I 2021 får iPhone fingeraftrykslæser i skærmen

Analytikeren Ming-Chi Kuo spår om ting langt ude i fremtiden. Nu mener han at vide, at iPhone i 2021 vil komme med fingeraftrykslæser i skærmen.

Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, så vil Apple returnere med Touch ID i deres iPhones i 2021, da disse vil benytte en in-screen fingeraftrykslæser.

Dette skulle fungere med det nuværende Face ID i et kombineret biometric sikkerhedssystem. Det skriver 9to5Mac.

Touch ID har været fjernet på iPhones siden iPhone 8, der blev lanceret i 2017. Men det ser umiddelbart ud til, at funktionen får et comeback om to års tid. Det skriver Cnet.com.

Analytiker: Alle iPhone-modeller i 2020 vil have 5G

Det rygtes, at Apple har haft problemer med at få ”in-screen” komponenter, men det har de altså noget tid til at få styr på, hvis det først bliver en realitet i 2021.

Apple har traditionen tro ikke kommenteret på rygterne. Det er derfor vigtigt at huske, at det er rygter og spekulationer og der kan altså ske meget inden 2021.

Alt vi ved om iPhone 11

Dog vil det ikke være unaturligt, hvis Apple finder på at lave fingeraftrykslæser i skærmen, da flere Android producenter gør dette allerede i dag. Men Face ID fungerer så godt, så det vil også være underligt, hvis de går ”ét skridt” tilbage. Men det må tiden vise.

Der er nogle ting, som Apple skal løse inden 2021, hvis det skal ske, ifølge Ming-Chi Kuo. Det skriver GSMArena.com.

iPhone 2020 kommer med 3D ToF-sensor på bagsiden

Tror du, at Apple i 2021 vil komme med Touch ID igen?

Mere til historien

Generelt er det svært at forholde sig til rygter, som er to år uden i fremtiden. Det er endnu ikke sikkert, hvordan dette års iPhone-modeller bliver, da Apple holder kortene tæt på kroppen. Rygterne går blandt andet på, at iPhone 11 vil understøtte Apple Pencil. Dog ventes det, at vi i løbet af september er klogere på 2019-modellerne.

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
52 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram