Huawei Mate X opgraderes inden lanceringen

Den foldbare smartphone fra Huawei er forsinket og lanceres først omkring november. Ventetiden udnyttes til at opgradere hardwaren.

Huawei Mate X
Huawei Mate X (Foto: MereMobil.dk)

De foldbare smartphones har indtil videre ikke været en succes. Både Samsung og Huawei har måtte udskyde lanceringen af deres telefoner.

VIDEO: Huawei Mate X | Første kig ind i fremtiden

Samsungs forsinkelser skyldes blandt andet, at skærmene ikke var holdbare nok og hængslerne og skærmen gik i stykker hurtigt. Hvorfor Huaweis foldbare er forsinket, har ikke været meldt ud. Men det er kommet frem, at lanceringen er udskudt til november. Desuden er designet ændret en smule.

Huawei Mate X udskydes igen

Huawei Mate X kommer med processoren Kirin 990, som endnu ikke er afsløret. Det er i øvrigt den samme processor, der også ventes at være i Huawei Mate 30 Pro. Ligesom også kameraet i Mate X og Mate 30 Pro skulle være ens. Det skriver GSMArena.com.

Det ventes ikke, at Mate X lanceres i Danmark. I hvert fald ikke fra begyndelsen. Tidligere har meldingen været, at den ikke kom, da der ikke er 5G-netværk i Danmark. Jo mere salgsstarten udskydes jo større sandsynlighed er er for, at der når at komme 5G-dækning.

5G i hele Danmark inden udgangen af 2020

Mere til historien

Der har også været mange rygter om, at Motorola ville lancere et bud på en foldbar smartphone, som ville få navnet Razr. Razr var tidligere en meget succesfuld telefon.

Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram