Dette ved vi om Samsung Galaxy S10+

OVERBLIK: Detaljerne om Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ bliver flere og flere. Her er, hvad vi netop nu ved om Samsungs kommende topmodeller.

Pressefoto af Samsung Galaxy S10+ lækket af 91mobiles (Kilde: Android Central)
Pressefoto af Samsung Galaxy S10+ lækket af 91mobiles (Kilde: Android Central)
Lækket foto af Samsung Galaxy S10+
Lækket foto af Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ præsenteres for offentligheden den 20. februar 2019. Dette er ikke en hemmelighed, da Samsung i invitationen til Unpacked eventen i San Fransisco har brugt et stort 10-tal.

Herfra bliver oplysningerne mere uklare. Herunder kan du læse, hvad vi i hovedtræk, indtil videre, ved om de nye Galaxy S10’ere. Vær opmærksom på, at oplysningerne baserer sig på de rygter som er i omløb. Det er altså ikke bekræftede oplysninger.

Selvom topmodellerne endnu ikke er officielt lanceret, så kan der allerede nu købes covers- og tilbehør til Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+ Sponseret link . Som vi tidligere har beskrevet, så er tilbehørsbutikkerne langt fremme med covers til nye produkter, længe før de er offentliggjorte. I de fleste tilfælde passer de nye covers perfekt.

Tilbehørsbutikkerne sladrer om nye topmodeller

Detaljerne om Samsung Galaxy S10 / S10+

 • Hvornår: Præsenteres den 20. februar 2019 ved Unpacked i San Fransisco. Telefonerne lander i butikkerne den 8. marts 2019. Priserne starter ved godt 6.800 kroner. Prisen er stærkt vejledende
 • Designet: Galaxy S10 og Galaxy S10+ får en skærm, der går meget tæt ud til kanten. Der vil ikke være en notch men et hul i det øverste højre hjørne. Der har også været lækkede billeder, som viser et dual-kamera på forsiden og altså ikke bare et enkelt hul.
 • Skærmstørrelser: Der forventes 6,1 tommer skærm på Samsung Galaxy S10 og 6,4 tommer skærm på Samsung Galaxy S10+. Det vil være kurvede skærme, som vi har set tidligere, der buer let ud mod kanterne.
 • SkærmFarver: Farvevalget vil formodentlig inkludere en gradient variant hvor farverne skifter ned over bagsiden, sådan som Huawei eksempelvis også har.
 • Godkendelse: Det forventes, at fingeraftrykslæseren vil være indbygget i skærmen som vi har set det på blandt andet Huawei Mate 20 Pro.
 • Hovedkameraet: Lækkede billeder viser et triple kamera på bagsiden med fotolys yderst til højre.
 • Chipset: Telefonerne vil formodentlig køre på Samsungs eget chipset Exynos 9820 i vores markedsområde. Der vil også være markedsområder hvor Qualcomm Snapdragon 855 bliver anvendt.
 • Hukommelse: Varianterne af Galaxy S10+ vil blive: 128 GB, 512 GB og 1 TB. Galaxy S10 får nok 128 GB og 512 GB intern hukommelse.
 • Batteri: Telefonerne har de samme trådløse oplademuligheder som Huawei Mate 20 Pro. Det vil sige, at Galaxy S10’erne kan lade en anden telefon, ved at holde bagsiderne mod hinanden. Galaxy S10 vil have et batteri på 3.300 mAh mens der forventes 4.000 mAh i Galaxy S10+.
 • Stik: Samsung beholder 3,5 mm. jackstik i telefonerne. Desuden bliver opladestikket af typen USB-C.
 • Software: Begge telefoner kommer med Android 9 Pie samt Samsungs egen brugerflade lagt på toppen. Vi slipper nok heller ikke for Samsungs egen assistent Bixby. Brugerfladen kommer, ifølge lækkede screenshots, med et opfrisket Samsung-look der blandt andet inkluderer afrundede ikoner.

Er dette Samsungs foldbare smartphone?

Galaxy S10-brugerflade
One UI på Samsung Galaxy S10 / S10+ (Foto: 91mobile)

Specifikationer: Samsung Galaxy S10 og Galaxy S10+

 Galaxy S10Galaxy S10+
Skærm6,1” Super AMOLED6,4” Super AMOLED
Opløsning1.440 x 2.960 pixels1.440 x 2.960 pixels
RAM6 GB8 GB
Hukommelse128 GB / 512 GB128 GB / 512 GB / 1 TB
Udvidelse af hukommelseJa, microSD-kortJa, microSD-kort
Batteri3.300 mAh4.000 mAh
Trådløs opladning15 watt trådløs, 9 watt power-reverse15 watt trådløs, 9 watt power-reverse
KameraTripleTriple
FrontkameraEnkeltDual
Størrelse--
Vægt--
BiometriskIn screen fingeraftrykIn screen fingeraftryk
Gorilla GlassV6V6
IP-beskyttelseIP68 støv og vandIP68 støv og vand
ForbindelserBluetooth 5.0, USB-C, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, dual-bandBluetooth 5.0, USB-C, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, dual-band
PlatformAndroid 9.0 + One UIAndroid 9.0 + One UI

Pressefotos af Samsung Galaxy S10+ er lækket

Mere til historien

Samsung har ikke bekræftet hverken rygterne eller specifikationerne på Galaxy 10’erne.

Du kan få det bedste fra Samsung Galaxy S23, billigere
(mere…)
Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram