Nu kan hele familien tale med Google Home

3

Google opdaterer sin smarthome-gadget Google Home, så den kan håndtere flere brugere på samme enhed.

John G. med Google Home, Google Mountainview i Californien - december 2016 (Foto: MereMobil.dk(
John G. med Google Home, Google Mountainview i Californien – december 2016 (Foto: MereMobil.dk(

Google Home er blevet mere intelligent. Faktisk så intelligent, at den nu kan skelne mellem flere stemmer og snakke med flere ad gangen.

Det er den såkaldte “assistent”, omdrejningspunktet i den talende højtaler, som er blevet opdateret, og nu er i stand til at understøtte op til seks brugerkonti og identificere unikke stemmer.

Det skriver Venturebeat.com på baggrund af en meddelelse fra Googles produktchef Yury Pinsky.

Flere kan således fra samme enhed nu få direkte svar på specifikke spørgsmål til kalender-funktionen, behov for at viden om vejret, nyheder med mere.

Google Home genkender din stemme og det omfatter også funktioner som kaldenavn, arbejdssted, betalingsoplysninger, og tilknyttede konti som Google Play, Spotify eller Netflix.

Opdateringen kommer nogenlunde samtidig med, at Apple rygtes på vej ind på markedet for smarthomes for tage kampen op med netop Google Home og Amazon Echo.

Apple måske på vej med Google Home-konkurrent

Rygterne siger, at en offentliggørelse på Apples udviklerkonference i juni er sandsynlig. Apples smarthome-enhed vil formentlig blive baseret på velkendte Siri fra blandt andet iPhone.

PODCAST: Bliv klogere på de digitale assistenter

Mere til historien

Google Home er en talestyret højttaler, hvor Google Assistent er indbygget. Stil den spørgsmål, eller bed den om at gøre noget. Den er dit helt eget Google og altid klar til at hjælpe. Du skal bare starte med “Ok Google”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer