Spotify runder 100 millioner betalende brugere

Verdens største streamingtjeneste, Spotify, har nået en kæmpe milepæl. Der er nu mere end 100 millioner betalende brugere af tjenesten.

Spotify

Spotify er verdens største musikstreamingtjeneste og de er af gode grunde derfor også de første til at runde 100 millioner betalende brugere.

Det er Spotify selv, som har oplyst at de har rundet den store milepæl med hele 100 millioner betalende kunder. Det skriver The Verge.

Spotify langt om længe klar til Apple Watch

Spotify har dermed omtrent dobbelt så mange betalende abonnenter, som konkurrenten Apple Music. På verdensplan er Apple Music den nærmeste konkurrent.

Ser man på de forskellige markeder, så er der nogle markeder, hvor Apple Music er størst. Vi skrev eksempelvis i april, at Apple Music er større end Spotify på det amerikanske marked. Det er her, at Apple Music har over halvdelen af deres betalende brugere.

Apple offentliggjorde tal i starten af april, hvor det forlød, at der nu er 50 millioner betalende brugere af Apple Music på verdensplan.

Foruden den flotte milepæl med 100 millioner Spotify Premium kunder så oplyser Spotify også, at de hver måned har 217 millioner aktive brugere. Dermed er det altså næsten halvdelen af kunderne, som har valgt at betale for at benytte tjenesten.

Dermed ser det også ud til, at Spotify måske har haft held med noget af det de varslede i foråret 2018.

Spotify vil ændre gratis-versionen så flere vil betale for musikken

Danmark er i øvrigt netop nu testland for en ny løsning på Spotify. Nemlig Spotify Duo, som giver muligheden for at være to brugere på tjenesten, til en månedlig pris på 124 kroner. Dermed er det altså en fin mulighed foruden Spotify Premium, hvor der kan være fem brugere.

Mere til historien

Du kan i øvrigt høre podcasten fra MereMobil.dk på Spotify. Dette blev der åbnet op for i oktober 2018. Har du gode idéer til emner i vores podcast, så er du altid velkommen til at kontakte John G. via mailen [email protected]

Spotify klar med lydbøger

Spotify har lanceret en sektion med lydbøger, som i første omgang er henvendt til amerikanerne.

(mere…)
Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
Spotify træder ind i metaverset med Spotify Island

Spotify er klar til metaverse. Dette er er den første musikstreamingtjeneste, som tilslutter sig Roblox.

(mere…)
Spotify runder 180 millioner betalende brugere

Selvom 1,5 millioner russiske brugere er suspenderet fra Spotify, så er tjenesten vækstet alligevel. Der er nu over 180 millioner betalende brugere af Spotify.

(mere…)
Spotify HiFi udsat på ubestemt tid

Spotify fortæller på deres community at de ikke har nogen tidshorisont for hvornår de åbner Spotify HiFi.

(mere…)
Spotify er klar med real-time sangtekster

Spotify giver nu alle brugere muligheden for at synge med på sangene. Spotify er klar med sangtekster i real-time.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram