Sonos er ikke gået på kompromis med lyden fra Ikea højttalerne

Prisen er lavere end andre Sonos produkter, men der er ikke gået på kompromis med lyden i de nye højttalere, som er blevet til i samarbejde med Ikea.

SYMFONISK bordlampe med wifi-højttaler (1.699.-) og SYMFONISK wifi-højttaler (799,-) (Foto: IKEA)
SYMFONISK bordlampe med wifi-højttaler (1.699.-) og SYMFONISK wifi-højttaler (799,-) (Foto: IKEA)

Ikea og Sonos har netop afsløret de første højttalere, som er kommet ud af deres samarbejde. Indtil videre er det blevet til to nye højttalere, der er kompatible med Sonos-systemet.

Ikea fremviser nye Sonos højttalere

Den norske teknologihjemmeside Tek.no har talt med Sonos designchef Tad Toulis og Ikeas leder for Home Smart Bjørn Block på designmessen i Milano. Her har de blandt andet forhørt sig om kvaliteten på de nye højttalere.

Den nye bordlampehøjttaler skulle eftersigende lyde meget lig Sonos One. Mens boghylde-højttaleren også har en vældig fyldig lyd. Den har mindre resonans end ”bordlampen”, hvilket ifølge Tad Toulis er positivt. Højttaleren understøtter også TruePlay-kalibrering, hvilket tilpasser lyden til dine rum.

Sonos maler Sonos One i frække farver

Prisen på de nye produkter er lavere end, hvad der tidligere er set fra Sonos. Dog mener Sonos ikke, at de er gået på kompromis. Både de og Ikea er i stedet blevet udfordret på alle detaljer i produktionen, samt hele værdikæden og samarbejdet.

Her er priserne på Ikeas Sonos højttalere

Sonos er heller ikke bekymret for, at det vil gå ud over salget af deres andre produkter. I stedet ser de det som en mulighed for at ramme mange flere mennesker, der ikke kender til Sonos produkter eller er i målgruppen for at købe disse.

Ikea og Sonos fortæller også, at samarbejdet er langsigtet. Det er i skrivende stund uvist, hvad vi kan forvente af dem i fremtiden.

Mere til historien

Tek.no har også talt med Ikea og Sonos omkring stemmestyring, der også blev diskuteret om skulle være en del af de nye Symfonisk højttalere. Det er det dog ikke helt blevet, men har man andre Sonos-produkter, så kan man stemmestyre igennem dem.

Jeg har prøvet Sonos Ace

PRØVEKØRT: De første tests af Sonos Ace er gennemført. Sonos første hovedtelefoner virker ret lovende. Her er mine første indtryk.

(mere…)
Sonos Roam 2 er relanceret med en ekstra knap

En ekstra knap. Det er den store nyhed i den transportable højttaler Sonos Roam 2.

(mere…)
Sonos Ace er en realitet – Sonos hovedtelefoner

Spatial Audio, støjreduktion og integration med Sonos soundbars. Her er Sonos Ace.

(mere…)
Sonos’ nye app er fuld af fejl og mangler

En række brugere raser over den nye Sonos-app, som de mener er fyldt med fejl og mangler.

(mere…)
Endelig Sonos! Endelig!

Sonos har netop annonceret en nyhed, som jeg har ventet længe på.

(mere…)
Sonys nye hjemmehøjttalere og soundbars – 2024 lineup

Her er de nye Sony Bravia soundbars til din hjemmebiograf.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram