Spotify langt om længe klar til Apple Watch

9

Har du ventet på Spotify til Apple Watch så har du skulle væbne dig med tålmodighed. Men nu er Spotify på Apple Watch langt om længe en realitet.

Spotify klar på Apple Watch (Foto: Spotify)
Spotify klar på Apple Watch (Foto: Spotify)

Spotify har længe arbejdet på at blive klar til Apple Watch. Men nu – langt om længe – er det altså en realitet. Det skriver de selv i et blogindlæg på deres hjemmeside.

Men inden du glæder dig for meget, så er det vi ser nu kun starten på en mere avanceret applikation. Så du kan på sigt glæde dig til, at der kommer flere muligheder.

 – Spotify runder 87 millioner betalende brugere

I første omgang er applikationen Spotify til Apple Watch mere en ”fjernbetjening” til at betjene afspilningen af Spotify på en iPhone via Apple Watch. Det er muligt at starte, stoppe, pause, skifte nummer og spole frem/tilbage. Ligesom man også kan styre ”Spotify Connect højttalere”.

På den lange bane er det meningen, at Spotify vil komme med en app til Apple Watch, som kan fungere helt uden en iPhone. Men nu er der altså en app ude til Apple Watch fra Spotify til en start.

Ønsker man den fulde “understøttelse” på Apple Watch, så skal man overveje et skifte til Apple Music eller væbne sig med endnu mere tålmodighed. Ønsker man at skifte til Apple Music, så kan man få playlister med fra Spotify.

 – YES! Spotify har åbnet for MereMobil.dk tech-podcast

Spotify applikationen bør dukke op på dit Apple Watch når du har opdateret applikationen på din iPhone til den seneste version. Den seneste er versionsnummer 8.4.79. Og har du denne burde det altså fungere. Vi har fået det til, at fungere på vores Apple Watch Series 3.

Mere til historien

Spotify har også netop annonceret, at de nu er tilgængelige i 13 nye lande i Mellemøsten og Nord Afrika.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer