Sådan sorterer du Spotify-playlisterne på mobilen

0

TIP: Har du et hav af playlister på din Spotify-konto, så kan det være svært holde overblikket. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du nemmere finder den helt rigtige playliste.

Spotify har besluttet, at nye eller opdaterede playlister skal ligge nederst i Spotify-appen. Dette er ikke altid hensigtsmæssigt. Heldigvis kan det løses. Og trinnene er de samme, hvad enten du bruger iOS- eller Android-udgaven af streamingtjenesten. Det fortæller det norske netmedie Tek.no.

Sådan sorterer du playlister i Spotify

Spotify playliste tip
Sortering af playlister på Spotify via mobilen (Foto: MereMobil.dk)

1. Åben Spotify og find dine playlister i Spotify-appen,
2. Scroll helt til toppen – og lidt mere end det. Allerøverst kommer der nu et søgefelt til syne
3, Nu ses linjen “Filter”
4. Tryk på knappen med de tre vandrette streger (knappen kan se forskellig ud afhængig af dit styresystem og udgaven af appen)

Nu kan du vælge at sortere dine playlister efter navn, din egen rækkefølge eller dem du senest har afspillet.

Hvis du vælger at sortere efter “Custom”, så vil Spotify arrangere dine playlister efter samme rækkefølge, som de har på din computer.

Aktuelt er det ikke muligt at ændre rækkefølgen fra appen. Du skal altså fyre op for Spotify-klienten på din computer, hvis du vil have din helt egen rækkefølge af playlister under punktet “Custom”. På computerudgaven ændres rækkefølgen på playlister ved at trække og flytte dem med musen.

Mere til historien

Spotify har nu 60 millioner betalende brugere. Den svenske streamingtjeneste gjorde det i foråret muligt for danske studerende at benytte sig af en rabat, så de kan få Spotify til halv pris eller 49 kr. per måned.

 

Artiklen er skrevet af: Olav Fonager

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer