Google kommer med ny Chromebook og Google Home Mini

0

RYGTE: Google sender to nye Chromebooks og en mindre Google Home på markedet i efteråret.

John G. med Google Home, Google Mountainview i Californien - december 2016 (Foto: MereMobil.dk(
John G. med Google Home, Google Mountainview i Californien – december 2016 (Foto: MereMobil.dk)

En kilde tæt på Google fortæller til Android Police, at der sker noget på flere fronter hos it-giganten.

Kilden oplyser, at der ikke kun er to nye Chromebook Pixels på vej, men også en fysisk mindre Google Home. Måske den får navnet Google Home Mini. Lanceringen af de nye produkter vil formentlig ske i løbet af et par måneder.

Chromebook Pixel-computerne skulle ifølge tidligere forlydender have være styret af en tilpasset udgave af Android, men ifølge Android Police kommer Pixel-PC’erne med Googles Chrome OS-software.

 – ASUS Chromebook Flip C302 – et forbillede for Chromebooks

De to Chromebooks skulle hardwaremæssigt placere sig ved siden af Microsofts Surface Pro og Apples MacBook, men det kan ikke bekræftes. Hvordan de så vil være prismæssigt er også uvist.

 – Nu kan hele familien tale med Google Home

Detaljerne om den mindre Google Home er således også ukendte, men den kan meget vel være en konkurrent til Amazons Echo Dot.

Både de to Chromebooks og den mindre Google Home ventes at blive lanceret nogenlunde samtidig med at par nye Google Pixel-smartphones. Her siger rygter at de ventede Pixel-telefoner ligeledes slippes løs i efteråret.

 – Google Pixel 2 kommer måske med Snapdragon 836 processor

Mere til historien

Det vides ikke hvorvidt de ventede Pixel-telefoner rammer det danske marked. Indtil videre har man måttet købe telefonerne gennem danske forhandlere, som har parallelimporteret dem. Alternativt måtte man selv køre til Flensburg for at købe Pixel-telefonerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer