Spotify vil ændre gratis-versionen så flere vil betale for musikken

0

Spotify har altid været tilgængelig både i en gratis- og betalings-version. Nu skal der laves ændringer på gratisversionen.

Spotify er netop blevet børsnoteret. Dermed er der også en række investorer, som skal gøres tilfredse. Og nye tanker er tænkt for at imødekomme dette.

Gratisversionen af Spotify skal derfor forbedres. Det skriver MSpoweruser.com.

Spotify vil forsøge at tiltrække flere brugere til tjenesten. De skal dermed lokkes til at benytte sig af gratisversionen og efterfølgende få lysten til at blive premium-kunde.

Nogle af de ændringer der vil blive foretaget er, at få adgang til playlister hurtigere og øge kontrollen over hvilke sange brugerne vil høre. I dag kan du ikke vælge specifikke sange på en playliste, men må høre dem i tilfældig rækkefølge. Der er også en begrænsning i, hvor mange sange du kan springe over og du kan ikke lytte til sange offline.

I dag er der omkring 44 procent af brugerne, der er Premium-kunder, så størstedelen foretrækker fortsat gratisversionen. I januar lød det at der var 70 millioner, som betaler for at lytte til Spotify.

70 millioner betaler for at høre musik via Spotify

Det ventes, at Spotify vil afholde en event tirsdag den 24. april 2018, hvor de vil afsløre den nye version af gratisudgaven.

Spotify forventes, at nå 200 millioner brugere inden udgangen af 2018.

En af grundene til, at Spotify nu vil komme med en række forbedringer kan også være, at Apple Music er i vækst og kommer tættere på Spotify.

TIP: Sådan sorterer du Spotify-playlisterne på mobilen

Mere til historien

Rygterne svirrer også om, at Spotify vil løfte sløret for en ny streamingenhed til bilen. Dette er dog ikke hverken be- eller afkræftet endnu.

Læs også:
Netflix og Spotify kan bruges på ferien fra 2018

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer