Apple gør iPhone-topmodel til iPhone Pro

23

RYGTE: Skal man tro nogle af de seneste rygter, så vil det ikke længere kun være iPad og MacBook enheder, der er ”Pro”. Det bliver iPhone-flagskibet også.

Apple iPhone Pro. Sådan bliver navnet på den kommende topmodel af Apples iPhone. I hvert fald hvis man skal tro de seneste oplysninger, der blandt andet er blevet opsnappet af Bloomberg.

iPhone 2019 får ikke ‘iPhone’ på bagsiden

Og skal man tro Bloombergs normalt ganske troværdige kilder, så vil efterfølgeren til iPhone Xs Max ikke få navnet iPhone Xi eller iPhone 11. Derimod bliver navnet iPhone Pro. Det forventes, at Apple vil lancere tre iPhone-modeller igen i år, som tilfældet har været de seneste år.

Pro-navnet er kendt fra både MacBook- og iPad-serien, men nu ser det altså også ud til, at komme til de kommende iPhone-modeller. Om det også bringer noget ”mere” med sig vides ikke. Men på MacBook og iPads har ”Pro-produkterne” henvendt sig mere til professionelt brug.

Vil iPhone 11 understøtte Apple Pencil?

De største opdateringer på iPhone-flagskibet skulle, ifølge Bloomberg, være at Face ID-sensoren er blevet bredere, hvilket gør det nemmere at benytte funktionen. Derudover vil der også komme reverse charging i ”iPhone Pro”. Det vil betyde, at brugeren kan lade AirPods op ved at lægge dem på telefonens bagside.

Det forlyder også, at iPhone Pro vil få et triple-kamera, mens ”iPhone 11” eller hvad standardudgaven får af navn vil kunne få dobbeltkamera ombord.

I 2021 får iPhone fingeraftrykslæser i skærmen

Netop nu venter verdenspressen i mobilbranchen på, at Apple udsender invitationerne til det kommende iPhone-event. Det ventes, at eventen bliver tirsdag den 10. september 2019.

Mere til historien

Det ventes ikke, at Apple er klar med understøttelse af 5G på iPhone-modellerne i 2019, mens det ventes at alle modeller kommer med 5G-understøttelse i 2020. Tror du, at Apple overrasker og mindst en 5G-model understøtter 5G i år?

Læs også:
Apple vil atter vækste – klar med fire iPhones i 2020

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer