OnePlus 7 lancering i medio maj

21

RYGTE: Lækkede oplysninger får nu rygterne til at svirre om, at OnePlus vil lancere OnePlus 7 på en event i midten af maj måned.

OnePlus afholder ifølge de senest lækkede oplysninger event i midten af maj måned. Det er Twitter-brugeren Ishan Agarwal, som altså angiveligt mener at vide, at OnePlus vil lancere deres OnePlus 7 serie tirsdag den 14. maj.

OnePlus 7 afsløret af coverproducent

OnPlus 7 serie får også gang i tankerne om, at vi altså i år vil få flere forskellige varianter af OnePlus 7-telefonen. Det ventes måske at inkludere OnePlus 7, OnePlus 7 Pro og OnePlus 7 Pro 5G. Det skriver Android Authority.

OnePlus 7 Pro dukket op – er det 5G-telefonen fra OnePlus?

Ishan Agarwal har ikke nogen kilde til, hvor oplysningerne kommer fra, men han har altså delt et billede på Weibo, som refererer til OnePlus 7 Pro.

OnePlus har endnu ikke meldt noget officielt ud og ej heller be- eller afkræftet disse rygter. Så det er endnu uvist om OnePlus afholder event tirsdag den 14. maj.

Datoen 14. maj er dog heller ikke et dumt bud. Sidste år lancerede OnePlus deres OnePlus 6 den 16. maj.

OnePlus har tidligere bekræftet, at OnePlus 7 ikke vil understøtte trådløs opladning.

Det ventes, at OnePlus 7 kommer med en 6,5 tommer AMOLED skærm, Snapdragon 855 processor, 12 GB RAM, 256 GB intern hukommelse, triple-kamera setup (48 megapixels, 20 megapixels og 16 megapixels) og et batteri på 4.000 mAh.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt. Men på nuværende tidspunkt er eventen altså endnu ikke bekræftet.

Mere til historien

En ny undersøgelse viser, at mange af OnePlus-mobilkøbere faktisk tidligere er Android-brugere. Du kan læse mere om undersøgelse, der er foretaget af Counterpoint Research her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer