Spotify langt om længe klar til Apple Watch

Har du ventet på Spotify til Apple Watch så har du skulle væbne dig med tålmodighed. Men nu er Spotify på Apple Watch langt om længe en realitet.

Spotify klar på Apple Watch (Foto: Spotify)

Spotify klar på Apple Watch (Foto: Spotify)

Spotify har længe arbejdet på at blive klar til Apple Watch. Men nu – langt om længe – er det altså en realitet. Det skriver de selv i et blogindlæg på deres hjemmeside.

Men inden du glæder dig for meget, så er det vi ser nu kun starten på en mere avanceret applikation. Så du kan på sigt glæde dig til, at der kommer flere muligheder.

 - Spotify runder 87 millioner betalende brugere

I første omgang er applikationen Spotify til Apple Watch mere en ”fjernbetjening” til at betjene afspilningen af Spotify på en iPhone via Apple Watch. Det er muligt at starte, stoppe, pause, skifte nummer og spole frem/tilbage. Ligesom man også kan styre ”Spotify Connect højttalere”.

På den lange bane er det meningen, at Spotify vil komme med en app til Apple Watch, som kan fungere helt uden en iPhone. Men nu er der altså en app ude til Apple Watch fra Spotify til en start.

Ønsker man den fulde "understøttelse" på Apple Watch, så skal man overveje et skifte til Apple Music eller væbne sig med endnu mere tålmodighed. Ønsker man at skifte til Apple Music, så kan man få playlister med fra Spotify.

 - YES! Spotify har åbnet for MereMobil.dk tech-podcast

Spotify applikationen bør dukke op på dit Apple Watch når du har opdateret applikationen på din iPhone til den seneste version. Den seneste er versionsnummer 8.4.79. Og har du denne burde det altså fungere. Vi har fået det til, at fungere på vores Apple Watch Series 3.

Mere til historien

Spotify har også netop annonceret, at de nu er tilgængelige i 13 nye lande i Mellemøsten og Nord Afrika.

Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får større skærm

RYGTE: Det kommende Apple Watch Series 8 vil få en skærm, der er 12 procent større end skærmen på Apple Watch Series 7.

(mere…)
Apple Watch 8 kan måle om du har feber

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at det kommende Apple Watch Series 8 vil få et indbygget termometer.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram