
Mate X

Huawei har lanceret deres nye Mate 30-serie, der også understøtter 5G. Nu fejrer de, at der er solgt mere end 200 millioner smartphones i 2019.

Dette er sket ved et event i Schenzen. Det var også under selvsamme event, at Huawei meldte ud at deres første foldbare smartphone Mate X er klar til salg fredag den 15. november 2019.

Salgsstarten af Mate X har ellers været udskudt. Til at starte med skulle den være kommet i handlen i juni, men det blev altså ikke til noget.

Huawei udsætter deres foldbare smartphone Mate X

Mate X kommer med Kirin 980-chipsættet, selvom det tidligere har været meldt ud, at den ville blive opgraderet inden lanceringen. Dette rygte ser altså ikke ud til at have holdt stik.

Huawei Mate X opgraderes inden lanceringen

Mate X kommer med Leica-brandet quad-kamera, 4.500 mAh batteri og 55 watt SuperCharge. Skærmen er en OLED-skærm på 8 tommer – når den er foldet ud. Hvis den ikke er foldet ud er skærmen 6,6 tommer med en opløsning på 2480 x 1148 pixels i 19.5:9 format. Bagsiden er en 6,38 tommer skærm med et underligt 25:9 format. Det skriver GSMArena.com.

Telefonen kommer uden Google Mobile Services på det kinesiske marked, hvilket er helt efter bogen.

Huawei fortalte også om deres kommende foldbare smartphone, Mate Xs, ved deres event i Kina. Detaljerne var dog begrænsede, men den ventes på markedet i marts 2020. Det skriver GSMArena.com.

Huawei har på nuværende tidspunkt ikke lanceret Mate X på det danske marked, da det er en 5G-telefon og dette har vi ikke på nuværende tidspunkt herhjemme.

Huawei Mate X – det første kig

Samsung har netop sendt deres foldbare smartphone på markedet, Galaxy Fold, men vi skal ikke lige forvente at se Mate X på markedet. Om Mate Xs kommer til Danmark er uvist.

Mere til historien

TDC har tidligere meldt ud, at det forventes der er 5G-dækning i hele Danmark ved udgangen af 2020.

Læs også:
Huawei Mate X bliver verdens første CE-certificerede 5G-mobil

OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Nu kan iPhone 15-serien forudbestilles

Vil du være først med en iPhone 15? Du kan forudbestille fra i dag.

(mere…)
Hvornår kan iPhone 15 købes?

OVERBLIK: Denne dato kan du købe iPhone 15 og iPhone 15 Pro i Danmark.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram