HTC klar med Android 9 Pie til disse telefoner

KORT NYT: HTC har netop offentliggjort, at de i løbet af andet kvartal 2019 er klar med Android 9 Pie opdateringen til tre af deres modeller. Se hvilke her.

HTC U12 Life (Foto: MereMobil.dk)
HTC U12 Life (Foto: MereMobil.dk)

HTC har tidligere meldt ud, hvilke af deres smartphone-modeller, som ville få Android-opdateringen, Android 9 Pie.

Nu oplyser HTC, at de i løbet af andet kvartal 2019 er klar med Android 9 Pie til HTC U11, HTC U11+ og HTC U12+. Den mere præcise tilgængelighed afhænger af operatørerne i de forskellige lande. Det oplyser HTC på Twitter.

Mange af de brugere, som kommenterer på opslaget, mener det er for dårligt af HTC, at opdateringen ikke er klar på nuværende tidspunkt.

HTC melder sig klar til Android 9 Pie

Tidligere har også HTC U11 Life fået Android 9 Pie opdateringen. Denne blev udsendt ved udgangen af 2018.

Det er uvist, hvornår Google er klar med ”Android Q”, men det ventes, at den frigives efter sommer engang. Dermed når ovenstående tre HTC-modeller at få Android 9 Pie inden Google afslører Android Q.

Android Q kommer med dark-mode

Mere til historien

HTC har indtil videre i år lanceret telefonen, HTC Desire 12s, på det danske marked. HTC Desire 12s er en telefon til lige under 1.500 kroner (uden abonnement). Men der er også andet nyt på vej fra HTC, da det rygtes de er på vej med en 5G-smartphone

.

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram