Første kig på iOS 13 med Dark Mode

Apple giver et smugkig på iOS 13 til den kommende keynote til WWDC 2019, men allerede nu kan du se nogle billeder, som viser hvordan iOS 13 ser ud med Dark Mode.

Sådan ser Dark Mode i iOS 13 ud på iPhone (Foto: 9to5mac.om)

Apple afholder deres årlige udviklerkonference WWDC mandag den 3. juni 2019. Her ventes det, at Apple vil give et smugkig på hvad den næste store iOS-opdatering byder på.

Noget af det der længe har været rygter om ville komme til iOS 13 er Dark Mode. Og nu har hjemmesiden 9to5mac.com fremvist nogle billeder, der afslører hvordan det ser ud.

iOS 13: Så meget vil din iPhone ændre sig

Du kan selv vælge om du vil benytte Dark Mode. Det slås enten til eller fra i Indstillingerne eller via Kontrol Centeret.

iOS 13 med Dark Mode kommer både til iPhone og iPad, samt selvfølgelig den nye iPod Touch, som Apple netop har præsenteret.

Apple klar med ny iPod Touch

iOS 13 kommer foruden med Dark Mode også med en masse andre nye ting. Eksempelvis har applikationen ”Påmindelser” fået et nyt design. Tastaturet skulle også have fået en opgradering. Ligesom applikationerne ”Find venner” og ”Find min iPhone” skulle blive samlet i én applikation. Og så skulle redigeringsmulighederne på screenshots også blive flere end tidligere med den næste store iOS-opdatering.

MereMobil.dk dækker Apples event mandag den 3. juni 2019. Du kan holde dig opdateret med alle nyhederne på MereMobil.dk.

Mere til historien

En fordel ved Dark Mode er i øvrigt, at det skulle være mindre batterikrævende, da de store pixels ikke skulle benytte ligeså meget strøm som de øvrige.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
35 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram