Huawei Mate X opgraderes inden lanceringen

Den foldbare smartphone fra Huawei er forsinket og lanceres først omkring november. Ventetiden udnyttes til at opgradere hardwaren.

Huawei Mate X
Huawei Mate X (Foto: MereMobil.dk)

De foldbare smartphones har indtil videre ikke været en succes. Både Samsung og Huawei har måtte udskyde lanceringen af deres telefoner.

VIDEO: Huawei Mate X | Første kig ind i fremtiden

Samsungs forsinkelser skyldes blandt andet, at skærmene ikke var holdbare nok og hængslerne og skærmen gik i stykker hurtigt. Hvorfor Huaweis foldbare er forsinket, har ikke været meldt ud. Men det er kommet frem, at lanceringen er udskudt til november. Desuden er designet ændret en smule.

Huawei Mate X udskydes igen

Huawei Mate X kommer med processoren Kirin 990, som endnu ikke er afsløret. Det er i øvrigt den samme processor, der også ventes at være i Huawei Mate 30 Pro. Ligesom også kameraet i Mate X og Mate 30 Pro skulle være ens. Det skriver GSMArena.com.

Det ventes ikke, at Mate X lanceres i Danmark. I hvert fald ikke fra begyndelsen. Tidligere har meldingen været, at den ikke kom, da der ikke er 5G-netværk i Danmark. Jo mere salgsstarten udskydes jo større sandsynlighed er er for, at der når at komme 5G-dækning.

5G i hele Danmark inden udgangen af 2020

Mere til historien

Der har også været mange rygter om, at Motorola ville lancere et bud på en foldbar smartphone, som ville få navnet Razr. Razr var tidligere en meget succesfuld telefon.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram