OnePlus 6T og Pixel 3 henter deres købere hos Samsung

7

Nye tal viser, at de fleste købere af Android-telefoner, skifter fra Samsung.

En ny undersøgelse viser hvor køberne til Google Pixel-telefonerne kommer fra. Det ser ud til, at de fleste nye brugere er tidligere Samsung-brugere

Det er Counterpointresearch, der kommer med tallene. Ifølge dem så stammer 51 procent af nye Pixel 3 brugere nemlig fra Samsung, mens 18 procent kommer fra Apple og 14 procent fra Motorola.

Samsung klar med et aggressivt indspark i mellemklassen

Selvom Apple ligger på andenpladsen, på denne kedelige liste, så er der stadig lang vej op til til Samsung.

Smartphone Churn Tracker, Q4 2018. (Grafik: Counterpoint Research)

Det er ikke kun Google Pixel 3, der fanger Samsung-brugere. OnePlus har også en stor fangst fra Samsungs brugerdatabase. 37 procent af OnePlus 6T-køberne kom fra Samsung.

Apple ligger en smule lavere med 16 procent, mens kategorien ‘andre’, fylder hele 32 procent. Dette kan være selskaber som Huawei eller Sony.

OnePlus 7 Pro dukket op – er det 5G-telefonen fra OnePlus?

Om det er positive eller negative tal for Google er svært at svare på, men hvis de havde regnede med at få amerikanerne til at droppe deres iPhone, så er det ikke lykkedes.

Andre tal fra samme kilde viser, at Google Pixel kun stod for 7,3 procent af det samlede salg hos Verizon i Q4 2018. Hos T-Mobile stod OnePlus 6T kun for 2,4 procent af det samlede salg.

Mere til historien

Det rygtes i øjeblikket, at Samsung muligvis vil lancere hele tre Samsung Note 10-modeller til efteråret. Det er noget vi allerede ser i Samsung Galaxy S10-serien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer