Panserglas til 22 kroner fra Wish er noget bras

19

VIDEO: Hvorfor købe et originalt PanzerGlass når du kan købe et på Wish til kun 22 kroner?

Skærmbeskyttelse kun 22 kroner bryder sammen

Skærmbeskyttelse til en smartphone fra Wish for kun 22 kroner. Det lyder som et fund for pengene. I virkeligheden er det noget skrammel.

Det er så tyndt og så ringe konstrueret, at det givet vis ikke yder ret meget beskyttelse, når uheldet er ude.

Jeg har købt et par produkter til en iPhone Xs Max fra Wish. Inklusive porto (og ventetid på 3-6 uger) betalte jeg 22 kroner. Pakken indeholdt hele to styks.

I forhold til et originalt PanzerGlass, der koster 2-300 kroner, lyder det jo som et fund. Det er som sagt LANGT FRA tilfældet.

Som du kan se i ovenstående video, så bryder glasset sammen ved den mindste berøring. Jeg er faktisk overrasket over hvor dårligt det er! Nok havde jeg forventet en begrænset kvalitet, men at det var SÅ dårligt overraskede mig nu alligevel.

Fremtidskig: Superglas kan være fremtiden til smartphone-skærme

Hvis du har råd til at købe en smartphone til MANGE tusinde kroner, så har du også råd til at købe ordentlig skærmbeskyttelse – såfremt du altså vil have den slags klistret på din telefon.

Jeg foretrækker PanzerGlass. Her kan du nemlig gå retur til forhandleren og klage, hvis skærmbeskyttelsen ikke sidder rigtigt eller hvis du oplever andre typer af fejl ved produktet. I nogle butikker tilbyder de endda at sætte skærmbeskyttelsen på for dig.

Jeg har ikke belæg for at udtale mig om brudstyrken på PanserGlass kontra billigere alternativer, da jeg ikke har udstyr til at måle det. Og trods alt vil jeg ikke efterprøve det med en hammer i hånden. Selvom jeg bruger et anmeldereksemplar, så kan jeg jo godt passe ordentligt på det.

Det mest positive der kan siges om plastikken fra Wish er, at det givetvis beskytter skærmen mod ridser. Til gengæld må du så leve med at finishen er elendig.

Nu lander tilbehøret til iPhone 11-serien


BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Lige for at varedeklarere så er indslaget eller artiklen er IKKE betalt af PanzerGlass.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer