Huawei Mate X opgraderes inden lanceringen

Den foldbare smartphone fra Huawei er forsinket og lanceres først omkring november. Ventetiden udnyttes til at opgradere hardwaren.

Huawei Mate X
Huawei Mate X (Foto: MereMobil.dk)

De foldbare smartphones har indtil videre ikke været en succes. Både Samsung og Huawei har måtte udskyde lanceringen af deres telefoner.

VIDEO: Huawei Mate X | Første kig ind i fremtiden

Samsungs forsinkelser skyldes blandt andet, at skærmene ikke var holdbare nok og hængslerne og skærmen gik i stykker hurtigt. Hvorfor Huaweis foldbare er forsinket, har ikke været meldt ud. Men det er kommet frem, at lanceringen er udskudt til november. Desuden er designet ændret en smule.

Huawei Mate X udskydes igen

Huawei Mate X kommer med processoren Kirin 990, som endnu ikke er afsløret. Det er i øvrigt den samme processor, der også ventes at være i Huawei Mate 30 Pro. Ligesom også kameraet i Mate X og Mate 30 Pro skulle være ens. Det skriver GSMArena.com.

Det ventes ikke, at Mate X lanceres i Danmark. I hvert fald ikke fra begyndelsen. Tidligere har meldingen været, at den ikke kom, da der ikke er 5G-netværk i Danmark. Jo mere salgsstarten udskydes jo større sandsynlighed er er for, at der når at komme 5G-dækning.

5G i hele Danmark inden udgangen af 2020

Mere til historien

Der har også været mange rygter om, at Motorola ville lancere et bud på en foldbar smartphone, som ville få navnet Razr. Razr var tidligere en meget succesfuld telefon.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram