Samsung på vej med konkurrent til Apples AirPods

9

RYGTE: Nye billeder giver ny grobund for rygterne om, at Samsung er på vej med en AirPods konkurrent. Læs mere om det her.

Billede fra WinFuture, der angiveligt viser Samsung Galaxy Buds, som oplades på Samsung Galaxy S10.
Billede fra WinFuture, der angiveligt viser Samsung Galaxy Buds, som oplades på Samsung Galaxy S10.

Det ser ud til, at Samsung er på vej med en konkurrent til Apples AirPods. Og måske endda en skarp konkurrent, der overhaler AirPods i forhold til trådløs opladning.

Der har længe været skriverier om, at Apple ville komme med en ny generation af AirPods og denne ville kunne oplades trådløst. Nu ser det ud til, at Samsung måske er på vej med et par ”Galaxy Buds”, som kan lades trådløst på bagsiden af Galaxy S10. Det skriver Engadget.com.

Apple vil redesigne AirPods komplet til 2020

Det er WinFure, der har opsnappet et billede, som måske er et officielt pressefoto af Galaxy S10 og Galaxy Buds. Ud fra billedet at dømme forventes det altså, at Galaxy S10 har reverse wireless charging.

Det betyder, at enheden ikke alene kan oplades trådløst, men også oplade andre enheder. Dette kan Huawei Mate 20 Pro også.

Det er dog begrænset, hvilke oplysninger der er ude omkring Galaxy Buds på nuværende tidspunkt. Men de er gået igennem FCC, hvilket bekræfter de er Bluetooth baseret.

Dette ved vi om Samsung Galaxy S10+

Vi regner med de er en forbedret udgave af Gear IconX og med Bixby support, samt in-ear design.

Hvis ikke før, så forventer vi, at vi er meget klogere på både Galaxy S10’erne og Galaxy Buds efter Samsung Unpacked event onsdag den 20. februar 2019.

Samsung Galaxy S10 præsenteres den 20. februar

MereMobil.dk dækker eventen…

Mere til historien

Foruden Galaxy S10’erne og Galaxy Buds, så er der i øjeblikket også ret store forventninger til Samsungs foldbare smartphone. Den ventes det også, at de fremviser til det store Unpacked event i San Francisco.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer