Samsung har lækket kommende wearable-enheder

Samsung har afsløret en række nye produkter i deres egen app før lancering. Se hvilke produkter Samsung har i ærmet her.

Nye produkter fra Samsung lækket i egen app af dem selv – Galaxy Fit, Galaxy Fit e, Galaxy Buds og Galaxy Watch Active (Kilde: SamCentral / Twitter)

Samsung afslører onsdag den 20. februar 2019 hele deres Galaxy S10-familie, og det er spændende at se hvor mange enheder familien helt præcis består af.

Men nu ser det ud til, at vi ikke skal ”nøjes” med Galaxy S10-enhederne. Det ligner nemlig, at der er mere i ærmet hos Samsung.

Samsung Galaxy S10 afsløret i flotte farver

I en opdatering til deres Galaxy Wearable app har Samsung afsløret kommende produkter, som Galaxy Fit, Galaxy Fit e, Galaxy Buds og Galaxy Watch Active. Det skriver Mspoweruser.com.

Om afsløringen fra Samsung er sket med vilje eller er et hændeligt uheld, det er uvist, men det kan godt være det er sket med fuldt overleg. Det ville i hvert fald ikke være første gang, at en producent afslører egne nyheder før tid med vilje.

Køb dit cover til Samsung Galaxy S10 allerede nu

Billederne afslører Galaxy Buds, som vi tidligere har omtalt. Dermed ser det altså ud til, at vi har en del i vente fra Samsung.

Samsung på vej med konkurrent til Apples AirPods

Hvad glæder du dig mest til, at Samsung afslører? Samt ikke mindst tror du, at de offentliggør alle produkter på onsdag? Og synes du det er ærgerligt, at mange ting allerede er ”kendt” på forhånd? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

MereMobil.dk dækker Samsungs event onsdag den 20. februar 2019.

Mere til historien

Undrer du dig over, hvordan det kan være du allerede nu kan købe tilbehør til telefoner, som endnu ikke er lanceret? Så kan du måske blive klogere på dette her, hvor vi taler med tilbehørsbutikken Mobilcovers.dk.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram