HTC Desire 12s er annonceret på Facebook

HTC via Facebook lavet en soft launch af deres nye smartphone HTC Desire 12s.

HTC Desire 12s er annonceret på Facebook – på HTC Taiwan (Foto: HTC)

HTC Desire 12s er ny i familien

Det er muligt, at HTC har regnskaber der har set bedre dage, men udmeldingen om, at de ikke trækker sig fra mobilmarkedet – står de ved.

Det ses tydeligt ved, at HTC netop har annonceret en ny smartphone.

Den taiwanesiske mobilproducent har præsenteret HTC Desire 12s i en soft launch på Facebook. Det skriver Pocketnow.com.

HTC Desire 12s er endnu et familiemedlem til Desire 12-familien, som også tæller Desire 12 og Desire 12+.

Desire 12s kommer med en 5,7 tommer skærm, hvor opløsningen er på 1440 x 720 pixels. Processoren er en Qualcomm Snapdragon 435 med  Adreno 505 GPU. Den kommer i varianter med enten 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse eller 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Kameraet er ikke et dual-kamera, men et 13 megapixels kamera med LED flash. Frontkameraet er ligeledes på 13 megapixels og batteriet er på 3.075 mAh.

Styresystemet er Android, dog ikke den seneste version. Der er ”kun” blevet plads til Android 8.1 Oreo med brugerfladen HTC Sense ovenpå.

HTC melder sig klar til Android 9 Pie

HTC Desire 12s kommer i farverne sort, sølv og rød. Prisen er 194 dollars for modellen med 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, mens modellen med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse koster 226 dollars. Der nævnes intet om salgsstarten for HTC Desire 12s.


HTC’s udmelding om Desire 12s

Om HTC Desire 12s lanceres på det danske marked er i skrivende stund uvist. Derfor er pris og tilgængelighed ukendt. Lanceringen af telefonen har som nævnt kun været på HTC Taiwans Facebookside.

Vi har forsøgt at få en kommentar fra HTC Danmark, men de har på nuværende tidspunkt intet nyt omkring en eventuel dansk lancering.

MereMobil.dk holder øje og holder dig opdateret, hvis HTC melder noget ud.

Mere til historien

Den første HTC Desire telefon blev for mere end otte år siden kaldt for ”smartphonen over dem alle” af chefredaktør på MereMobil.dk, John G. Dengang havde HTC deres storhedstid og store successer med telefonerne HTC Desire, HTC Hero og før det var det HTC Diamond.

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram