OnePlus 7 afsløret af coverproducent

OnePlus 7 ventes, at blive den næste topmodel fra OnePlus. Telefonen er endnu ikke offentliggjort, men allerede nu har en coverproducent lækket billeder af telefonen.

Det er endnu uvist, hvornår OnePlus vil offentliggøre den ventede OnePlus 7. Men allerede nu er telefonen afsløret af en producent af “beskyttelsesglas”.

Der har allerede været nogle lækkede oplysninger omkring det kommende produkt. Men nu er billeder altså også ude fra en coverproducent. Billederne er lækket på Twitter af brugeren Sudhanshu Ambhore. Det skriver Pocketnow.com.

Vi kan ikke være hundrede procent sikre på, at billederne er ægte. Men de stemmer overens med billeder, der også er hos webshoppen MyTrendyPhone. Også hos hjemmesiden Mobilcovers.dk er der allerede diverse produkter klar til salg til OnePlus 7. Det er ikke unormalt, at de allerede inden et produkt er lanceret har produkter på hylderne til telefonerne.

Tilbehørsbutikker sladrer om nye topmodeller

Ud fra billederne at dømme ser det ud til, at skærmen er uden en ”notch” og helt ”kant-til-kant”. Dette ser ud til at være lykkedes ved, at lave frontkameraet som et ”pop-up” kamera. Om dette holder stik når OnePlus offentliggør OnePlus 7 er uvist. Men hvis det viser sig at være sådan, så er vi spændt på om det er noget, der virker til nemt at gå i stykker eller er robust nok til hverdagsbrug.

På bagsiden er et triple-kamera. Der ses umiddelbart ikke 3,5mm jackstikport og fingeraftrykslæser. Men det ventes, at OnePlus har lagt fingeraftrykslæseren i skærmen ligesom de fleste af konkurrenterne er begyndt at gøre.

OnePlus 7 understøtter ikke trådløs opladning

Det er uvist præcis, hvornår OnePlus offentliggør OnePlus 7, men MereMobil.dk holder dig opdateret.

OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Disse OnePlus-telefoner opdateres med AI-funktioner

LISTE: Her kan du se hvilke OnePlus-telefoner, der bliver opdateret med AI-funktionalitet.

(mere…)
Lysstyrke-fusk? Kan det virkelig passe…

4.500 nits lysstyrke på OnePlus 12. Det er over 40 procent kraftigere end på en Samsung-topmodel.  Det lyder jo vildt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram