Lyder IKEA Symfonisk som en Sonos?

32

VIDEO: Kan lydkvaliteten fra Sonos- og Ikea-højtalerne Symfonisk matche lyden fra rigtige Sonos-produkter? Få svaret her.

De nye højttalere Symfonisk, som Ikea lancerer i samarbejde med Sonos, gør det mere prisvenligt at komme i gang med et Sonos multiroom-system.

Spørgsmålet der melder sig er, om Symfonisk kan konkurrere med Sonos egne højttalere, som typisk er prissat højere.

– ”De lyder faktisk overraskende godt. Begge højttalere lyder ’som et Sonos produkt’. Og det er humlen i det her; hvis man kan få Sonos lyd til Ikea-priser. Det har jeg svært ved at se, at nogen kan have noget imod,” fortæller chefredaktør Torben Vognsen fra iNPUT til MereMobil.dk.

Torben Vognsen, der været til lyttetest på produkterne, beskriver Symfonisk som en god mulighed for dem, som vil udvide Sonos-systemet til nogle sekundære rum, hvor man fint kan nøjes med en lidt billigere løsning.

Købere af Symfonisk kan dermed forvente en lydkvalitet, der ligger på niveau med de traditionelle Sonos højttalere. Ifølge Sonos har de været meget fokuserede på ikke at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Det norske techsite Tek.no beskriver bordlampehøjttaleren med ordene: ”Lyd som minder om lyden fra Sonos One”.

Boghylde-højttaleren der den billigste af de nye produkter har en pris på 799 kroner. Bordlampen, der kommer i sort og hvid, bliver prissat til 1.699 kroner. Fra den 1. august 2019 kan produkterne købes.

Sonos satser på at ramme en ny målgruppe via samarbejdet med Ikea. En målgruppe der ikke tidligere har været fokuseret på Sonos, forlyder det.

Samarbejdet er langsigtet. Derfor skal vi fremadrettet nok forvente flere højttalere i nye former og farver

Symfonisk integrerer fuldt ud med Sonos nuværende produkter. Du kan altså sagtens kombinere et eksisterende Sonos setup med Ikea-produkterne.

ANMELDELSEMed Sonos Amp genoplever du den fede retrolyd

Mere til historien

Symfonisk kan kalibreres til rummet og omgivelserne ved brug af teknologien TruePlay.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
32 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer