Galaxy Note 10 forudbestilt i mere end 1,3 millioner eksemplarer

23

Forudbestillingerne vælter ind til Samsung Galaxy Note 10, som på nuværende tidspunkt er forudbestilt i mere end dobbelt så mange eksemplarer end Galaxy Note 9 var.

S Pen til Samsung Galaxy Note 10-series
S Pen til Samsung Galaxy Note 10-series (Foto: MereMobil.dk)

Det er endnu uvist, hvordan Samsung Galaxy Note 10 klarer sig på verdensplan – eller generelt klarer sig. Men ud fra forudbestillingerne at dømme, så ser det godt ud for Samsung.

Samsung Galaxy Note 10+ er en tiltrængt opgradering

Ifølge de seneste oplysninger, så er der i perioden 9.-19. august forudbestilt mere end 1,3 millioner enheder.

Ifølge The Korea Herald er det dobbelt så mange forudbestillinger af dette års flagskib i forhold til, hvor mange eksemplarer der i samme periode var forudbestilt af Galaxy Note 9 sidste år. Sidste år var der dog kun en model og ikke to modeller, som der altså er i år. Det skriver Pocketnow.com.

Samsung Galaxy Note 10 er en mindre note der ikke mangler power

Det ser ud til, at Galaxy Note 10+ i varianten med 256 GB intern hukommelse og farven aura glow indtil videre er den mest populære model.

Der er også allerede nu kommet flotte ord med på vejen om de nye Galaxy Note 10’ere fra DisplayMate og DxOMark.

Samsung har den bedste smartphone-skærm

Galaxy Note 10’erne har dansk salgsstart fredag den 23. august 2019 og du kan selvfølgelig snarest muligt læse en fyldestgørende anmeldelse af telefonen her på MereMobil.dk. Imens du venter, så kan du læse vores første indtryk af telefonen.

De første indtryk – min test af Galaxy Note 10+ er i gang

Mere til historien

Samsung har annonceret en ny kamerasensor, som slår tidligere rekorder. Hele 108 megapixels og mulighed for 6K-videooptagelse i 30 fps.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer