Google dropper tablets – fokuserer på laptops

65

Google meddeler, at de ikke vil producere tablets. I stedet fokuseres på laptops. Det betyder, at en ny Pixelbook formentlig lanceres i slutningen af året.

Google Pixel Slate
Google Pixel Slate (Foto: Google)

Google har angiveligt stoppet deres planer for produktionen af tablets. Det virker også til, at Apples iPad “ejer” tabletmarkedet.

I stedet vil Google i fremtiden fokusere på laptops. Netop nu er udviklingen af to mindre versioner af Pixel Slate i gang.

Microsoft Office lander på alle Chromebooks

Meldingen om, at Google ikke længere vil satse på tablets kommer få måneder før, at det ventes Google vil afsløre hardwaren for 2019.

Disse oplysninger stammer, ifølge Android Central, fra Computerworld, der angiveligt har fået dette bekræftet direkte ved en Google talsperson.

Nyheden om at Google dropper tablets blev afsløret på et internt møde onsdag, hvor det kom frem at Google prøver at få medarbejderne på andre projekter end tablets.

Ifølge Android Central er flere af medarbejderne allerede kommet på ”laptop-teamet” og er i gang med udviklingen af disse.

Det er spændende om Google kommer med en Pixelbook senere i år, samt om den i så fald vil blive tilgængelig på det danske marked.

Googles Pixelbook er en af de bedste Chromebooks på markedet sammen med Asus Chromebook Flip C302.

Google kommer med ny Chromebook og Google Home Mini

Det er ikke første gang, at vi hører om Google enten dropper eller skærer ned på tablet-teamet. I marts forlød det, at Google havde flyttet nogle ansatte fra laptop og tables til nye afdelinger. Men nu skulle det altså være et definitivt farvel til tablets fra Google.

Mere til historien

Google har allerede teaset for deres næste smartphone, Pixel 4, som ventes at blive offentliggjort i løbet af efteråret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
65 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer