Jabra er klar med nye støjreducerede hovedtelefoner

Jabra Elite 85h reducerer støj fra opgivelserne og optimerer musik- og samtalekvaliteten. Passerende biler filtreres lynhurtigt ud af lydbilledet.

Jabra Elite 85h
Jabra Elite 85h (Foto: Jabra)

Jabra har på CES 2019 i Las Vegas præsenteret hovedtelefonerne Jabra Elite 85h. Den altoverskyggende egenskab er støjreduktion og en indbygget intelligens, der automatisk justerer lyd og støjreduktionen i forhold til omgivelserne.

Ifølge Jabra kan Elite 85h genkende over 6.000 unikke lyde og kategorisere dem inden for de tre profiler ”Ude”, ”På farten” eller ”Privat”. Teknologien stammer fra firmaet audEERING.

I praksis betyder det, at hvis du opholder dig i et rum fyldt med mange mennesker, og bevæger dig ud på gaden, så tilpasses opkaldslyden og musikkens lydprofil, så du får den bedst mulige oplevelse.

Angiveligt er teknologien så præcis, at den kan udfase lyden fra et tog, der kommer blæsende ind på perronen.

Jabra Elite 85h har Amazon Alexa, Apples Siri og Google Assistant indbygget, der kan bruges i forbindelse med betjeningen af hovedtelefonerne. Tjenesterne aktiveres ved blot at sige kaldeordet som f.eks. ”Okay Google”. Det er altså ikke nødvendigt først at trykke på en knap.

Med støjreduktionen aktiveret klarer hovedtelefonerne 32 timers drift på en opladning, står der i specifikationerne.

Jabra Elite 85h har 40 mm. specialbyggede højttalere samt seks mikrofoner. Hovedtelefonerne kan således benyttes til musik såvel som opkald. Hvad de klarer bedst må en egenlig test på et senere tidspunkt vise.

Det nye sæt hovedtelefoner kommer på markedet i april til en vejledende pris på 2.299 kroner.

Jabra lancerede desuden en opdateret version af Jabra Move hovedtelefonerne. Navnet er Move Style Edition. Prisen bliver 799 kroner. Jabra Move Style Edition kan købes allerede i januar.

Sportsheadsettet Jabra Elite Active 45e, der headset med et kabel rundt om nakken, så også dagens lys på CES. Dette headset klarer ni timers drift på en opladning.

Mere til historien

Sidste år anmeldte jeg Jabra Elite 65t headsettet, der blev lanceret på CES for et år siden. Anmeldelsen afslørede, at Jabra her havde skabt et headset, der på flere punkter er bedre end AirPods fra Apple.

Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Sonos Ace er en realitet – Sonos hovedtelefoner

Spatial Audio, støjreduktion og integration med Sonos soundbars. Her er Sonos Ace.

(mere…)
Nyt headset bruger ny metode til at fjerne støj fra samtalerne

Det her er måske den næste generation af støjreduktion i headsets, men virker det?

(mere…)
Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram