OnePlus 7 Pro dukket op – er det 5G-telefonen fra OnePlus?

RYGTE: Det ser ud til, at der er nyt om den kommende 5G-telefon fra OnePlus, der måske får navnet OnePlus 7 Pro.

Billede af det, som altså skulle være OnePlus 7 Pro (Kilde: Weibo / GSMArena.com)

Det er ingen hemmelighed, at OnePlus arbejder på en 5G-telefon. Det bekræftede OnePlus ved Mobile World Congress tilbage i slutningen af februar. Her fremviste de en prototype af deres bud på en 5G-smartphone.

Nu er en ny model dukket op, som en kilde kalder for OnePlus 7 Pro. Det skriver GSMArena.com. Det er Weibo, som først afslørede denne forventede 5G-telefon fra OnePlus med nogle af dens nøglespecifikationer.

OnePlus 7 afsløret af coverproducent

Det ventes, at OnePlus 7 Pro kommer med en Snapdragon 855 processor fra Qualcomm og et X50 modem, som hentyder til 5G-understøttelsen.

Telefonen kommer med en kurvet skærm og minimal ”kant”. Dermed er fronten nærmest kun skærm.

OnePlus 7 Pro - lækkede specifikationer

Kilden fortæller, at telefonen vil få navnet OnePlus 7 Pro og har modelnavnet GM1915. Derudover afsløres det, at den kommer med en 6,67 tommer Super Optic skærm, Snapdragon 855 processor, 8 GB RAM, 256 GB intern hukommelse og et triple-kamera med linser på henholdsvis 48 megapixels, 16 megapixels og 8 megapixels.

OnePlus på vej med 5G-telefon – er ikke OnePlus 7

OnePlus 7 Pro kommer med Android 9.

Om telefonen vil få et andet navn end OnePlus 7 Pro når den lanceres for offentligheden er uvist. Men dens modelnummer er anderledes end andre modelnumre på OnePlus-telefoner, som starter med A. Det kunne derfor tyde på, at OnePlus starter en ny ”serie” op.

Rygterne melder intet om, hvornår telefonen vil blive offentliggjort og ej heller, hvornår vi kan forvente den er klar til salg. Sikkert er det dog, at MereMobil.dk nok skal holde dig opdateret når der er nyt.

Mere til historien

OnePlus 7 understøtter ikke trådløs opladning, som mange af de konkurrerende telefoner gør. Det har OnePlus tidligere bekræftet.

Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
OnePlus 11 Jupiter Rock Edition: Ny telefon med unik finish

En særlig udgave af OnePlus 11 er på vej. Designinspirationen kommer fra en kendt planet.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
OnePlus snart klar med nye Nord-produkter

OnePlus har sendt event-invitationerne ud. De vil afsløre nye produkter i Nord-serien.

(mere…)
Der teases nu for en OnePlus 11 Special Edition

OnePlus kommer måske med en ny version af OnePlus 11. Der teases netop nu for en Special Edition af den populære OnePlus-model.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram