I 2021 får iPhone fingeraftrykslæser i skærmen

Analytikeren Ming-Chi Kuo spår om ting langt ude i fremtiden. Nu mener han at vide, at iPhone i 2021 vil komme med fingeraftrykslæser i skærmen.

Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, så vil Apple returnere med Touch ID i deres iPhones i 2021, da disse vil benytte en in-screen fingeraftrykslæser.

Dette skulle fungere med det nuværende Face ID i et kombineret biometric sikkerhedssystem. Det skriver 9to5Mac.

Touch ID har været fjernet på iPhones siden iPhone 8, der blev lanceret i 2017. Men det ser umiddelbart ud til, at funktionen får et comeback om to års tid. Det skriver Cnet.com.

Analytiker: Alle iPhone-modeller i 2020 vil have 5G

Det rygtes, at Apple har haft problemer med at få ”in-screen” komponenter, men det har de altså noget tid til at få styr på, hvis det først bliver en realitet i 2021.

Apple har traditionen tro ikke kommenteret på rygterne. Det er derfor vigtigt at huske, at det er rygter og spekulationer og der kan altså ske meget inden 2021.

Alt vi ved om iPhone 11

Dog vil det ikke være unaturligt, hvis Apple finder på at lave fingeraftrykslæser i skærmen, da flere Android producenter gør dette allerede i dag. Men Face ID fungerer så godt, så det vil også være underligt, hvis de går ”ét skridt” tilbage. Men det må tiden vise.

Der er nogle ting, som Apple skal løse inden 2021, hvis det skal ske, ifølge Ming-Chi Kuo. Det skriver GSMArena.com.

iPhone 2020 kommer med 3D ToF-sensor på bagsiden

Tror du, at Apple i 2021 vil komme med Touch ID igen?

Mere til historien

Generelt er det svært at forholde sig til rygter, som er to år uden i fremtiden. Det er endnu ikke sikkert, hvordan dette års iPhone-modeller bliver, da Apple holder kortene tæt på kroppen. Rygterne går blandt andet på, at iPhone 11 vil understøtte Apple Pencil. Dog ventes det, at vi i løbet af september er klogere på 2019-modellerne.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
52 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram