Qualcomm Snapdragon X50 i mere end 30 5G-enheder i år

Qualcomm fremviser forskelligt nyt på CES 2019, men fortæller også at de forventer deres Snapdragon X50 modem vil være i mere end 30 5G-enheder i år.

Qualcomm Snapdragon
Qualcomm Snapdragon

Det kunne tyde på, at 2019 bliver året for 5G og Qualcomm ønsker at være med i front. CES-messen 2019 er stedet, hvor Qualcomm har oplyst, at deres Snapdragon X50 modem vil være at finde i mere end 30 5G-enheder i 2019. Det oplyser Qualcomm i en pressemeddelelse.

Snapdragon 855 Mobile Platform er den første kommercielle 5G-mobil platform.

Qualcomm skriver også i pressemeddelelsen, at størstedelen af de 30 enheder er smartphones fra globale producenter, som altså benytter Snapdragon 855 processoren. Dermed ser det ud til, at vi skal forvente en række flagskibsmodeller, der i år benytter Snapdragon 855 processoren og dermed understøtter 5G.

Hvilken smartphone producent, som bliver først med en 5G-smartphone er endnu uvist. Ligesom det er uvist, hvornår vi skal forvente den første smartphone lander i handlen.

Der er dog allerede nu rygter og spekulationer om, at den kommende Galaxy S10 fra Samsung vil komme i en særlig 5G-variant.

Samsung lancerer 5G-version af Galaxy S10 i marts

Skulle 2019 blive året for 5G, så er det spændende at se om rygterne holder stik med, at Apple først er klar med en iPhone med 5G i 2020.

Apple er klar med en 5G iPhone i 2020

Mere til historien

En patentsag mellem Apple og Qualcomm huserer i skrivende stund. På nuværende tidspunkt har den blandt andet betydet, at nogle modeller ikke længere sælges på det kinesiske marked, samt det tyske marked. Her kan du ikke købe iPhone 7 og iPhone 8 i Apple Stores.

Qualcomm klar med ny processor - Snapdragon 7+ Gen 2 

Qualcomm har for kort tid siden annonceret den nye Snapdragon 7+ Gen 2 processor, der er processoren for midrange-telefoner.

(mere…)
Nu droppes data-begrænsningen endelig

5G-INTERNET: Ét teleselskab har fjernet databegrænsningen på abonnementer til 5G-forbindelser rettet mod private husstande.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 3 lanceres måske tidligt i år

RYGTE: Næste generation af Qualcomms flagskibsprocessor ventes at få navnet Snapdragon 8 Gen 3. Rygterne svirrer om tidlig lancering.

(mere…)
Flexii åbner for 5G og fjerner abonnement

Et abonnement forsvinder, mens Flexii-kunderne får adgang til 5G.

(mere…)
Endelig! Qualcomm på Samsung-topmodeller

Exynos-chipsettet er skiftet ud med Qualcomm på Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Qualcomm har annonceret processoren Snapdragon 782G

I stilhed har Qualcomm netop præsenteret processoren Snapdragon 782G, som er efterfølgeren til Snapdragon 778G+.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram