Spotify runder 100 millioner betalende brugere

1

Verdens største streamingtjeneste, Spotify, har nået en kæmpe milepæl. Der er nu mere end 100 millioner betalende brugere af tjenesten.

Spotify

Spotify er verdens største musikstreamingtjeneste og de er af gode grunde derfor også de første til at runde 100 millioner betalende brugere.

Det er Spotify selv, som har oplyst at de har rundet den store milepæl med hele 100 millioner betalende kunder. Det skriver The Verge.

Spotify langt om længe klar til Apple Watch

Spotify har dermed omtrent dobbelt så mange betalende abonnenter, som konkurrenten Apple Music. På verdensplan er Apple Music den nærmeste konkurrent.

Ser man på de forskellige markeder, så er der nogle markeder, hvor Apple Music er størst. Vi skrev eksempelvis i april, at Apple Music er større end Spotify på det amerikanske marked. Det er her, at Apple Music har over halvdelen af deres betalende brugere.

Apple offentliggjorde tal i starten af april, hvor det forlød, at der nu er 50 millioner betalende brugere af Apple Music på verdensplan.

Foruden den flotte milepæl med 100 millioner Spotify Premium kunder så oplyser Spotify også, at de hver måned har 217 millioner aktive brugere. Dermed er det altså næsten halvdelen af kunderne, som har valgt at betale for at benytte tjenesten.

Dermed ser det også ud til, at Spotify måske har haft held med noget af det de varslede i foråret 2018.

Spotify vil ændre gratis-versionen så flere vil betale for musikken

Danmark er i øvrigt netop nu testland for en ny løsning på Spotify. Nemlig Spotify Duo, som giver muligheden for at være to brugere på tjenesten, til en månedlig pris på 124 kroner. Dermed er det altså en fin mulighed foruden Spotify Premium, hvor der kan være fem brugere.

Mere til historien

Du kan i øvrigt høre podcasten fra MereMobil.dk på Spotify. Dette blev der åbnet op for i oktober 2018. Har du gode idéer til emner i vores podcast, så er du altid velkommen til at kontakte John G. via mailen [email protected]

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer