Første kig på iOS 13 med Dark Mode

32

Apple giver et smugkig på iOS 13 til den kommende keynote til WWDC 2019, men allerede nu kan du se nogle billeder, som viser hvordan iOS 13 ser ud med Dark Mode.

Sådan ser Dark Mode i iOS 13 ud på iPhone (Foto: 9to5mac.om)

Apple afholder deres årlige udviklerkonference WWDC mandag den 3. juni 2019. Her ventes det, at Apple vil give et smugkig på hvad den næste store iOS-opdatering byder på.

Noget af det der længe har været rygter om ville komme til iOS 13 er Dark Mode. Og nu har hjemmesiden 9to5mac.com fremvist nogle billeder, der afslører hvordan det ser ud.

iOS 13: Så meget vil din iPhone ændre sig

Du kan selv vælge om du vil benytte Dark Mode. Det slås enten til eller fra i Indstillingerne eller via Kontrol Centeret.

iOS 13 med Dark Mode kommer både til iPhone og iPad, samt selvfølgelig den nye iPod Touch, som Apple netop har præsenteret.

Apple klar med ny iPod Touch

iOS 13 kommer foruden med Dark Mode også med en masse andre nye ting. Eksempelvis har applikationen ”Påmindelser” fået et nyt design. Tastaturet skulle også have fået en opgradering. Ligesom applikationerne ”Find venner” og ”Find min iPhone” skulle blive samlet i én applikation. Og så skulle redigeringsmulighederne på screenshots også blive flere end tidligere med den næste store iOS-opdatering.

MereMobil.dk dækker Apples event mandag den 3. juni 2019. Du kan holde dig opdateret med alle nyhederne på MereMobil.dk.

Mere til historien

En fordel ved Dark Mode er i øvrigt, at det skulle være mindre batterikrævende, da de store pixels ikke skulle benytte ligeså meget strøm som de øvrige.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
32 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer