HTC U12 og Desire 12 - salgsstart og specifikationer lækket

Der har været stille fra HTC under MWC, men det betyder ikke de ikke har nyt på vej. Læs de lækkede specifikationer på det kommende flagskib, HTC U12, og Desire 12 her.

HTC U11

HTC U11 (Foto: MereMobil.dk)

HTC var usynlige til dette års Mobile World Congress. Et sted de ellers tidligere har valgt, at fremvise deres nyeste flagskibe. Men altså ikke i år. Det betyder dog ikke, at der ikke er nyt på vej fra HTC.

Men de seneste oplysninger stammer ikke fra HTC selv. Det er lækkede oplysninger.

Skal man tro disse oplysninger, så kan vi altså vente både en HTC Desire 12 og et nyt flagskib i form af HTC U12.

 - Nu får HTC U11 endelig Android 8.0 i Danmark

Og holder de lækkede specifikationer stik, ja så skal vi forvente os en super power-mobil fra HTC. I hvert fald ud fra specifikationerne at dømme.

HTC U12 skulle angiveligt komme med en Snapdragon 845 processor, 6 GB RAM, 128 GB eller 256 GB intern hukommelse og dual-kamera. Mens skærmen skulle være omkring de 6 tommer og af typen Super LCD QHD-opløsning. Den går også under navnet ”Imagine”.

Telefonen har måske IP68-certificering, 8 megapixels frontkamera og Android 8.0 Oreo med Sense 10 brugerfladen ovenpå. Og et batteri på mellem 3.420-3.980 mAh, der understøtter Quick Charge 3.0. Det skriver Pocketnow.com.

Twitter-brugeren LlabTooFeR mener at vide, at dual-kameraet kommer med 12 og 16 megapixels sensorer. Det skriver AndroidAuthority.com. Der er dog andre lækkede oplysninger, som skyder på begge sensorer er 12 megapixels.

HTC Desire 12 kommer måske ikke ”alene”, men får måske følgeskab af en ”Plus-model”. Processoren er angiveligt en Snapdragon 450 og ikke en MediaTek, som der tidligere har været benyttet. Kameraet er et 13 megapixels, mens frontkameraet er på 8 megapixels. De øvrige specifikationer skulle være 3 GB RAM, 32 GB intern hukommelse, microSD-kort, batteri på 2.965 mAh.

Foruden LlabTooFeR har også EvLeaks været ude med oplysninger.

Lanceringen er lige rundt om hjørnet

Du kan læse vores seneste anmeldelse af en HTC-telefon. Vi har nemlig i år haft HTC U11 Lift under luppen – og den klarede sig rigtig godt.

Både HTC U12 og Desire 12 skulle begge se dagens lys i april måned. Om vi får modellerne til Danmark er endnu uvist. HTC har heller ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer. Hvilket også stemmer overens med tidligere rygter.

 - HTC U12 præsenteres ikke ved MWC

HTC fylder ikke meget når vi ser på, hvilke producenter der sidder på mobilmarkedet i dag. Faktisk er Nokia (HMD Global) angiveligt blevet større end HTC, OnePlus og Sony.

Mere til historien

Vil de nye HTC-telefoner kunne få vendt rundt på krisen, som HTC har været i de seneste år til trods for spændende og gode telefoner. HTC har mere været elsket af anmelderne end af mobilkøberne, så det er ikke fordi de ikke få gode anmeldelser, at mobilkøberne ikke vælger dem. Hvad skal der til for, at du ville vælge en HTC-telefon?

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Mens vi venter på OnePlus Nord 3

Nye billeder og detaljer om OnePlus Nord 3 er i omløb. Her er, hvad vi ved før præsentationen.

(mere…)
Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram