Lyder IKEA Symfonisk som en Sonos?

VIDEO: Kan lydkvaliteten fra Sonos- og Ikea-højtalerne Symfonisk matche lyden fra rigtige Sonos-produkter? Få svaret her.

De nye højttalere Symfonisk, som Ikea lancerer i samarbejde med Sonos, gør det mere prisvenligt at komme i gang med et Sonos multiroom-system.

Spørgsmålet der melder sig er, om Symfonisk kan konkurrere med Sonos egne højttalere, som typisk er prissat højere.

- ”De lyder faktisk overraskende godt. Begge højttalere lyder ’som et Sonos produkt’. Og det er humlen i det her; hvis man kan få Sonos lyd til Ikea-priser. Det har jeg svært ved at se, at nogen kan have noget imod,” fortæller chefredaktør Torben Vognsen fra iNPUT til MereMobil.dk.

Torben Vognsen, der været til lyttetest på produkterne, beskriver Symfonisk som en god mulighed for dem, som vil udvide Sonos-systemet til nogle sekundære rum, hvor man fint kan nøjes med en lidt billigere løsning.

Købere af Symfonisk kan dermed forvente en lydkvalitet, der ligger på niveau med de traditionelle Sonos højttalere. Ifølge Sonos har de været meget fokuserede på ikke at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Det norske techsite Tek.no beskriver bordlampehøjttaleren med ordene: ”Lyd som minder om lyden fra Sonos One”.

Boghylde-højttaleren der den billigste af de nye produkter har en pris på 799 kroner. Bordlampen, der kommer i sort og hvid, bliver prissat til 1.699 kroner. Fra den 1. august 2019 kan produkterne købes.

Sonos satser på at ramme en ny målgruppe via samarbejdet med Ikea. En målgruppe der ikke tidligere har været fokuseret på Sonos, forlyder det.

Samarbejdet er langsigtet. Derfor skal vi fremadrettet nok forvente flere højttalere i nye former og farver

Symfonisk integrerer fuldt ud med Sonos nuværende produkter. Du kan altså sagtens kombinere et eksisterende Sonos setup med Ikea-produkterne.

ANMELDELSEMed Sonos Amp genoplever du den fede retrolyd

Mere til historien

Symfonisk kan kalibreres til rummet og omgivelserne ved brug af teknologien TruePlay.

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Ny Sonos-højttaler henvender sig til Apple-folket

Sidst på måneden kan Sonos nye Era-højttalere købes. Højttalerne varsler et nyt kapitel inden for lydinnovation, skriver Sonos.

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
Her er Sonos’ nye højttalere – Sonos One erstattes

LÆKKET: Sonos er på vej med en erstatning til Sonos One, forlyder det.

(mere…)
Derfor elsker jeg Galaxy S23 Ultra

VIDEOTEST: Kameraet i Galaxy S23 Ultra er fantastisk. Se min test af Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
32 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram