Første kig på iOS 13 med Dark Mode

Apple giver et smugkig på iOS 13 til den kommende keynote til WWDC 2019, men allerede nu kan du se nogle billeder, som viser hvordan iOS 13 ser ud med Dark Mode.

Sådan ser Dark Mode i iOS 13 ud på iPhone (Foto: 9to5mac.om)

Apple afholder deres årlige udviklerkonference WWDC mandag den 3. juni 2019. Her ventes det, at Apple vil give et smugkig på hvad den næste store iOS-opdatering byder på.

Noget af det der længe har været rygter om ville komme til iOS 13 er Dark Mode. Og nu har hjemmesiden 9to5mac.com fremvist nogle billeder, der afslører hvordan det ser ud.

iOS 13: Så meget vil din iPhone ændre sig

Du kan selv vælge om du vil benytte Dark Mode. Det slås enten til eller fra i Indstillingerne eller via Kontrol Centeret.

iOS 13 med Dark Mode kommer både til iPhone og iPad, samt selvfølgelig den nye iPod Touch, som Apple netop har præsenteret.

Apple klar med ny iPod Touch

iOS 13 kommer foruden med Dark Mode også med en masse andre nye ting. Eksempelvis har applikationen ”Påmindelser” fået et nyt design. Tastaturet skulle også have fået en opgradering. Ligesom applikationerne ”Find venner” og ”Find min iPhone” skulle blive samlet i én applikation. Og så skulle redigeringsmulighederne på screenshots også blive flere end tidligere med den næste store iOS-opdatering.

MereMobil.dk dækker Apples event mandag den 3. juni 2019. Du kan holde dig opdateret med alle nyhederne på MereMobil.dk.

Mere til historien

En fordel ved Dark Mode er i øvrigt, at det skulle være mindre batterikrævende, da de store pixels ikke skulle benytte ligeså meget strøm som de øvrige.

Apple arbejder med annoncer til iPhone og iPad

Apple har ambitioner om at flerdoble milliardomsætningen på annoncer. Og udvide reklameforretningen markant.

(mere…)
Ny MacBook Air (M2) test | En perfekt studiecomputer, men…

TEST: MacBook Air (M2) fungerer fantastisk, men er en svær mellemvejs-computer at bedømme. Læs inden du køber.

(mere…)
Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
35 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram