Samsung Galaxy S10: Sådan ser du lanceringen

0

Samsung afslører onsdag den 20. februar 2019 deres nye Galaxy S10-modeller. Du kan se med. Bliv klogere på hvor du finder en livestream.

Samsung har inviteret verdenspressen til San Francisco onsdag den 20. februar 2019. Her skal de overvære Samsungs lancering af de nye Galaxy S10-modeller – og måske flere andre produkter.

OPDATERING: Samsungs S10-serie er nu officiel. Her kan du læse om produkterne:

Du kan se med hjemme fra stuen for eventen livestreames nemlig vanen tro på nettet. Du finder livestreamingen på Samsungs officielle hjemmeside.

https://www.youtube.com/watch?v=1KIKaS2221I

Samsung har efterhånden lækket en række oplysninger omkring de kommende produkter eller fået det lækket af forskellige Twitter-brugere m.m.

Samsung Galaxy S10 afsløret i flotte farver

Det er uvist om vi får alle Galaxy S10-modellerne at se onsdag, samt de mange andre wearable-produkter, som Samsung har lækket selv. Eller om disse først præsenteres på et senere tidspunkt.

Samsung har lækket kommende wearable-enheder

Vi ved dog med sikkerhed, at vi er klogere i morgen efter eventen.

Samsungs Unpacked event starter onsdag (20. februar 2019) klokken 20.00 dansk tid. MereMobil.dk forsøger på bedste vis at holde dig opdateret om nyhederne.

Tror du vi får 3-4 nye Galaxy S10-modeller, en foldbar smartphone, 5G-model af Galaxy S10 og alle de wearables? Eller hvad tror du, at Samsung har til os i morgen? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Det er også meningen, at vi formentlig får mere at se til Samsungs foldbare smartphone. Om det er en prototype eller den er klar til at gå i masseproduktion og derefter i handlen er uvist.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer