3 smartphone-gaver til konfirmanden 2019

GUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe den for pengene efterfølgende? Her er 3 forslag til smartphone-gaven 2019.

Konfirmand (Foto: MereMobil.dk)
Konfirmand (Foto: MereMobil.dk)

Konfirmationerne er startet rundt om i det danske land, hvor de fleste konfirmationer afholdes i april og maj måneder. Mange konfirmander ønsker sig en smartphone i gave eller også vil de gerne bruge nogle af deres penge på en ny smartphone.

MereMobil.dk har fundet fem lækre smartphones fra øverste hylde, som der er værd at bruge alle konfirmationspengene på – eller nogle af dem. Eller at få i gave, hvis konfirmanden er så heldig.

Apple iPhone Xs

iPhone Xs Xs Max og Xr
iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr (Foto: Apple)

Er konfirmanden til iPhones, så er iPhone Xs absolut toppen af poppen.

Vi har valgt iPhone Xs fremfor iPhone Xs Max, da Xs umiddelbart henvender sig bedst til både drenge og piger. Måske drengene hellere vil have Max-modellen, men dette kommer an på den enkelte.

TEST: iPhone Xs og iPhone Xs Max – er den MAX-fed?

Apples iPhones har et godt udvalg af apps og er blandt de bedst sælgende smartphones i Danmark.

iPhone Xs kommer med en 5,8 tommer OLED-skærm med en 2436 x 1125 pixels opløsning, samt Face-ID.

Kameraet er et dual-kamera med 12 megapixels sensor (f/1.8) og 12 megapixels telefoto sensor. Der er 2x optisk zoom, optisk billedstabilisator og portrættilstand. Frontkameraet har en opløsning på 7 megapixels (f/2.2).

Apples iPhone Xs er modstandsdygtig overfor vand- og støv efter IP68 standarden.

iPhone Xs koster uden abonnement fra 7.740 kroner ifølge Pricerunner.dk, for modellen med 64 GB intern hukommelse. iPhone Xs kommer også i udgaver med henholdsvis 256 og 512 GB intern hukommelse.

OBS! Ønsker konfirmanden selv at bruge penge på en smartphone, så er muligheden der også for at vente til dette års model kommer. Apple lancerer normalt nye iPhone-modeller i september/oktober.

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei har i foråret lanceret en telefon, som er et rigtigt kameramonster. Huawei P30 Pro er navnet og den kan zoome helt op til 50x. Kameraet er et triplekamera.

Huawei P30 Pro – et kamera i verdensklasse

Så er konfirmanden til at tage super fede billeder, der ellers ikke tidligere kunne tages med en smartphone, så er Huawei P30 Pro måske telefonen, som kan blive årets konfirmandgave.

Huawei P30 Pro har 5x optisk zoom, 10x hybrid zoom (kombination af optisk og digital zoom) og hele 50x digitalt zoom. Sensorerne er på henholdsvis 40 megapixels (vidvinkel), 20 megapixels (ultra vidvinkel) og 8 megapixels (telefoto).

Skærmen er på 6,47 tommer og af typen OLED, mens batteiret er på 4.200 mAh.

Huawei P30 Pro kan fås i konfigurationerne 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse eller 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

P30 Pro koster 6.800 kroner for udgaven med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Den største version med 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse koster fra 6.900 kroner.

ANMELDELSE: Huawei P30 Pro | alt det du forventer

Ligesom med iPhone er der også andre varianter af Huawei P30, så hvis økonomien ikke er til topmodellen, kan der vælges mellem Huawei P30 eller Huawei P30 Lite. Dog gås der på kompromis med nogle af tingene.

Samsung Galaxy S10e

Samsung Galaxy S10e
Samsung Galaxy S10e, Prism Black (Foto: Samsung)

Samsung har også lanceret et nyt flagskib dette forår. Samsung Galaxy S10 er navnet. Telefonen gør det et langt stykke af vejen godt – og den findes i tre forskellige varianter: Galaxy S10+, Galaxy S10 og Galaxy S10e.

Galaxy S10e er den første ”e-model” fra Samsung og den er super interessant. Derfor har vi valgt den ud, som en af de interessante telefoner til denne gaveguide.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S10e – det bedste køb

Vi kan også godt anbefale de dyrere Galaxy S10-modeller. Men vi var så glade for Galaxy S10e i vores test, at det altså i skrivende stund er vores favorit.

Den fysiske størrelse på Galaxy S10e er virkelig suveræn – og det tænker vi også mange konfirmander vil synes – særligt pigerne i hvert fald.

Galaxy S10e kommer med en 5,8 tommer skærm, mens Galaxy S10+ har en skærm på 6,4 tommer, hvis du mere er til det. Batteriet er på 3.100 mAh. Derudover kommer den med 6 GB RAM og en Exynos 9820 processor.

Hvilken Samsung Galaxy S10 skal du købe?

Galaxy S10e findes i skrivende stund til priser omkring 4.399 kroner uden abonnement. Du kan se de dagsaktuelle priser på Pricerunner.dk Sponseret link.

Til konfirmanden

Har du fået en ny smartphone i konfirmationsgave eller skal ud og have en efterfølgende?

Så er det måske værd at overveje, at sælge den gamle. Vi har samlet et par tips til, hvordan du kan få mest for den gamle telefon.

GUIDE: Sådan får du mest for din brugte smartphone

Mere til historien

Er konfirmanden ikke så “tech-interesseret” eller “brand-interesseret”, så kan man også sagtens finde andre interessante og gode smartphones enten fra helt nye eller på brugtmarkedet. Vi kan eksempelvis anbefale Motorola Moto G7 Plus, som er i et andet prisleje end ovenstående mobiler. Den koster nemlig under 2.500 kroner uden abonnement. Kigger du brugt så hold øje med disse ting.

Læs også:
De dyre konfirmationsgaver er købt på klods
GUIDE: Sådan køber du en fed brugt gamercomputer

Den bedste smartphone i 2023

Mobilbranchen har netop kåret den bedste smartphone i 2023. Er du enig?

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram