Nyt våben skal skaffe Telmore flere musikkunder

6

Nu kan du skifte fra f.eks. Spotify og Apple Music til Telmore Musik og tage dine playlister med dig.

Med forholdsvis få undtagelser har musiktjenesterne som Spotify, Apple Music, YouSee og Telmore Musik den samme musik. Opbygningen af de forskellige apps er forskellig, men alligevel ens.

Særligt ét punkt kan få musikkunderne til at være særdeles loyale overfor deres nuværende musiktjeneste. Playlister! De alenlange lister af musik som er nøje udvalg til forskellige lejligheder.

Ved et skifte fra en tjeneste til en anden siger man ofte farvel til det gamle musikbibliotek med de personlige playlister, og det kan være dealbreaker for mange.

Telmore Musik har fået mulighed for at importere playlisterne fra ens gamle musiktjeneste. Så nu kan brugere af Apple Music eller Spotify lettere skifte til Telmores tjeneste.

Muligheden for at flytte playlisterne sker gennem tjenesten Soundiiz, som Telmore Musik understøtter. Med denne kan du flytte én playliste ad gangen – dog maksimalt 200 sange per gang.

Soundiiz er en betalingstjeneste, der koster 3 dollars om måneden for den fulde version. Som Telmore Musik kunde får du ikke Soundiiz gratis, men skal enten leve med begrænsningerne i gratisversionen eller betale for den fulde udgave.

Flytning af playlister er altså ikke en unik funktion for Telmores kunder. Soundiiz flytter nemlig også playlister mellem f.eks. Spotify, Deezer og Apple Music. Det ”nye” er, at Telmore aktivt gør opmærksom på muligheden.

Inden jul vil flytning af playlister også være muligt på YouSee Musik, oplyser TDC’s kommunikationsafdeling til MereMobil.dk.

Pangfarver og et gammelt budskab skal sælge Telmore

Mere til historien

Telmore Musik har tidligere fået en funktion hvor sange, brugeren hører i radioen, kan tilføjes direkte på en playliste.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer