Samsung har lækket kommende wearable-enheder

1

Samsung har afsløret en række nye produkter i deres egen app før lancering. Se hvilke produkter Samsung har i ærmet her.

Nye produkter fra Samsung lækket i egen app af dem selv – Galaxy Fit, Galaxy Fit e, Galaxy Buds og Galaxy Watch Active (Kilde: SamCentral / Twitter)

Samsung afslører onsdag den 20. februar 2019 hele deres Galaxy S10-familie, og det er spændende at se hvor mange enheder familien helt præcis består af.

Men nu ser det ud til, at vi ikke skal ”nøjes” med Galaxy S10-enhederne. Det ligner nemlig, at der er mere i ærmet hos Samsung.

Samsung Galaxy S10 afsløret i flotte farver

I en opdatering til deres Galaxy Wearable app har Samsung afsløret kommende produkter, som Galaxy Fit, Galaxy Fit e, Galaxy Buds og Galaxy Watch Active. Det skriver Mspoweruser.com.

Om afsløringen fra Samsung er sket med vilje eller er et hændeligt uheld, det er uvist, men det kan godt være det er sket med fuldt overleg. Det ville i hvert fald ikke være første gang, at en producent afslører egne nyheder før tid med vilje.

Køb dit cover til Samsung Galaxy S10 allerede nu

Billederne afslører Galaxy Buds, som vi tidligere har omtalt. Dermed ser det altså ud til, at vi har en del i vente fra Samsung.

Samsung på vej med konkurrent til Apples AirPods

Hvad glæder du dig mest til, at Samsung afslører? Samt ikke mindst tror du, at de offentliggør alle produkter på onsdag? Og synes du det er ærgerligt, at mange ting allerede er ”kendt” på forhånd? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

MereMobil.dk dækker Samsungs event onsdag den 20. februar 2019.

Mere til historien

Undrer du dig over, hvordan det kan være du allerede nu kan købe tilbehør til telefoner, som endnu ikke er lanceret? Så kan du måske blive klogere på dette her, hvor vi taler med tilbehørsbutikken Mobilcovers.dk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer