Gratis reparation af gamle iPhone 6S-modeller

Hvis din iPhone 6S eller iPhone 6S Plus ikke vil starte op, så tilbyder Apple nu gratis reparation.

Hvis din iPhone 6S eller iPhone 6S Plus ikke kan tænde, så er der håb forude.

Apple har erkendt, at de to produkter, der blev lanceret for fire år siden, indeholder nogle fejlbehæftede komponenter. Komponenterne forhindrer iPhone 6S eller iPhone 6S Plus i at tænde. Producenten går ikke i detaljer med fejlen, eller med hvilke komponenter, der fejler.

De ramte produkter er produceret mellem oktober 2018 og august 2019, oplyser Apple.

Via Apples supportside for iPhone 6S-fejlen kan du indtastet serienummeret og med det samme få besked om, hvorvidt din iPhone er ramt af ”power-on”-fejlen.

Hvis telefonen falder ind under serviceprogrammet, vil Apple gennemføre en reparation uden omkostninger for dig. Reparationen sker gennem Apple net af autoriserede værksteder.

Har du tidligere fået din iPhone 6S eller iPhone 6S Plus repareret for denne specifikke fejl tilbyder Apple tilbagebetaling af beløbet du tidligere er blevet opkrævet.

VIDEO: Panserglas fra Wish er noget bras

Apple har gennem tiden holdt reparationer og servicepartnere i meget kort snor. Den seneste udvikling er dog, at flere nu skal have mulighed for at lave reparationer med originale reservedele til iPhones.


BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Apple åbner jævnligt udvidede serviceprogrammer, der dækker fejl på produkter, der for længst er ude af garantiperioden. Seneste er der åbnet servicevinduer for Apple Watch Series 2 og 3.

LÆS OGSÅ: Hvilket ’panserglas’ bruger du?

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram