Ikea udsætter atter smart rullegardiner

Ikea har netop haft salgsstart på deres nye smarthøjttalere, som er lavet i samarbejde med Sonos. Mens deres smart gardiner fortsat lader vente på sig.

Ikea smartrullegardiner
Smartrullegardiner (Foto: Ikea)

De trådløse, motoriserede og app-styrede rullegardiner Kadrilj og Fyrtur skulle til at starte med være lanceret i februar, men i februar var meldingen at de blev udskudt. Ikea havde fundet en bedre måde, at få det til at virke på og derfor blev lanceringen udsat.

Efterfølgende var forventningen, at smart-rullegardinerne ville blive lanceret samtidig med Ikea og Sonos Symfonisk-højttalerne, der blev lanceret 1. august.

TEST: Ikea Symfonisk – test af Sonos og Ikeas højttalere

Meldingen er fortsat, at der arbejdes på en bedre løsning.

-”Vi arbejder på at forbedre funktionaliteten i applikationen og vil implementere det i produktets firmware før salgsstarten. Det var det, som forårsagede forsinkelsen. I øjeblikket har vi ikke en eksakt dato for, hvornår salgsstarten vil være, men det vil uanset hvad være i løbet af 2019,” udtaler Gudrun Lægreid, kommunikationskonsulent ved Ikea Norge, til Tek.no.

Podcast #51: Mit (u)smarte smarthome

Gudrun Lægreid uddyber, at det helt sikkert ikke bliver i august, at de får salgsstart. Mens oktober nævnes som ”sandsynlig”.

Ikea arbejder på robotmøbler der skal styres fra mobilen

Ikea’s smart gardiner bliver billigere end mange af de konkurrerende produkter. Gardinerne vil kunne styres via Ikeas Trådfri-applikation, samt med stemmen via Apple HomeKit, Amazon Alexa og Google Assistant.

Mere til historien

For nogle år siden kom Ikea også på markedet med smartpærer, der er en konkurrent til blandt andet Philips Hue.

Indret dit hjem med en ny AI-løsning fra Ikea

En ny AI-løsning fra Ikea gør det muligt at scanne din bolig og indrette med eksisterende eller nye møbler direkte fra mobilen.

(mere…)
USB-oplader fra Ikea tilbagekaldes

Ikea advarer mod deres egen USB-oplader.

(mere…)
Ikea på vej med nye smarthome-sensorer

I 2024 er Ikea klar med nye ”sikkerhedsgadgets” til deres smarthome-sortiment. Bliv klogere på hvad Ikea er på vej med her.

(mere…)
Nu vil Ikea sikre dit velbefindende

Den svenske møbelgigant Ikea sender endnu et smartprodukt på markedet. Denne gang drejer det sig om luftkvalitet.

(mere…)
Se Ikea og Sonos gulvlampehøjttaler

Endnu en højttaler er på vej fra Ikea og Sonos. Denne gang det en gulvlampe-højttaler. Læs mere om den her.

(mere…)
Ikea annoncerer pladespiller

Det er en trend, at mange igen vil lytte til vinylplader. Ikea er nu klar med en pladespiller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram