HTC Desire 12s er annonceret på Facebook

3

HTC via Facebook lavet en soft launch af deres nye smartphone HTC Desire 12s.

HTC Desire 12s er annonceret på Facebook – på HTC Taiwan (Foto: HTC)

HTC Desire 12s er ny i familien

Det er muligt, at HTC har regnskaber der har set bedre dage, men udmeldingen om, at de ikke trækker sig fra mobilmarkedet – står de ved.

Det ses tydeligt ved, at HTC netop har annonceret en ny smartphone.

Den taiwanesiske mobilproducent har præsenteret HTC Desire 12s i en soft launch på Facebook. Det skriver Pocketnow.com.

HTC Desire 12s er endnu et familiemedlem til Desire 12-familien, som også tæller Desire 12 og Desire 12+.

Desire 12s kommer med en 5,7 tommer skærm, hvor opløsningen er på 1440 x 720 pixels. Processoren er en Qualcomm Snapdragon 435 med  Adreno 505 GPU. Den kommer i varianter med enten 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse eller 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Kameraet er ikke et dual-kamera, men et 13 megapixels kamera med LED flash. Frontkameraet er ligeledes på 13 megapixels og batteriet er på 3.075 mAh.

Styresystemet er Android, dog ikke den seneste version. Der er ”kun” blevet plads til Android 8.1 Oreo med brugerfladen HTC Sense ovenpå.

HTC melder sig klar til Android 9 Pie

HTC Desire 12s kommer i farverne sort, sølv og rød. Prisen er 194 dollars for modellen med 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, mens modellen med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse koster 226 dollars. Der nævnes intet om salgsstarten for HTC Desire 12s.


HTC’s udmelding om Desire 12s

Om HTC Desire 12s lanceres på det danske marked er i skrivende stund uvist. Derfor er pris og tilgængelighed ukendt. Lanceringen af telefonen har som nævnt kun været på HTC Taiwans Facebookside.

Vi har forsøgt at få en kommentar fra HTC Danmark, men de har på nuværende tidspunkt intet nyt omkring en eventuel dansk lancering.

MereMobil.dk holder øje og holder dig opdateret, hvis HTC melder noget ud.

Mere til historien

Den første HTC Desire telefon blev for mere end otte år siden kaldt for ”smartphonen over dem alle” af chefredaktør på MereMobil.dk, John G. Dengang havde HTC deres storhedstid og store successer med telefonerne HTC Desire, HTC Hero og før det var det HTC Diamond.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer