HMD Global afholder event – Nokia 5.2 og Nokia 6.2 på vej?

HMD Global ventes at lancere nye smartphone-modeller i morgen. Rygterne svirrer om, at en Nokia 5.2 og Nokia 6.2 er på vej.

Hjemmesiden 91mobiles har tidligere skrevet, at HMD Global har sendt invitationerne ud. Eventen afholdes torsdag den 6. juni i den italienske by Milano.

3 grunde til at købe Nokia 9 PureView

Dette har HMD Global også selv lavet teaser for på deres Twitter-profil.

Rygterne svirrer om, at HMD Global annoncerer telefonerne Nokia 5.2 og Nokia 6.2. Hvilket ikke lyder urealistisk. I februar lancerede HMD Global under Mobile World Congress telefonerne Nokia 3.2 og Nokia 4.2.

Nokia klar med nye budgettelefoner

Ifølge rygterne er Nokia 6.2 lidt den globale version af Nokia X71. Der er dog nogle ændringer i hardwaren. Eksempelvis kommer Nokia 6.2 ifølge rygterne med en 6,2 tommer skærm fremfor en 6,39 tommer skærm. Ligesom kameraet er et dual-kamera i stedet for et triple-kamera. Processoren er også en Snapdragon 632 og ikke en Snapdragon 660, samt den har 4 GB RAM fremfor 6 GB RAM.

Derfor skal du vælge telefon med Android One

Vi er klogere på, hvad HMD Global har i ærmet i morgen, samt om det er nogle telefoner, som også lanceres på det danske marked.

Mere til historien

Android er ikke "bare" Android. Der findes flere forskellige versioner. Vi giver dig i denne baggrundsartikel mere viden om forskellene på Android, Android One og "ren Android".

Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram