Nu kan du købe Samsung Galaxy S9'erne her i Danmark

I dag er forårets måske mest eftertragtede Android-topmodeller landet i handlen. Du kan fra i dag købe Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ hos teleselskaber og -forhandlere.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)

Det er kun få uger siden, at Samsung løftede sløret for dette års flagskibe, Galaxy S9 og Galaxy S9+. Det skete i forbindelse med Mobile World Congress 2018.

Allerede nu er telefonerne klar til den officielle salgsstart i landets telebutikker efter en kort forsalgsperiode. Det sker i dag!

Jeg har også haft Galaxy S9’erne i hænderne. Jeg er fan! Telefonerne har fået rettet nogle af de irritationsmomenter, som var på Galaxy S8’erne og så er kameraet bare super fedt i dem begge. Ifølge DxOMark er det da også markedets bedste i skrivende stund. DxOMark har dog fået lidt kritik for deres tests. - men uanset hvad så er kameraet det vigtigste salgsargument i S9'erne.

De eneste forskel på kameraet i de to telefoner er, at du kun får Livefokus funktionen på plusmodellen.

LÆS OGSÅ: Kameraet i Samsung Galaxy S9+ slår alle andre

Så fedt er super slowmotion

Fik du læst testen?

Du kan læse min meget uddybende test af Galaxy S9 og Galaxy S9+ her på MereMobil.dk. Hvor du selvfølgelig også altid kan finde anmeldelser på mange andre smartphones i vores oversigt over mobiltests.

STOR-TEST: Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ - kameraet er en vinder

Årets signaturfarve er Lilac Purple. Men Galaxy S9'erne kommer også i farverne Midnight Black og Coral Blue.

I forhold til sidste års modeller, så er prisen hævet med 500 kroner fra starten. Det betyder kort og godt, at Galaxy S9 har en vejledende pris på 6.699 kroner uden abonnement, mens Galaxy S9+ er prissat til 7.499 kroner uden abonnement.

LÆS OGSÅ: Er lilla en populær farve til Galaxy S9

Telefonerne kommer i handlen hos alle de store danske operatører, samt de fleste mobilforhandlere og andre salgskanaler.

Kom tæt på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+

Mere til historien

Foruden Samsung Galaxy S9’erne blev der også præsenteret andre spændende flagskibe på Mobile World Congress 2018, samt telefoner der ikke er flagskibe og andet sjovt. Du kan læse vores opsamling på MWC 2018.

Læs også:
-
De mest læste artikler om Mobile World Congress

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram