Sonos er ikke gået på kompromis med lyden fra Ikea højttalerne

0

Prisen er lavere end andre Sonos produkter, men der er ikke gået på kompromis med lyden i de nye højttalere, som er blevet til i samarbejde med Ikea.

SYMFONISK bordlampe med wifi-højttaler (1.699.-) og SYMFONISK wifi-højttaler (799,-) (Foto: IKEA)
SYMFONISK bordlampe med wifi-højttaler (1.699.-) og SYMFONISK wifi-højttaler (799,-) (Foto: IKEA)

Ikea og Sonos har netop afsløret de første højttalere, som er kommet ud af deres samarbejde. Indtil videre er det blevet til to nye højttalere, der er kompatible med Sonos-systemet.

Ikea fremviser nye Sonos højttalere

Den norske teknologihjemmeside Tek.no har talt med Sonos designchef Tad Toulis og Ikeas leder for Home Smart Bjørn Block på designmessen i Milano. Her har de blandt andet forhørt sig om kvaliteten på de nye højttalere.

Den nye bordlampehøjttaler skulle eftersigende lyde meget lig Sonos One. Mens boghylde-højttaleren også har en vældig fyldig lyd. Den har mindre resonans end ”bordlampen”, hvilket ifølge Tad Toulis er positivt. Højttaleren understøtter også TruePlay-kalibrering, hvilket tilpasser lyden til dine rum.

Sonos maler Sonos One i frække farver

Prisen på de nye produkter er lavere end, hvad der tidligere er set fra Sonos. Dog mener Sonos ikke, at de er gået på kompromis. Både de og Ikea er i stedet blevet udfordret på alle detaljer i produktionen, samt hele værdikæden og samarbejdet.

Her er priserne på Ikeas Sonos højttalere

Sonos er heller ikke bekymret for, at det vil gå ud over salget af deres andre produkter. I stedet ser de det som en mulighed for at ramme mange flere mennesker, der ikke kender til Sonos produkter eller er i målgruppen for at købe disse.

Ikea og Sonos fortæller også, at samarbejdet er langsigtet. Det er i skrivende stund uvist, hvad vi kan forvente af dem i fremtiden.

Mere til historien

Tek.no har også talt med Ikea og Sonos omkring stemmestyring, der også blev diskuteret om skulle være en del af de nye Symfonisk højttalere. Det er det dog ikke helt blevet, men har man andre Sonos-produkter, så kan man stemmestyre igennem dem.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer