HTC er på vej med 5G-smartphone

RYGTER: Selvom HTC har det svært, så har de ikke givet op. Nu forlyder det, at vi i 2019 skal forvente de lancerer en smartphone med 5G.

Der er ingen tvivl om, at HTC har det svært og det havde de også i 2018. Men HTC har langt fra kastet håndklædet i ringen – tværtimod. HTC gør i stedet klar til 2019, hvor de blandt andet fokuserer kraftigt på deres Virtual Reality-afdeling.

Selvom der satses på Virtual Reality, så vil HTC også forsøge at genoplive deres smartphone forretning. Det skriver Pocketnow.com. Dette stemmer ret godt overens med, at vi i slutningen af 2018 skrev, at HTC ikke droppede mobilbranchen.

En 5G smartphone fra HTC ventes i 2019. Det er dog ikke i første del af 2019, at vi skal forvente 5G-telefonen fra deres hånd, men derimod i sidste halvdel af året. Sådan lyder det fra Cher Wang, co-founder and chairperson i HTC.

Cher Wang fortæller også, at den nye telefon vil give stor værdi til forbrugerne.

HTC Desire 12s er annonceret på Facebook

Konkurrenterne gør også klar i kulissen med 5G smartphones, men markedet er ikke rigtigt klar endnu. Derfor er HTC’s strategi måske ikke så dårlig. De er ikke pionere på 5G-telefonerne, men lancerer måske i stedet når 5G bliver mere mainstream.

Qualcomm Snapdragon X50 i mere end 30 5G-enheder i år

Hvornår HTC vil lancere en 5G smartphone er uvist, men det virker altså til vi skal forvente det bliver i løbet af 2019. Rygterne har floreret om, at Apple først i 2020 vil være klar med deres bud på en 5G smartphone.

Apple er klar med en 5G iPhone i 2020

Mere til historien

Pocketnow.com skriver også, at det amerikanske teleselskab Sprint allerede her i foråret vil få et 5G HTC hotspot i deres sortiment.

Læs også:
OnePlus på vej med 5G-telefon – er ikke OnePlus 7

Du kan afprøve 5G-internet i 30 dage

Virker 5G-internet godt nok? Teleselskaberne er klar med gode tilbud og nogle lader dig endda afprøve 5G-internet i 30 dage.

(mere…)
Derfor bør du overveje at få 5G mobilt bredbånd i hjemmet

Der er mange gode grunde til at bruge 5G som internetforbindelse i hjemmet.

(mere…)
Hvad siger du til en ny HTC-telefon?

HTC er nok ikke ’tilbage’ som en stor producent, men de kommer denne sommer med en ny smartphone. Her er HTC U24 Pro.

(mere…)
Alt det du ikke vidste om 5G-internet til hjemmet

PODCAST: Er 5G lige så godt som fiber? Lyt med når jeg fortæller de fascinerede detaljer om 5G-mobilnettet.

(mere…)
5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
iPhone 15-modellerne scorer højt på download

En dataindsamling fra Ookla bekræfter en væsentlig download-forbedring for iPhone 15-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram