Huawei Mate X opgraderes inden lanceringen

0

Den foldbare smartphone fra Huawei er forsinket og lanceres først omkring november. Ventetiden udnyttes til at opgradere hardwaren.

Huawei Mate X
Huawei Mate X (Foto: MereMobil.dk)

De foldbare smartphones har indtil videre ikke været en succes. Både Samsung og Huawei har måtte udskyde lanceringen af deres telefoner.

VIDEO: Huawei Mate X | Første kig ind i fremtiden

Samsungs forsinkelser skyldes blandt andet, at skærmene ikke var holdbare nok og hængslerne og skærmen gik i stykker hurtigt. Hvorfor Huaweis foldbare er forsinket, har ikke været meldt ud. Men det er kommet frem, at lanceringen er udskudt til november. Desuden er designet ændret en smule.

Huawei Mate X udskydes igen

Huawei Mate X kommer med processoren Kirin 990, som endnu ikke er afsløret. Det er i øvrigt den samme processor, der også ventes at være i Huawei Mate 30 Pro. Ligesom også kameraet i Mate X og Mate 30 Pro skulle være ens. Det skriver GSMArena.com.

Det ventes ikke, at Mate X lanceres i Danmark. I hvert fald ikke fra begyndelsen. Tidligere har meldingen været, at den ikke kom, da der ikke er 5G-netværk i Danmark. Jo mere salgsstarten udskydes jo større sandsynlighed er er for, at der når at komme 5G-dækning.

5G i hele Danmark inden udgangen af 2020

Mere til historien

Der har også været mange rygter om, at Motorola ville lancere et bud på en foldbar smartphone, som ville få navnet Razr. Razr var tidligere en meget succesfuld telefon.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer