HTC Desire 12s – prisbillig men stilfuld

1

HTC har lanceret en ny model til Desire-serien. Vi ser her nærmere på den prisbillige HTC Desire 12s.

HTC Desire 12s (Foto: HTC)
HTC Desire 12s (Foto: HTC)

HTC har lanceret et nyt familiemedlem til deres meget populære Desire-serie.

HTC Desire 12s er navnet. Faktisk blev telefonen allerede lanceret ved en softlaunch på Facebook kort før jul. Men nu er den altså også officielt lanceret på det danske marked.

HTC Desire 12s er annonceret på Facebook

Telefonen hører til i low-end kategorien. Prisen er under 1.500 kroner i vejledende pris.

Men det betyder ikke, at du ikke, for prisen, får en rigtig interessant og smart telefon. HTC Desire 12s kommer med to 13 megapixels kameraer – altså på for- og bagsiden af telefonen. Skærmen er 5,7 tommer og i 18:9 format.

”HTC Desire 12s er designet til forbrugeren, der vil have mest muligt kvalitet til en overkommelig pris, og med Desire 12s flytter HTC igen grænserne for, hvad man kan forvente af en smartphone i prisklassen,” fortæller Lars Toft, Country Manager for HTC Nordic.

Bagsiden har 120 lasergraverede linjer, hvilket foruden et godt greb også udskiller telefonen fra de mange telefoner med en blank og glat bagside.

”HTC Desire blev ved sin lancering for 9 år siden blandt andet kaldt ’Smartphonen over dem alle’. I dag præsenterer vi det nyeste medlem af Desire-serien. Den solide standard er bevaret, og telefonen kan fortsat erhverves til en pris, hvor alle kan være med,” slutter Lars Toft.

HTC Desire 12s specifikationer: 

  • 5,7” HD+-skærm i forholdet 18:9
  • 3.075 mAh batteri
  • 13 megapxiels hovedkamera med PDAF
  • 13 megapxiels frontkamera med LED-blitz
  • Design i dobbelt finish
  • Android 8.1
  • Qualcomm Snapdragon 435
  • 3 GB RAM
  • 32 GB lagerplads

HTC Desire 12s er i handlen allerede nu hos udvalgte forhandlere, som blandt andet inkluderer Power og Proshop. Den vejledende pris er 1.490 danske kroner uden abonnement.

Mere til historien 

Selvom HTC har det svært på mobilmarkedet og det er længe siden, at de for alvor har haft en stor salgssucces, så er de også på vej med en 5G-telefon.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer