HTC Desire 12s – prisbillig men stilfuld

HTC har lanceret en ny model til Desire-serien. Vi ser her nærmere på den prisbillige HTC Desire 12s.

HTC Desire 12s (Foto: HTC)
HTC Desire 12s (Foto: HTC)

HTC har lanceret et nyt familiemedlem til deres meget populære Desire-serie.

HTC Desire 12s er navnet. Faktisk blev telefonen allerede lanceret ved en softlaunch på Facebook kort før jul. Men nu er den altså også officielt lanceret på det danske marked.

HTC Desire 12s er annonceret på Facebook

Telefonen hører til i low-end kategorien. Prisen er under 1.500 kroner i vejledende pris.

Men det betyder ikke, at du ikke, for prisen, får en rigtig interessant og smart telefon. HTC Desire 12s kommer med to 13 megapixels kameraer – altså på for- og bagsiden af telefonen. Skærmen er 5,7 tommer og i 18:9 format.

”HTC Desire 12s er designet til forbrugeren, der vil have mest muligt kvalitet til en overkommelig pris, og med Desire 12s flytter HTC igen grænserne for, hvad man kan forvente af en smartphone i prisklassen,” fortæller Lars Toft, Country Manager for HTC Nordic.

Bagsiden har 120 lasergraverede linjer, hvilket foruden et godt greb også udskiller telefonen fra de mange telefoner med en blank og glat bagside.

”HTC Desire blev ved sin lancering for 9 år siden blandt andet kaldt ’Smartphonen over dem alle’. I dag præsenterer vi det nyeste medlem af Desire-serien. Den solide standard er bevaret, og telefonen kan fortsat erhverves til en pris, hvor alle kan være med,” slutter Lars Toft.

HTC Desire 12s specifikationer: 

  • 5,7” HD+-skærm i forholdet 18:9
  • 3.075 mAh batteri
  • 13 megapxiels hovedkamera med PDAF
  • 13 megapxiels frontkamera med LED-blitz
  • Design i dobbelt finish
  • Android 8.1
  • Qualcomm Snapdragon 435
  • 3 GB RAM
  • 32 GB lagerplads

HTC Desire 12s er i handlen allerede nu hos udvalgte forhandlere, som blandt andet inkluderer Power og Proshop. Den vejledende pris er 1.490 danske kroner uden abonnement.

Mere til historien

Selvom HTC har det svært på mobilmarkedet og det er længe siden, at de for alvor har haft en stor salgssucces, så er de også på vej med en 5G-telefon.

Hvad siger du til en ny HTC-telefon?

HTC er nok ikke ’tilbage’ som en stor producent, men de kommer denne sommer med en ny smartphone. Her er HTC U24 Pro.

(mere…)
Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram