Øv! Måske ikke USB-C i iPhone 2019

KORT NYT: Stadig Lightning-kabel og en langsom oplader. I 2019 kommer der ikke nyskabelser på stikket i iPhone.

Apple ser ud til at være i gang med transition fra Lightning til USB-C stik. iPad Pro 2018 var den første iOS-enhed med USB-C stikket, og da alle nyere MacBooks kun har USB-C porte, virker det oplagt, at iPhone står næst i rækken.

iPad Pro 2018 har USB-C og intet stik til headset

Desværre går USB-C nok uden om de iPhones, der kommer i år. Det skriver den japanske site Macotakra ifølge 9to5mac.

Salgspakken bliver desværre også med den klassiske 5 watts oplader og standard USB-A til Ligtning-kabel. Der er ingen tegn på en hurtigoplader.

Dermed må iPhone-ejere, som vil udnytte hurtigopladning, stadig købe en 18 watts USB-C oplader hos Apple. Det er denne oplader, som medfølger til iPad Pro 2018. Læg oveni et USB-C til Lightning kabel. Nu har du brugt 428 kroner ekstra oveni prisen for den iPhone, som du også netop har købt.

Macotakra skrev for godt en måned siden, at USB-C stikket i iPhone måske først kommer i 2020. Apple er angiveligt ikke inden deadline for 2019-serien kommet frem til et reference-design. Nu mener den japanske site så for alvor, at Lightning-stikket bibeholdes i år.

Apple har vanen tro ikke kommenteret på oplysningerne. Det er derfor kun rygter og spekulationer på nuværende tidspunkt.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Siden 2009 har EU raslet med sablerne. Det har flere gange været på tale, at mobilopladning skal standardiseres. Indtil nu er EU ikke trådt i karakter. EU kan måske forbyde Apples Lightning-kabel, skrev vi i august 2018, men der er fortsat ikke sket noget.

Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram