Her er HTC U12+ - lækket af EvLeaks

EvLeaks har været på spil igen. Han har lækket specifikationer og billeder af det kommende flagskib, HTC U12+. Se billederne og læs specifikationerne her.

HTC U12+ (Kilde: EvLeaks)
HTC U12+ (Kilde: EvLeaks)

HTC har det hårdt i disse år. Vil det vende efter frasalget i smartphone-afdelingen til Google? Det er et godt spørgsmål. Sikkert er det i hvert fald, at det ikke er produkterne, som er problemet. MereMobil.dk er generelt begejstrede for mange af HTC’s telefoner – senest HTC U11 og HTC U11 Life.

Det ser også ud til, at forventningerne godt kan være i top til det næste flagskib – nemlig HTC U12+.

- Nokia er større end Sony, HTC og OnePlus

Twitter-brugeren EvLeaks, der plejer at have styr på fakta, har lækket billeder og specifikationer af HTC U12+. Telefonen er endnu ikke annonceret, og det er uvist, om det betyder, at der ikke kommer en HTC U12 – eller de eksempelvis kommer samtidig.

- HTC U12 og Desire 12 - salgsstart og specifikationer lækket

HTC U12+ kommer (ifølge rygtet) med en 5,99 tommer LCD WQHD+ skærm (kant-til-kant), Qualcomm Snapdragon 845 processor, 6 GB RAM, dual-kamera (12 megapixels + 16 megapixels) og et dual-frontkamera på 8 megapixels. Den interne hukommelse er på enten 64 eller 128 GB og kan udvides via microSD-kort. Batteriet er på 3.420 mAh. Det skriver VentureBeat.com.

Det ventes, at HTC kommer med Edge Sense 2.0 på HTC U12+.

 - HTC vil give Edge Sense flere muligheder

Rygterne har tidligere svirret om, at HTC U12 ville blive annonceret i april. Kilder tæt på produktionen fortæller nu, at telefonen er klar i maj måned. Om HTC U12+ kommer på det danske marked er uvist - ligesom det også er uvist, hvad vi skal forvente prisen cirka vil være.

Tweet fra Evleaks

This is the HTC U12+ https://t.co/LP9OX5xHlO pic.twitter.com/fi7BGkj6l5

— Evan Blass (@evleaks) March 15, 2018

Mere til historien

Tror du, at HTC U12+ kan gøre sig i konkurrencen mod blandt andet Samsung Galaxy S9'erne, der kommer til salg på det danske marked netop nu? Skriv gerne hvad du tror i kommentarfeltet herunder.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram