HTC på vej med ny smartphone

Det ser ud til, at HTC er på vej med en ny smartphone. Ifølge Facebook vil HTC lancerer en ny telefon tirsdag den 11. juni 2019.

HTC er angiveligt på vej med en ny smartphone til deres sortiment, selvom deres fokus den seneste tid har været på VR headsets.

HTC klar med Android 9 Pie til disse telefoner

Nu ser det dog endelig ud til, at de er på vej tilbage til ”rødderne” med den kommende lancering.

Det er på deres Facebookside, at de teaser for lanceringen tirsdag den 11. juni 2019. Rygterne fortæller, at der er tale om en midrange telefon, som får navnet HTC U19e. Dette er dog ikke bekræftet på nuværende tidspunkt. Det skriver GSMArena.com.

https://www.facebook.com/HTCTaiwan/photos/a.166702686710956/2276389845742219/

Enheden ventes at komme med en 6 tommer skærm med FHD+-opløsning og i 18:9 format, Qualcomm Snapdragon 710 processor, 6 GB RAM, Android 9 Pie og et batteri på 3.930 mAh. Batteriet understøtter Quick Charge 4.

Dernæst ventes det, at både front- og bagkamera er dual-kamera.

HTC er på vej med 5G-smartphone

HTC har endnu ikke be- eller afkræftet rygterne. Ligesom det også er uvist om det er et produkt, som vi vil se på det danske marked.

MereMobil.dk holder jer opdateret, hvis der er mere nyt.

Mere til historien

HTC har tidligere lanceret en telefon ved en post på Facebook. Den blev en måneds tid senere annonceret til det danske marked. Det var telefonen HTC Desire 12s.

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
30 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram