Gratis reparation af gamle iPhone 6S-modeller

2

Hvis din iPhone 6S eller iPhone 6S Plus ikke vil starte op, så tilbyder Apple nu gratis reparation.

Hvis din iPhone 6S eller iPhone 6S Plus ikke kan tænde, så er der håb forude.

Apple har erkendt, at de to produkter, der blev lanceret for fire år siden, indeholder nogle fejlbehæftede komponenter. Komponenterne forhindrer iPhone 6S eller iPhone 6S Plus i at tænde. Producenten går ikke i detaljer med fejlen, eller med hvilke komponenter, der fejler.

De ramte produkter er produceret mellem oktober 2018 og august 2019, oplyser Apple.

Via Apples supportside for iPhone 6S-fejlen kan du indtastet serienummeret og med det samme få besked om, hvorvidt din iPhone er ramt af ”power-on”-fejlen.

Hvis telefonen falder ind under serviceprogrammet, vil Apple gennemføre en reparation uden omkostninger for dig. Reparationen sker gennem Apple net af autoriserede værksteder.

Har du tidligere fået din iPhone 6S eller iPhone 6S Plus repareret for denne specifikke fejl tilbyder Apple tilbagebetaling af beløbet du tidligere er blevet opkrævet.

VIDEO: Panserglas fra Wish er noget bras

Apple har gennem tiden holdt reparationer og servicepartnere i meget kort snor. Den seneste udvikling er dog, at flere nu skal have mulighed for at lave reparationer med originale reservedele til iPhones.


BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Apple åbner jævnligt udvidede serviceprogrammer, der dækker fejl på produkter, der for længst er ude af garantiperioden. Seneste er der åbnet servicevinduer for Apple Watch Series 2 og 3.

LÆS OGSÅ: Hvilket ’panserglas’ bruger du?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer