Huawei Mate X klar til salg medio november

Huawei har meldt salgsstarten for Mate X ud – mon den udskydes igen? Det blev også oplyst, at Huawei kommer med en foldbar efterfølger, som hedder Mate Xs.

Huawei Mate X Richard Yu
Mate X

Huawei har lanceret deres nye Mate 30-serie, der også understøtter 5G. Nu fejrer de, at der er solgt mere end 200 millioner smartphones i 2019.

Dette er sket ved et event i Schenzen. Det var også under selvsamme event, at Huawei meldte ud at deres første foldbare smartphone Mate X er klar til salg fredag den 15. november 2019.

Salgsstarten af Mate X har ellers været udskudt. Til at starte med skulle den være kommet i handlen i juni, men det blev altså ikke til noget.

Huawei udsætter deres foldbare smartphone Mate X

Mate X kommer med Kirin 980-chipsættet, selvom det tidligere har været meldt ud, at den ville blive opgraderet inden lanceringen. Dette rygte ser altså ikke ud til at have holdt stik.

Huawei Mate X opgraderes inden lanceringen

Mate X kommer med Leica-brandet quad-kamera, 4.500 mAh batteri og 55 watt SuperCharge. Skærmen er en OLED-skærm på 8 tommer – når den er foldet ud. Hvis den ikke er foldet ud er skærmen 6,6 tommer med en opløsning på 2480 x 1148 pixels i 19.5:9 format. Bagsiden er en 6,38 tommer skærm med et underligt 25:9 format. Det skriver GSMArena.com.

Telefonen kommer uden Google Mobile Services på det kinesiske marked, hvilket er helt efter bogen.

Huawei fortalte også om deres kommende foldbare smartphone, Mate Xs, ved deres event i Kina. Detaljerne var dog begrænsede, men den ventes på markedet i marts 2020. Det skriver GSMArena.com.

Huawei har på nuværende tidspunkt ikke lanceret Mate X på det danske marked, da det er en 5G-telefon og dette har vi ikke på nuværende tidspunkt herhjemme.

Huawei Mate X – det første kig

Samsung har netop sendt deres foldbare smartphone på markedet, Galaxy Fold, men vi skal ikke lige forvente at se Mate X på markedet. Om Mate Xs kommer til Danmark er uvist.

Mere til historien

TDC har tidligere meldt ud, at det forventes der er 5G-dækning i hele Danmark ved udgangen af 2020.

Læs også:
Huawei Mate X bliver verdens første CE-certificerede 5G-mobil

Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram