HTC U12 og Desire 12 – salgsstart og specifikationer lækket

Der har været stille fra HTC under MWC, men det betyder ikke de ikke har nyt på vej. Læs de lækkede specifikationer på det kommende flagskib, HTC U12, og Desire 12 her.

HTC U11

HTC U11 (Foto: MereMobil.dk)

HTC var usynlige til dette års Mobile World Congress. Et sted de ellers tidligere har valgt, at fremvise deres nyeste flagskibe. Men altså ikke i år. Det betyder dog ikke, at der ikke er nyt på vej fra HTC.

Men de seneste oplysninger stammer ikke fra HTC selv. Det er lækkede oplysninger.

Skal man tro disse oplysninger, så kan vi altså vente både en HTC Desire 12 og et nyt flagskib i form af HTC U12.

 – Nu får HTC U11 endelig Android 8.0 i Danmark

Og holder de lækkede specifikationer stik, ja så skal vi forvente os en super power-mobil fra HTC. I hvert fald ud fra specifikationerne at dømme.

HTC U12 skulle angiveligt komme med en Snapdragon 845 processor, 6 GB RAM, 128 GB eller 256 GB intern hukommelse og dual-kamera. Mens skærmen skulle være omkring de 6 tommer og af typen Super LCD QHD-opløsning. Den går også under navnet ”Imagine”.

Telefonen har måske IP68-certificering, 8 megapixels frontkamera og Android 8.0 Oreo med Sense 10 brugerfladen ovenpå. Og et batteri på mellem 3.420-3.980 mAh, der understøtter Quick Charge 3.0. Det skriver Pocketnow.com.

Twitter-brugeren LlabTooFeR mener at vide, at dual-kameraet kommer med 12 og 16 megapixels sensorer. Det skriver AndroidAuthority.com. Der er dog andre lækkede oplysninger, som skyder på begge sensorer er 12 megapixels.

HTC Desire 12 kommer måske ikke ”alene”, men får måske følgeskab af en ”Plus-model”. Processoren er angiveligt en Snapdragon 450 og ikke en MediaTek, som der tidligere har været benyttet. Kameraet er et 13 megapixels, mens frontkameraet er på 8 megapixels. De øvrige specifikationer skulle være 3 GB RAM, 32 GB intern hukommelse, microSD-kort, batteri på 2.965 mAh.

Foruden LlabTooFeR har også EvLeaks været ude med oplysninger.

Lanceringen er lige rundt om hjørnet

Du kan læse vores seneste anmeldelse af en HTC-telefon. Vi har nemlig i år haft HTC U11 Lift under luppen – og den klarede sig rigtig godt.

Både HTC U12 og Desire 12 skulle begge se dagens lys i april måned. Om vi får modellerne til Danmark er endnu uvist. HTC har heller ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer. Hvilket også stemmer overens med tidligere rygter.

 – HTC U12 præsenteres ikke ved MWC

HTC fylder ikke meget når vi ser på, hvilke producenter der sidder på mobilmarkedet i dag. Faktisk er Nokia (HMD Global) angiveligt blevet større end HTC, OnePlus og Sony.

Mere til historien

Vil de nye HTC-telefoner kunne få vendt rundt på krisen, som HTC har været i de seneste år til trods for spændende og gode telefoner. HTC har mere været elsket af anmelderne end af mobilkøberne, så det er ikke fordi de ikke få gode anmeldelser, at mobilkøberne ikke vælger dem. Hvad skal der til for, at du ville vælge en HTC-telefon?

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram