Nu kan hele familien tale med Google Home

Google opdaterer sin smarthome-gadget Google Home, så den kan håndtere flere brugere på samme enhed.

John G. med Google Home, Google Mountainview i Californien - december 2016 (Foto: MereMobil.dk(

John G. med Google Home, Google Mountainview i Californien – december 2016 (Foto: MereMobil.dk(

Google Home er blevet mere intelligent. Faktisk så intelligent, at den nu kan skelne mellem flere stemmer og snakke med flere ad gangen.

Det er den såkaldte “assistent”, omdrejningspunktet i den talende højtaler, som er blevet opdateret, og nu er i stand til at understøtte op til seks brugerkonti og identificere unikke stemmer.

Det skriver Venturebeat.com på baggrund af en meddelelse fra Googles produktchef Yury Pinsky.

Flere kan således fra samme enhed nu få direkte svar på specifikke spørgsmål til kalender-funktionen, behov for at viden om vejret, nyheder med mere.

Google Home genkender din stemme og det omfatter også funktioner som kaldenavn, arbejdssted, betalingsoplysninger, og tilknyttede konti som Google Play, Spotify eller Netflix.

Opdateringen kommer nogenlunde samtidig med, at Apple rygtes på vej ind på markedet for smarthomes for tage kampen op med netop Google Home og Amazon Echo.

Apple måske på vej med Google Home-konkurrent

Rygterne siger, at en offentliggørelse på Apples udviklerkonference i juni er sandsynlig. Apples smarthome-enhed vil formentlig blive baseret på velkendte Siri fra blandt andet iPhone.

PODCAST: Bliv klogere på de digitale assistenter

Mere til historien

Google Home er en talestyret højttaler, hvor Google Assistent er indbygget. Stil den spørgsmål, eller bed den om at gøre noget. Den er dit helt eget Google og altid klar til at hjælpe. Du skal bare starte med “Ok Google”.

Google er på vej med AI-opgraderet assistent

Dansk eks-statsminister advarer mod for kraftige restriktioner på udviklingen af kunstig intelligens.

(mere…)
Sonos arbejder på egen stemmeassistent

I fremtiden kan du måske ende med at sige ”Hey Sonos” i stedet for ”Hey Google”. Rygterne svirrer om, at Sonos arbejder på egen stemmeassistent.

(mere…)
Google overvejer at droppe ”Hey Google”

Så snart du går ind i rummet, er Google Assistant klar til en kommando. Sådan fungerer en ny intern software, der er sluppet ud fra udviklingsteamet.

(mere…)
Nest Audio test | lyder godt – men er ikke på Sonos-niveau

TEST: Google Nest Audio leverer bedre lydkvalitet end hidtil set fra Google. Min Nest Audio test konkluderer, at Nest Audio ikke er for Hi-Fi-entusiaster.

(mere…)
Google kan nu læse artiklerne højt

Google-appen til iOS kan nu læse artikler højt på dansk.

(mere…)
Google vil presse Bixby ud af Samsungs telefoner

Google forhandler angiveligt med Samsung om at promovere Google Play Store fremfor Samsungs egen appbutik og tjenester. Det kan presse Bixby ud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram