Google dropper tablets – fokuserer på laptops

Google meddeler, at de ikke vil producere tablets. I stedet fokuseres på laptops. Det betyder, at en ny Pixelbook formentlig lanceres i slutningen af året.

Google Pixel Slate
Google Pixel Slate (Foto: Google)

Google har angiveligt stoppet deres planer for produktionen af tablets. Det virker også til, at Apples iPad "ejer" tabletmarkedet.

I stedet vil Google i fremtiden fokusere på laptops. Netop nu er udviklingen af to mindre versioner af Pixel Slate i gang.

Microsoft Office lander på alle Chromebooks

Meldingen om, at Google ikke længere vil satse på tablets kommer få måneder før, at det ventes Google vil afsløre hardwaren for 2019.

Disse oplysninger stammer, ifølge Android Central, fra Computerworld, der angiveligt har fået dette bekræftet direkte ved en Google talsperson.

Nyheden om at Google dropper tablets blev afsløret på et internt møde onsdag, hvor det kom frem at Google prøver at få medarbejderne på andre projekter end tablets.

Ifølge Android Central er flere af medarbejderne allerede kommet på ”laptop-teamet” og er i gang med udviklingen af disse.

Det er spændende om Google kommer med en Pixelbook senere i år, samt om den i så fald vil blive tilgængelig på det danske marked.

Googles Pixelbook er en af de bedste Chromebooks på markedet sammen med Asus Chromebook Flip C302.

Google kommer med ny Chromebook og Google Home Mini

Det er ikke første gang, at vi hører om Google enten dropper eller skærer ned på tablet-teamet. I marts forlød det, at Google havde flyttet nogle ansatte fra laptop og tables til nye afdelinger. Men nu skulle det altså være et definitivt farvel til tablets fra Google.

Mere til historien

Google har allerede teaset for deres næste smartphone, Pixel 4, som ventes at blive offentliggjort i løbet af efteråret.

Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google Maps giver elbiler den strømeffektive rute

Med en opdatering af Google Maps bliver det nemmere, at optimere brændstof eller strøm på sine ture.

(mere…)
Efter Chromebook-forbud: Ønske om klare regler

Både Kommunernes Landsforening og Dansk Industri er bekymrede efter Datatilsynets afgørelse om brug af Chromebooks og Google Workspace.

(mere…)
Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
65 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram