Samsung har lækket kommende wearable-enheder

Samsung har afsløret en række nye produkter i deres egen app før lancering. Se hvilke produkter Samsung har i ærmet her.

Nye produkter fra Samsung lækket i egen app af dem selv - Galaxy Fit, Galaxy Fit e, Galaxy Buds og Galaxy Watch Active (Kilde: SamCentral / Twitter)

Samsung afslører onsdag den 20. februar 2019 hele deres Galaxy S10-familie, og det er spændende at se hvor mange enheder familien helt præcis består af.

Men nu ser det ud til, at vi ikke skal ”nøjes” med Galaxy S10-enhederne. Det ligner nemlig, at der er mere i ærmet hos Samsung.

Samsung Galaxy S10 afsløret i flotte farver

I en opdatering til deres Galaxy Wearable app har Samsung afsløret kommende produkter, som Galaxy Fit, Galaxy Fit e, Galaxy Buds og Galaxy Watch Active. Det skriver Mspoweruser.com.

Om afsløringen fra Samsung er sket med vilje eller er et hændeligt uheld, det er uvist, men det kan godt være det er sket med fuldt overleg. Det ville i hvert fald ikke være første gang, at en producent afslører egne nyheder før tid med vilje.

Køb dit cover til Samsung Galaxy S10 allerede nu

Billederne afslører Galaxy Buds, som vi tidligere har omtalt. Dermed ser det altså ud til, at vi har en del i vente fra Samsung.

Samsung på vej med konkurrent til Apples AirPods

Hvad glæder du dig mest til, at Samsung afslører? Samt ikke mindst tror du, at de offentliggør alle produkter på onsdag? Og synes du det er ærgerligt, at mange ting allerede er ”kendt” på forhånd? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

MereMobil.dk dækker Samsungs event onsdag den 20. februar 2019.

Mere til historien

Undrer du dig over, hvordan det kan være du allerede nu kan købe tilbehør til telefoner, som endnu ikke er lanceret? Så kan du måske blive klogere på dette her, hvor vi taler med tilbehørsbutikken Mobilcovers.dk.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram