Qualcomm Snapdragon X50 i mere end 30 5G-enheder i år

15

Qualcomm fremviser forskelligt nyt på CES 2019, men fortæller også at de forventer deres Snapdragon X50 modem vil være i mere end 30 5G-enheder i år.

Qualcomm Snapdragon
Qualcomm Snapdragon

Det kunne tyde på, at 2019 bliver året for 5G og Qualcomm ønsker at være med i front. CES-messen 2019 er stedet, hvor Qualcomm har oplyst, at deres Snapdragon X50 modem vil være at finde i mere end 30 5G-enheder i 2019. Det oplyser Qualcomm i en pressemeddelelse.

Snapdragon 855 Mobile Platform er den første kommercielle 5G-mobil platform.

Qualcomm skriver også i pressemeddelelsen, at størstedelen af de 30 enheder er smartphones fra globale producenter, som altså benytter Snapdragon 855 processoren. Dermed ser det ud til, at vi skal forvente en række flagskibsmodeller, der i år benytter Snapdragon 855 processoren og dermed understøtter 5G.

Hvilken smartphone producent, som bliver først med en 5G-smartphone er endnu uvist. Ligesom det er uvist, hvornår vi skal forvente den første smartphone lander i handlen.

Der er dog allerede nu rygter og spekulationer om, at den kommende Galaxy S10 fra Samsung vil komme i en særlig 5G-variant.

Samsung lancerer 5G-version af Galaxy S10 i marts

Skulle 2019 blive året for 5G, så er det spændende at se om rygterne holder stik med, at Apple først er klar med en iPhone med 5G i 2020.

Apple er klar med en 5G iPhone i 2020

Mere til historien

En patentsag mellem Apple og Qualcomm huserer i skrivende stund. På nuværende tidspunkt har den blandt andet betydet, at nogle modeller ikke længere sælges på det kinesiske marked, samt det tyske marked. Her kan du ikke købe iPhone 7 og iPhone 8 i Apple Stores.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer