Samsung Galaxy S10: Sådan ser du lanceringen

Samsung afslører onsdag den 20. februar 2019 deres nye Galaxy S10-modeller. Du kan se med. Bliv klogere på hvor du finder en livestream.

Samsung har inviteret verdenspressen til San Francisco onsdag den 20. februar 2019. Her skal de overvære Samsungs lancering af de nye Galaxy S10-modeller – og måske flere andre produkter.

OPDATERING: Samsungs S10-serie er nu officiel. Her kan du læse om produkterne:

Du kan se med hjemme fra stuen for eventen livestreames nemlig vanen tro på nettet. Du finder livestreamingen på Samsungs officielle hjemmeside.

https://www.youtube.com/watch?v=1KIKaS2221I

Samsung har efterhånden lækket en række oplysninger omkring de kommende produkter eller fået det lækket af forskellige Twitter-brugere m.m.

Samsung Galaxy S10 afsløret i flotte farver

Det er uvist om vi får alle Galaxy S10-modellerne at se onsdag, samt de mange andre wearable-produkter, som Samsung har lækket selv. Eller om disse først præsenteres på et senere tidspunkt.

Samsung har lækket kommende wearable-enheder

Vi ved dog med sikkerhed, at vi er klogere i morgen efter eventen.

Samsungs Unpacked event starter onsdag (20. februar 2019) klokken 20.00 dansk tid. MereMobil.dk forsøger på bedste vis at holde dig opdateret om nyhederne.

Tror du vi får 3-4 nye Galaxy S10-modeller, en foldbar smartphone, 5G-model af Galaxy S10 og alle de wearables? Eller hvad tror du, at Samsung har til os i morgen? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Det er også meningen, at vi formentlig får mere at se til Samsungs foldbare smartphone. Om det er en prototype eller den er klar til at gå i masseproduktion og derefter i handlen er uvist.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram