Jabra Move Style test: Billigt hovedtelefon med fed lyd

TEST: De lyder fedt på farten, Jabra Move Style, men det er ikke hovedtelefonerne, der får dig til at svømme hen til musikken.

Jabra Move Style Edition
Jabra Move Style Edition (Foto Jabra)

Har du brug for et sæt hovedtelefoner, der sidder uden på ørerne, uden du tømmer sparegrisen, så er Jabra Move Style et godt bud.

Til 799 kroner får du et headset, der sidder godt og som har fed lyd, særligt hvis du bruger dem på farten. Det kan være købet til dig, der ikke gider have de små in-ear headsets, som lukker alt omkring dig ude.

I salgspakken medfølger et USB-kabel til opladning samt et 3.5 mm. jack-til-jack kabel, så du kan lytte til musikkilder, der ikke er trådløse. Du kan også lytte til musik, når hovedtelefonerne er løbet tør for strøm.

Når du har et godt headset, så er det jo oplagt at lytte til tech-podcasten fra MereMobil.dk.

Bedre batteritid og fornuftig lyd

Forgængeren Jabra Move (bemærk ”style” mangler i navnet) kunne køre otte timer. Med Style Edition er batterilevetiden boostet til cirka 14 timer. Det er også det, som du vil opleve i praksis.

Jabra Move Style Edition er rare at have på, men kan i begyndelsen godt klemme en smule. Dette skal du bide i dig, da det over tid gradvist bliver bedre.

Du får ikke et headset, som sparker benene væk under dig rent lydmæssigt. Hovedtelefonerne leverer en fornuftig allround lyd, som passer godt til mange typer af musik.

Lyden er fremtrædende i mellemtonen, men giver dig en bas med et fint punch, uden det bliver for meget. Diskanten er tydelig og med fine detaljer.

ANMELDELSE: Jabra Elite Active 65t er endnu en vinder

Jabra Move Style Edition
Jabra Move Style Edition, Titanium Black (Foto Jabra)

Virker også til samtaler

Ringer telefonen, mens du hører musik, så kan du besvare opkaldet. Jabra Move Style Edition har nemlig indbygget mikrofon.

Jabra laver gode samtale-headsets, men Move er designet med musik i fokus. Det er derfor ikke dette headset du bruger, når du vil føre lange samtaler.

Headsettet har betjeningsknapper på siden, så lydstyrken kan justeres uden mobilen, skal op fra lommen. Du skal øve dig i at ramme, da det kan være svært at føle sig frem til hvor knapperne sidder.

Konklusion: God til prisen

Jabra Move Style Edition
Jabra Move Style Edition, Gold Beige (Foto Jabra)

Jeg vil gerne understrege, at du IKKE får et sublimt hi-fi-headset, men nu skal vi huske, at prisen er 799 kroner. Og til prisen får du et lækkert sæt hovedtelefoner.

Den kompakte størrelse er for mig et hit. Det samme er de bløde puder og bøjlen hen over hovedet.

LÆS OGSÅ: Jabra klar med støjreducerede hovedtelefoner

Lyden er også ”okay”, men det er ikke headsettet du tager på, når du i en blød stol skal svømme hen til din favoritmusik. Jabra Move Edition snupper du på hylden, når du er på vej ud ad døren og skal have en fornuftig lydkvalitet med.

5 ud af 6 stjerner

ANMELDELSE: Med Sonos Amp kan du genopleve den fede retro-sound

Mere til historien

Jabra Move Style Edition er tilgængelig i Titanium Black, Gold Beige og Navy Blue.

Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Motorola Edge 50 Ultra test | Gør næsten alt rigtigt

TEST: Denne telefon rammer alt det, som du vil elske. Læs detaljerne i min Motorola Edge 50 Ultra test.

(mere…)
Roborock S8 MaxV Ultra er vasker og støvsuger vanvittigt overbevisende

TEST: Robotstøvsuger- og gulvvaskerobotten S8 MaxV fra Roborock er en af de mest overbevisende rengøringsrobotter, som jeg har testet.

(mere…)
Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Husqvarna 410XE NERA test | trådfri robotplæneklipper med kantklipning

TEST: Dobbelte knivsæt og ingen kantråd. Men fungerer kantklipningen og hvordan er satellit- og appstyringen på Husqvarna 410XE Nera.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram