Her er HTC U12+ – lækket af EvLeaks

3

EvLeaks har været på spil igen. Han har lækket specifikationer og billeder af det kommende flagskib, HTC U12+. Se billederne og læs specifikationerne her.

HTC U12+ (Kilde: EvLeaks)
HTC U12+ (Kilde: EvLeaks)

HTC har det hårdt i disse år. Vil det vende efter frasalget i smartphone-afdelingen til Google? Det er et godt spørgsmål. Sikkert er det i hvert fald, at det ikke er produkterne, som er problemet. MereMobil.dk er generelt begejstrede for mange af HTC’s telefoner – senest HTC U11 og HTC U11 Life.

Det ser også ud til, at forventningerne godt kan være i top til det næste flagskib – nemlig HTC U12+.

Nokia er større end Sony, HTC og OnePlus

Twitter-brugeren EvLeaks, der plejer at have styr på fakta, har lækket billeder og specifikationer af HTC U12+. Telefonen er endnu ikke annonceret, og det er uvist, om det betyder, at der ikke kommer en HTC U12 – eller de eksempelvis kommer samtidig.

HTC U12 og Desire 12 – salgsstart og specifikationer lækket

HTC U12+ kommer (ifølge rygtet) med en 5,99 tommer LCD WQHD+ skærm (kant-til-kant), Qualcomm Snapdragon 845 processor, 6 GB RAM, dual-kamera (12 megapixels + 16 megapixels) og et dual-frontkamera på 8 megapixels. Den interne hukommelse er på enten 64 eller 128 GB og kan udvides via microSD-kort. Batteriet er på 3.420 mAh. Det skriver VentureBeat.com.

Det ventes, at HTC kommer med Edge Sense 2.0 på HTC U12+.

 – HTC vil give Edge Sense flere muligheder

Rygterne har tidligere svirret om, at HTC U12 ville blive annonceret i april. Kilder tæt på produktionen fortæller nu, at telefonen er klar i maj måned. Om HTC U12+ kommer på det danske marked er uvist – ligesom det også er uvist, hvad vi skal forvente prisen cirka vil være.

Tweet fra Evleaks

 

Mere til historien

Tror du, at HTC U12+ kan gøre sig i konkurrencen mod blandt andet Samsung Galaxy S9’erne, der kommer til salg på det danske marked netop nu? Skriv gerne hvad du tror i kommentarfeltet herunder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer