Samsung på vej med konkurrent til Apples AirPods

RYGTE: Nye billeder giver ny grobund for rygterne om, at Samsung er på vej med en AirPods konkurrent. Læs mere om det her.

Billede fra WinFuture, der angiveligt viser Samsung Galaxy Buds, som oplades på Samsung Galaxy S10.
Billede fra WinFuture, der angiveligt viser Samsung Galaxy Buds, som oplades på Samsung Galaxy S10.

Det ser ud til, at Samsung er på vej med en konkurrent til Apples AirPods. Og måske endda en skarp konkurrent, der overhaler AirPods i forhold til trådløs opladning.

Der har længe været skriverier om, at Apple ville komme med en ny generation af AirPods og denne ville kunne oplades trådløst. Nu ser det ud til, at Samsung måske er på vej med et par ”Galaxy Buds”, som kan lades trådløst på bagsiden af Galaxy S10. Det skriver Engadget.com.

Apple vil redesigne AirPods komplet til 2020

Det er WinFure, der har opsnappet et billede, som måske er et officielt pressefoto af Galaxy S10 og Galaxy Buds. Ud fra billedet at dømme forventes det altså, at Galaxy S10 har reverse wireless charging.

Det betyder, at enheden ikke alene kan oplades trådløst, men også oplade andre enheder. Dette kan Huawei Mate 20 Pro også.

Det er dog begrænset, hvilke oplysninger der er ude omkring Galaxy Buds på nuværende tidspunkt. Men de er gået igennem FCC, hvilket bekræfter de er Bluetooth baseret.

Dette ved vi om Samsung Galaxy S10+

Vi regner med de er en forbedret udgave af Gear IconX og med Bixby support, samt in-ear design.

Hvis ikke før, så forventer vi, at vi er meget klogere på både Galaxy S10’erne og Galaxy Buds efter Samsung Unpacked event onsdag den 20. februar 2019.

Samsung Galaxy S10 præsenteres den 20. februar

MereMobil.dk dækker eventen…

Mere til historien

Foruden Galaxy S10’erne og Galaxy Buds, så er der i øjeblikket også ret store forventninger til Samsungs foldbare smartphone. Den ventes det også, at de fremviser til det store Unpacked event i San Francisco.

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Nothing har lanceret Nothing Ear 2

Nothing har lanceret deres nyeste headset, som hedder Nothing Ear 2. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
B&O tager ny runde med headset

B&O bevarer mystikken og holder kortene tæt ind til kroppen i ny version af kritikerrost headset.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram