OnePlus 7 afsløret af coverproducent

9

OnePlus 7 ventes, at blive den næste topmodel fra OnePlus. Telefonen er endnu ikke offentliggjort, men allerede nu har en coverproducent lækket billeder af telefonen.

Det er endnu uvist, hvornår OnePlus vil offentliggøre den ventede OnePlus 7. Men allerede nu er telefonen afsløret af en producent af “beskyttelsesglas”.

Der har allerede været nogle lækkede oplysninger omkring det kommende produkt. Men nu er billeder altså også ude fra en coverproducent. Billederne er lækket på Twitter af brugeren Sudhanshu Ambhore. Det skriver Pocketnow.com.

Vi kan ikke være hundrede procent sikre på, at billederne er ægte. Men de stemmer overens med billeder, der også er hos webshoppen MyTrendyPhone. Også hos hjemmesiden Mobilcovers.dk er der allerede diverse produkter klar til salg til OnePlus 7. Det er ikke unormalt, at de allerede inden et produkt er lanceret har produkter på hylderne til telefonerne.

Tilbehørsbutikker sladrer om nye topmodeller

Ud fra billederne at dømme ser det ud til, at skærmen er uden en ”notch” og helt ”kant-til-kant”. Dette ser ud til at være lykkedes ved, at lave frontkameraet som et ”pop-up” kamera. Om dette holder stik når OnePlus offentliggør OnePlus 7 er uvist. Men hvis det viser sig at være sådan, så er vi spændt på om det er noget, der virker til nemt at gå i stykker eller er robust nok til hverdagsbrug.

På bagsiden er et triple-kamera. Der ses umiddelbart ikke 3,5mm jackstikport og fingeraftrykslæser. Men det ventes, at OnePlus har lagt fingeraftrykslæseren i skærmen ligesom de fleste af konkurrenterne er begyndt at gøre.

OnePlus 7 understøtter ikke trådløs opladning

Det er uvist præcis, hvornår OnePlus offentliggør OnePlus 7, men MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

I 2016 mødte MereMobil.dk virksomheden PanzerGlass, som laver beskyttelsesglas til topmodellerne på mobilmarkedet. Vi talte med dem om, at producerer beskyttelsesglas allerede inden en telefon er offentliggjort. Se vores indslag her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer