Samsung Galaxy S10: Sådan ser du lanceringen

Samsung afslører onsdag den 20. februar 2019 deres nye Galaxy S10-modeller. Du kan se med. Bliv klogere på hvor du finder en livestream.

Samsung har inviteret verdenspressen til San Francisco onsdag den 20. februar 2019. Her skal de overvære Samsungs lancering af de nye Galaxy S10-modeller – og måske flere andre produkter.

OPDATERING: Samsungs S10-serie er nu officiel. Her kan du læse om produkterne:

Du kan se med hjemme fra stuen for eventen livestreames nemlig vanen tro på nettet. Du finder livestreamingen på Samsungs officielle hjemmeside.

https://www.youtube.com/watch?v=1KIKaS2221I

Samsung har efterhånden lækket en række oplysninger omkring de kommende produkter eller fået det lækket af forskellige Twitter-brugere m.m.

Samsung Galaxy S10 afsløret i flotte farver

Det er uvist om vi får alle Galaxy S10-modellerne at se onsdag, samt de mange andre wearable-produkter, som Samsung har lækket selv. Eller om disse først præsenteres på et senere tidspunkt.

Samsung har lækket kommende wearable-enheder

Vi ved dog med sikkerhed, at vi er klogere i morgen efter eventen.

Samsungs Unpacked event starter onsdag (20. februar 2019) klokken 20.00 dansk tid. MereMobil.dk forsøger på bedste vis at holde dig opdateret om nyhederne.

Tror du vi får 3-4 nye Galaxy S10-modeller, en foldbar smartphone, 5G-model af Galaxy S10 og alle de wearables? Eller hvad tror du, at Samsung har til os i morgen? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Det er også meningen, at vi formentlig får mere at se til Samsungs foldbare smartphone. Om det er en prototype eller den er klar til at gå i masseproduktion og derefter i handlen er uvist.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram