Skærmbeskyttelse til 22 kroner fra Wish er noget bras

VIDEO: Hvorfor købe et en dyr skærmbeskyttelse når du kan købe et på Wish til kun 22 kroner?

Skærmbeskyttelse kun 22 kroner bryder sammen

Skærmbeskyttelse til en smartphone fra Wish for kun 22 kroner. Det lyder som et fund for pengene. I virkeligheden er det noget skrammel.

Det er så tyndt og så ringe konstrueret, at det givet vis ikke yder ret meget beskyttelse, når uheldet er ude.

Jeg har købt et par produkter til en iPhone Xs Max fra Wish. Inklusive porto (og ventetid på 3-6 uger) betalte jeg 22 kroner. Pakken indeholdt hele to styks.

I forhold til et dyrt beskyttelsesglas, der koster 2-300 kroner, lyder det jo som et fund. Det er som sagt LANGT FRA tilfældet.

Som du kan se i ovenstående video, så bryder glasset sammen ved den mindste berøring. Jeg er faktisk overrasket over hvor dårligt det er! Nok havde jeg forventet en begrænset kvalitet, men at det var SÅ dårligt overraskede mig nu alligevel.

Fremtidskig: Superglas kan være fremtiden til smartphone-skærme

Hvis du har råd til at købe en smartphone til MANGE tusinde kroner, så har du også råd til at købe ordentlig skærmbeskyttelse – såfremt du altså vil have den slags klistret på din telefon.

Det mest positive der kan siges om plastikken fra Wish er, at det givetvis beskytter skærmen mod ridser. Til gengæld må du så leve med at finishen er elendig.


BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
EU stiller vilde krav til nye telefoner

EU har stiller nye krav til producenterne om blandt andet reparationsbarhed, holdbarhed og opgradering af styresystemet.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus 12

VIDEO: Overvejer du at købe OnePlus 12, så se min test af OnePlus 12 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram