Apple gør iPhone-topmodel til iPhone Pro

RYGTE: Skal man tro nogle af de seneste rygter, så vil det ikke længere kun være iPad og MacBook enheder, der er ”Pro”. Det bliver iPhone-flagskibet også.

Apple iPhone Pro. Sådan bliver navnet på den kommende topmodel af Apples iPhone. I hvert fald hvis man skal tro de seneste oplysninger, der blandt andet er blevet opsnappet af Bloomberg.

iPhone 2019 får ikke ‘iPhone’ på bagsiden

Og skal man tro Bloombergs normalt ganske troværdige kilder, så vil efterfølgeren til iPhone Xs Max ikke få navnet iPhone Xi eller iPhone 11. Derimod bliver navnet iPhone Pro. Det forventes, at Apple vil lancere tre iPhone-modeller igen i år, som tilfældet har været de seneste år.

Pro-navnet er kendt fra både MacBook- og iPad-serien, men nu ser det altså også ud til, at komme til de kommende iPhone-modeller. Om det også bringer noget ”mere” med sig vides ikke. Men på MacBook og iPads har ”Pro-produkterne” henvendt sig mere til professionelt brug.

Vil iPhone 11 understøtte Apple Pencil?

De største opdateringer på iPhone-flagskibet skulle, ifølge Bloomberg, være at Face ID-sensoren er blevet bredere, hvilket gør det nemmere at benytte funktionen. Derudover vil der også komme reverse charging i ”iPhone Pro”. Det vil betyde, at brugeren kan lade AirPods op ved at lægge dem på telefonens bagside.

Det forlyder også, at iPhone Pro vil få et triple-kamera, mens ”iPhone 11” eller hvad standardudgaven får af navn vil kunne få dobbeltkamera ombord.

I 2021 får iPhone fingeraftrykslæser i skærmen

Netop nu venter verdenspressen i mobilbranchen på, at Apple udsender invitationerne til det kommende iPhone-event. Det ventes, at eventen bliver tirsdag den 10. september 2019.

Mere til historien

Det ventes ikke, at Apple er klar med understøttelse af 5G på iPhone-modellerne i 2019, mens det ventes at alle modeller kommer med 5G-understøttelse i 2020. Tror du, at Apple overrasker og mindst en 5G-model understøtter 5G i år?

Læs også:
Apple vil atter vækste – klar med fire iPhones i 2020

OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram