OnePlus 7 afsløret af coverproducent

OnePlus 7 ventes, at blive den næste topmodel fra OnePlus. Telefonen er endnu ikke offentliggjort, men allerede nu har en coverproducent lækket billeder af telefonen.

Det er endnu uvist, hvornår OnePlus vil offentliggøre den ventede OnePlus 7. Men allerede nu er telefonen afsløret af en producent af “beskyttelsesglas”.

Der har allerede været nogle lækkede oplysninger omkring det kommende produkt. Men nu er billeder altså også ude fra en coverproducent. Billederne er lækket på Twitter af brugeren Sudhanshu Ambhore. Det skriver Pocketnow.com.

Vi kan ikke være hundrede procent sikre på, at billederne er ægte. Men de stemmer overens med billeder, der også er hos webshoppen MyTrendyPhone. Også hos hjemmesiden Mobilcovers.dk er der allerede diverse produkter klar til salg til OnePlus 7. Det er ikke unormalt, at de allerede inden et produkt er lanceret har produkter på hylderne til telefonerne.

Tilbehørsbutikker sladrer om nye topmodeller

Ud fra billederne at dømme ser det ud til, at skærmen er uden en ”notch” og helt ”kant-til-kant”. Dette ser ud til at være lykkedes ved, at lave frontkameraet som et ”pop-up” kamera. Om dette holder stik når OnePlus offentliggør OnePlus 7 er uvist. Men hvis det viser sig at være sådan, så er vi spændt på om det er noget, der virker til nemt at gå i stykker eller er robust nok til hverdagsbrug.

På bagsiden er et triple-kamera. Der ses umiddelbart ikke 3,5mm jackstikport og fingeraftrykslæser. Men det ventes, at OnePlus har lagt fingeraftrykslæseren i skærmen ligesom de fleste af konkurrenterne er begyndt at gøre.

OnePlus 7 understøtter ikke trådløs opladning

Det er uvist præcis, hvornår OnePlus offentliggør OnePlus 7, men MereMobil.dk holder dig opdateret.

OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Her er OnePlus 11 

OnePlus 11 kommer snart til Danmark. Her er specifikationerne.

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Forsalget af OnePlus 11 slår tidligere rekorder i Kina

OnePlus 11 kan snart købes i Kina. Allerede nu lader 11'eren til at blive en succes. Forsalget har slået alle rekorder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram