HMD Global afholder event – Nokia 5.2 og Nokia 6.2 på vej?

3

HMD Global ventes at lancere nye smartphone-modeller i morgen. Rygterne svirrer om, at en Nokia 5.2 og Nokia 6.2 er på vej.

Hjemmesiden 91mobiles har tidligere skrevet, at HMD Global har sendt invitationerne ud. Eventen afholdes torsdag den 6. juni i den italienske by Milano.

3 grunde til at købe Nokia 9 PureView

Dette har HMD Global også selv lavet teaser for på deres Twitter-profil.

Rygterne svirrer om, at HMD Global annoncerer telefonerne Nokia 5.2 og Nokia 6.2. Hvilket ikke lyder urealistisk. I februar lancerede HMD Global under Mobile World Congress telefonerne Nokia 3.2 og Nokia 4.2.

Nokia klar med nye budgettelefoner

Ifølge rygterne er Nokia 6.2 lidt den globale version af Nokia X71. Der er dog nogle ændringer i hardwaren. Eksempelvis kommer Nokia 6.2 ifølge rygterne med en 6,2 tommer skærm fremfor en 6,39 tommer skærm. Ligesom kameraet er et dual-kamera i stedet for et triple-kamera. Processoren er også en Snapdragon 632 og ikke en Snapdragon 660, samt den har 4 GB RAM fremfor 6 GB RAM.

Derfor skal du vælge telefon med Android One

Vi er klogere på, hvad HMD Global har i ærmet i morgen, samt om det er nogle telefoner, som også lanceres på det danske marked.

Mere til historien

Android er ikke “bare” Android. Der findes flere forskellige versioner. Vi giver dig i denne baggrundsartikel mere viden om forskellene på Android, Android One og “ren Android”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer