iOS 13 giver besked hvis du sletter en app med et abonnement

2

Anden betaversion af iOS 13 kommer med endnu en spændende nyhed. iOS 13 giver en advarsel, hvis du sletter en app, som du har knyttet et abonnement til.

Screenshot af advarslen på iOS 13 ved sletning af apps med abonnement tilknyttet (Kilde: Twitter @viticci)
Screenshot af advarslen på iOS 13 ved sletning af apps med abonnement tilknyttet (Kilde: Twitter @viticci)

Apple har netop udsendt anden betaversion af iOS 13 og her er en interessant nyhed. Her er nemlig kommet en funktion, som giver dig en advarsel, hvis du forsøger at slette en app, hvortil der er tilknyttet et abonnement. Det skriver Pocketnow.com.

iOS 13 – her er nyhederne du skal kende

Dermed slipper du eksempelvis for at blive ”fanget” af at have tegnet et gratis abonnement på en tjeneste i 30 dage, hvorefter der automatisk vil blive trukket penge på din konto efterfølgende, men hvor du har slettet appen.

Nu vil du blive advaret.

Dermed kan du slippe for udgiften ved et abonnement, som du reelt set ikke bruger. Dette er rigtigt godt – særligt fordi der bliver flere og flere applikationer, hvor man skal have et abonnement for at benytte dem.

Advarsel: Apps narrer dig ind i dyre abonnementsfælder

Ønsker du at beholde dit abonnement, så vil du formentlig heller ikke slette appen, er logikken.

iOS 13 siger farvel til disse iPhones og iPads

Dette er blot en af rigtigt mange nyheder i iOS 13, så der er ”more to come”. Det ventes, at iOS 13 vil blive frigivet til offentligheden i løbet af efteråret.

Mere til historien

En af de nyheder, der er i iOS 13 er Dark Mode og på nuværende tidspunkt er det den, som har fået mest opmærksomhed. Men der er langt flere nye funktioner og features at glæde sig til i Apples næste store iOS-opdatering.

Læs også:
Nu kan du styre dine abonnementer i App Store

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer