Øv! Måske ikke USB-C i iPhone 2019

KORT NYT: Stadig Lightning-kabel og en langsom oplader. I 2019 kommer der ikke nyskabelser på stikket i iPhone.

Apple ser ud til at være i gang med transition fra Lightning til USB-C stik. iPad Pro 2018 var den første iOS-enhed med USB-C stikket, og da alle nyere MacBooks kun har USB-C porte, virker det oplagt, at iPhone står næst i rækken.

iPad Pro 2018 har USB-C og intet stik til headset

Desværre går USB-C nok uden om de iPhones, der kommer i år. Det skriver den japanske site Macotakra ifølge 9to5mac.

Salgspakken bliver desværre også med den klassiske 5 watts oplader og standard USB-A til Ligtning-kabel. Der er ingen tegn på en hurtigoplader.

Dermed må iPhone-ejere, som vil udnytte hurtigopladning, stadig købe en 18 watts USB-C oplader hos Apple. Det er denne oplader, som medfølger til iPad Pro 2018. Læg oveni et USB-C til Lightning kabel. Nu har du brugt 428 kroner ekstra oveni prisen for den iPhone, som du også netop har købt.

Macotakra skrev for godt en måned siden, at USB-C stikket i iPhone måske først kommer i 2020. Apple er angiveligt ikke inden deadline for 2019-serien kommet frem til et reference-design. Nu mener den japanske site så for alvor, at Lightning-stikket bibeholdes i år.

Apple har vanen tro ikke kommenteret på oplysningerne. Det er derfor kun rygter og spekulationer på nuværende tidspunkt.BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

Siden 2009 har EU raslet med sablerne. Det har flere gange været på tale, at mobilopladning skal standardiseres. Indtil nu er EU ikke trådt i karakter. EU kan måske forbyde Apples Lightning-kabel, skrev vi i august 2018, men der er fortsat ikke sket noget.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram