Spotify runder 100 millioner betalende brugere

Verdens største streamingtjeneste, Spotify, har nået en kæmpe milepæl. Der er nu mere end 100 millioner betalende brugere af tjenesten.

Spotify

Spotify er verdens største musikstreamingtjeneste og de er af gode grunde derfor også de første til at runde 100 millioner betalende brugere.

Det er Spotify selv, som har oplyst at de har rundet den store milepæl med hele 100 millioner betalende kunder. Det skriver The Verge.

Spotify langt om længe klar til Apple Watch

Spotify har dermed omtrent dobbelt så mange betalende abonnenter, som konkurrenten Apple Music. På verdensplan er Apple Music den nærmeste konkurrent.

Ser man på de forskellige markeder, så er der nogle markeder, hvor Apple Music er størst. Vi skrev eksempelvis i april, at Apple Music er større end Spotify på det amerikanske marked. Det er her, at Apple Music har over halvdelen af deres betalende brugere.

Apple offentliggjorde tal i starten af april, hvor det forlød, at der nu er 50 millioner betalende brugere af Apple Music på verdensplan.

Foruden den flotte milepæl med 100 millioner Spotify Premium kunder så oplyser Spotify også, at de hver måned har 217 millioner aktive brugere. Dermed er det altså næsten halvdelen af kunderne, som har valgt at betale for at benytte tjenesten.

Dermed ser det også ud til, at Spotify måske har haft held med noget af det de varslede i foråret 2018.

Spotify vil ændre gratis-versionen så flere vil betale for musikken

Danmark er i øvrigt netop nu testland for en ny løsning på Spotify. Nemlig Spotify Duo, som giver muligheden for at være to brugere på tjenesten, til en månedlig pris på 124 kroner. Dermed er det altså en fin mulighed foruden Spotify Premium, hvor der kan være fem brugere.

Mere til historien

Du kan i øvrigt høre podcasten fra MereMobil.dk på Spotify. Dette blev der åbnet op for i oktober 2018. Har du gode idéer til emner i vores podcast, så er du altid velkommen til at kontakte John G. via mailen [email protected]

Spotify: 200 millioner betaler

Over 200 millioner betalende abonnenter lytter musik på Spotify. Det afslører det seneste kvartalsregnskab.

(mere…)
Dette streamede vi på Spotify i 2022

Spotify er nu klar for en liste over de mest streamede sange, albums og podcasts i 2022. Se listerne her.

(mere…)
Hvad sker der, Spotify?

Prisen 199 kr./md. vil Spotify HiFi koste, siger rygterne. Hvad sker der? Apple Music tilbyder Hi-Fi lyd uden merbetaling.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Spotify klar med lydbøger

Spotify har lanceret en sektion med lydbøger, som i første omgang er henvendt til amerikanerne.

(mere…)
Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram