Nyt våben skal skaffe Telmore flere musikkunder

Nu kan du skifte fra f.eks. Spotify og Apple Music til Telmore Musik og tage dine playlister med dig.

Med forholdsvis få undtagelser har musiktjenesterne som Spotify, Apple Music, YouSee og Telmore Musik den samme musik. Opbygningen af de forskellige apps er forskellig, men alligevel ens.

Særligt ét punkt kan få musikkunderne til at være særdeles loyale overfor deres nuværende musiktjeneste. Playlister! De alenlange lister af musik som er nøje udvalg til forskellige lejligheder.

Ved et skifte fra en tjeneste til en anden siger man ofte farvel til det gamle musikbibliotek med de personlige playlister, og det kan være dealbreaker for mange.

Telmore Musik har fået mulighed for at importere playlisterne fra ens gamle musiktjeneste. Så nu kan brugere af Apple Music eller Spotify lettere skifte til Telmores tjeneste.

Muligheden for at flytte playlisterne sker gennem tjenesten Soundiiz, som Telmore Musik understøtter. Med denne kan du flytte én playliste ad gangen – dog maksimalt 200 sange per gang.

Soundiiz er en betalingstjeneste, der koster 3 dollars om måneden for den fulde version. Som Telmore Musik kunde får du ikke Soundiiz gratis, men skal enten leve med begrænsningerne i gratisversionen eller betale for den fulde udgave.

Flytning af playlister er altså ikke en unik funktion for Telmores kunder. Soundiiz flytter nemlig også playlister mellem f.eks. Spotify, Deezer og Apple Music. Det ”nye” er, at Telmore aktivt gør opmærksom på muligheden.

Inden jul vil flytning af playlister også være muligt på YouSee Musik, oplyser TDC’s kommunikationsafdeling til MereMobil.dk.

- Pangfarver og et gammelt budskab skal sælge Telmore

Mere til historien

Telmore Musik har tidligere fået en funktion hvor sange, brugeren hører i radioen, kan tilføjes direkte på en playliste.

Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
Spotify træder ind i metaverset med Spotify Island

Spotify er klar til metaverse. Dette er er den første musikstreamingtjeneste, som tilslutter sig Roblox.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Spotify runder 180 millioner betalende brugere

Selvom 1,5 millioner russiske brugere er suspenderet fra Spotify, så er tjenesten vækstet alligevel. Der er nu over 180 millioner betalende brugere af Spotify.

(mere…)
Nu kan du få Disney+ hos Telmore

Disney+ er nu en del af Telmore Play og Bland Selv hos YouSee. Desværre er prisen på mobilpakken steget.

(mere…)
Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram