Samsung Galaxy S10: Sådan ser du lanceringen

Samsung afslører onsdag den 20. februar 2019 deres nye Galaxy S10-modeller. Du kan se med. Bliv klogere på hvor du finder en livestream.

Samsung har inviteret verdenspressen til San Francisco onsdag den 20. februar 2019. Her skal de overvære Samsungs lancering af de nye Galaxy S10-modeller – og måske flere andre produkter.

OPDATERING: Samsungs S10-serie er nu officiel. Her kan du læse om produkterne:

Du kan se med hjemme fra stuen for eventen livestreames nemlig vanen tro på nettet. Du finder livestreamingen på Samsungs officielle hjemmeside.

https://www.youtube.com/watch?v=1KIKaS2221I

Samsung har efterhånden lækket en række oplysninger omkring de kommende produkter eller fået det lækket af forskellige Twitter-brugere m.m.

Samsung Galaxy S10 afsløret i flotte farver

Det er uvist om vi får alle Galaxy S10-modellerne at se onsdag, samt de mange andre wearable-produkter, som Samsung har lækket selv. Eller om disse først præsenteres på et senere tidspunkt.

Samsung har lækket kommende wearable-enheder

Vi ved dog med sikkerhed, at vi er klogere i morgen efter eventen.

Samsungs Unpacked event starter onsdag (20. februar 2019) klokken 20.00 dansk tid. MereMobil.dk forsøger på bedste vis at holde dig opdateret om nyhederne.

Tror du vi får 3-4 nye Galaxy S10-modeller, en foldbar smartphone, 5G-model af Galaxy S10 og alle de wearables? Eller hvad tror du, at Samsung har til os i morgen? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Det er også meningen, at vi formentlig får mere at se til Samsungs foldbare smartphone. Om det er en prototype eller den er klar til at gå i masseproduktion og derefter i handlen er uvist.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram