HTC er på vej med 5G-smartphone

RYGTER: Selvom HTC har det svært, så har de ikke givet op. Nu forlyder det, at vi i 2019 skal forvente de lancerer en smartphone med 5G.

Der er ingen tvivl om, at HTC har det svært og det havde de også i 2018. Men HTC har langt fra kastet håndklædet i ringen – tværtimod. HTC gør i stedet klar til 2019, hvor de blandt andet fokuserer kraftigt på deres Virtual Reality-afdeling.

Selvom der satses på Virtual Reality, så vil HTC også forsøge at genoplive deres smartphone forretning. Det skriver Pocketnow.com. Dette stemmer ret godt overens med, at vi i slutningen af 2018 skrev, at HTC ikke droppede mobilbranchen.

En 5G smartphone fra HTC ventes i 2019. Det er dog ikke i første del af 2019, at vi skal forvente 5G-telefonen fra deres hånd, men derimod i sidste halvdel af året. Sådan lyder det fra Cher Wang, co-founder and chairperson i HTC.

Cher Wang fortæller også, at den nye telefon vil give stor værdi til forbrugerne.

HTC Desire 12s er annonceret på Facebook

Konkurrenterne gør også klar i kulissen med 5G smartphones, men markedet er ikke rigtigt klar endnu. Derfor er HTC’s strategi måske ikke så dårlig. De er ikke pionere på 5G-telefonerne, men lancerer måske i stedet når 5G bliver mere mainstream.

Qualcomm Snapdragon X50 i mere end 30 5G-enheder i år

Hvornår HTC vil lancere en 5G smartphone er uvist, men det virker altså til vi skal forvente det bliver i løbet af 2019. Rygterne har floreret om, at Apple først i 2020 vil være klar med deres bud på en 5G smartphone.

Apple er klar med en 5G iPhone i 2020

Mere til historien

Pocketnow.com skriver også, at det amerikanske teleselskab Sprint allerede her i foråret vil få et 5G HTC hotspot i deres sortiment.

Læs også:
OnePlus på vej med 5G-telefon – er ikke OnePlus 7

Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Jeg har testet 5G internet fra 3

TEST: 5G-internet til hjemmet fra 3. Hvordan fungerer det? Jeg har testet 5G internet fra 3.

(mere…)
Danmark har unik mulighed i 5G-kapløb

Danmark skal gå forrest og vise omverdenen, hvilket enormt potentiale der ligger i 5G. Indien buldrer afsted.

(mere…)
Så godt virker 5G internet fra Telia

TEST: Internet til hjemmet via 5G-router uden teknikerbesøg og gravearbejde. Lovende! …men virker det? Det har vi testet.

(mere…)
Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram