Samsung Galaxy A80 er på vej i butikkerne

Samsung sender deres seneste smartphone-model, Galaxy A80, i butikkerne nu. Telefonen har salgsstart mandag.

Samsung Galaxy A80 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy A80 (Foto: Samsung)

Samsung har sendt deres seneste smartphone på markedet. Galaxy A80 er nu på til hylderne hos mobilforhandlere og telebutikker.

Mandag den 8. juli har Samsung Galaxy A80 officielt salgsstart.

Så er det officielt Galaxy Note 10 annonceres i august

Galaxy A80 er den seneste model i Samsungs midrange-serie. Du får på Galaxy A80 en 6,7 tommer Infinity SuperAMOLED skærm med FHD+ opløsning (1080x2400 pixels).

–”Vi er stolte af at introducere helt nye innovationer med Galaxy A80. Kamera- og skærmkvalitet er meget vigtige for vores brugere, der fotograferer, optager og deler oplevelser i realtid. Disse brugere stiller ligeså store krav til bagkameraet som til frontkameraet. Derfor har vi nu lanceret en ny teknologi med roterende kamera, hvor de samme kameraer bruges til selfies som til almindelige fotos,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark

Hvilken Samsung Galaxy S10 skal du købe?

Kameraet er et triple-kamera på 48 megapixels og roterbart, hvilket helt konkret betyder det glider op bag skærmen og tager lige gode billeder i begge retninger. Kameraet har et hovedkamera på 48 megapixels, 8 megapixels supervidvinkel og et 3D-dybdeeffekt kamera, som benyttes til bokeh-effekt.

Telefonen kommer med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Hukommelsen kan ikke udvides med microSD-kort.

Processoren er en octa-core (2.2GHz Dual + 1.8GHz Hexa). Batteriet er på 3.700 mAh og understøtter 25W hurtig opladning.

Glemmes Galaxy Fold – Samsung har nye tanker

A80 kommer med Android 9.0 Pie.

Galaxy A80 kommer i farverne sølv, guld og sort. Den vejledende pris er på 5.199 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Samsung har også netop sendt Galaxy XCover 4S, der er efterfølgeren til Galaxy XCover 4, i butikkerne.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram