Galaxy Note 10 forudbestilt i mere end 1,3 millioner eksemplarer

Forudbestillingerne vælter ind til Samsung Galaxy Note 10, som på nuværende tidspunkt er forudbestilt i mere end dobbelt så mange eksemplarer end Galaxy Note 9 var.

S Pen til Samsung Galaxy Note 10-series
S Pen til Samsung Galaxy Note 10-series (Foto: MereMobil.dk)

Det er endnu uvist, hvordan Samsung Galaxy Note 10 klarer sig på verdensplan – eller generelt klarer sig. Men ud fra forudbestillingerne at dømme, så ser det godt ud for Samsung.

Samsung Galaxy Note 10+ er en tiltrængt opgradering

Ifølge de seneste oplysninger, så er der i perioden 9.-19. august forudbestilt mere end 1,3 millioner enheder.

Ifølge The Korea Herald er det dobbelt så mange forudbestillinger af dette års flagskib i forhold til, hvor mange eksemplarer der i samme periode var forudbestilt af Galaxy Note 9 sidste år. Sidste år var der dog kun en model og ikke to modeller, som der altså er i år. Det skriver Pocketnow.com.

Samsung Galaxy Note 10 er en mindre note der ikke mangler power

Det ser ud til, at Galaxy Note 10+ i varianten med 256 GB intern hukommelse og farven aura glow indtil videre er den mest populære model.

Der er også allerede nu kommet flotte ord med på vejen om de nye Galaxy Note 10'ere fra DisplayMate og DxOMark.

Samsung har den bedste smartphone-skærm

Galaxy Note 10'erne har dansk salgsstart fredag den 23. august 2019 og du kan selvfølgelig snarest muligt læse en fyldestgørende anmeldelse af telefonen her på MereMobil.dk. Imens du venter, så kan du læse vores første indtryk af telefonen.

De første indtryk - min test af Galaxy Note 10+ er i gang

Mere til historien

Samsung har annonceret en ny kamerasensor, som slår tidligere rekorder. Hele 108 megapixels og mulighed for 6K-videooptagelse i 30 fps.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram