HTC Desire 12 er en realitet – læs alt om Desire 12 her

HTC har netop løftet sløret for Desire 12 – det nyeste medlem af Desire-serien. Læs alt om den nye Desire-telefon her og se alle billederne

HTC Desire 12

HTC Desire 12 (Foto: HTC)

Der var engang. Sådan starter de fleste eventyr. Og Desire-serien var da også tidligere et stort eventyr for HTC. Mange mobilkøbere stiftede bekendtskab med producenten via telefonen HTC Desire.

Dette er HTC også klar over, hvilket formentlig også er en af grundene til, at HTC fortsætter denne serie med navnet “Desire”.

– “HTC Desire-serien var for mange kærlighed ved første blik: Masser af kræfter, et flot design, en smuk skærm og Android kombinereret med HTC Sense,” siger Lars Toft, Country Manager for HTC Nordic i en pressemeddelelse.

Men nok om alt det nostalgiske og forsøge at genskabe en masse gamle følelser. Det er nemlig ikke nødvendigt. Der er nok af spændende ting i den nye HTC Desire 12.

– “Med et 5,5-tommers edge-to-edge display i 18:9 format og et smukt high-end design, der ligner de seneste smartphones i U-serien, flytter HTC Desire 12 igen grænserne for, hvad du kan forvente af en smartphone i prisklassen,” udtaler Lars Toft.

Desire 12 kommer altså med en skærm på 5,5 tommer og i formatet 18:9, som flere og flere smartphones altså kommer med i 2018.

HTC Desire 12 kommer med Android Nougat 7.1.1.

HTC Desire 12 er en ganske budgetvenlig smartphone, der kommer med en vejledende pris på 1.490 kroner uden abonnement. Farven Cool Black kan fås hos udvalgte forhandlere, mens du finder andre farver på HTC’s officielle webshop. HTC Desire 12 kan købes fra april.

Specifikationer på HTC Desire 12

 • Skærm: Skærm 5,5 tommer HD+, edge-to-edge, 18:9 format (720 x 1440 pixels)
 • Processor: MT6739 Quad-Core, 64-bit
 • RAM: 3 GB RAM
 • Hukommelse: 32 GB intern
 • MicrosSD-kort: Op til 2 TB
 • Kamera: 13 megapixels med phase detection, autofokus og HDR
 • Frontkamera: 5 megapixels
 • SIM: Dual nano-SIM (4G LTE Cat. 4)
 • Andet: Bluetooth 4.2, WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz)
 • Batteri: 2.730 mAh
 • Størrelse: 148,5 x 70,8 x 8,2 mm
 • Vægt: 137 gram

 

Flere nye HTC-modeller på vej

Rygterne havde svirret om, at HTC Desire 12 var på vej. Og de holdt altså stik, mon også rygterne om HTC U12/HTC U12+ holder stik? Læs de seneste rygter om HTC U12+.

LÆS OGSÅ: HTC U12 og Desire 12 – salgsstart og specifikationer lækket

Billeder af HTC Desire 12

Mere til historien

HTC Desire blev for 8 år siden kaldt ”smartphonen over dem alle” af John G. Pedersen, da den endte med en topkarakter. Husker du den første HTC Desire?

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram