Øv! Måske ikke USB-C i iPhone 2019

KORT NYT: Stadig Lightning-kabel og en langsom oplader. I 2019 kommer der ikke nyskabelser på stikket i iPhone.

Apple ser ud til at være i gang med transition fra Lightning til USB-C stik. iPad Pro 2018 var den første iOS-enhed med USB-C stikket, og da alle nyere MacBooks kun har USB-C porte, virker det oplagt, at iPhone står næst i rækken.

iPad Pro 2018 har USB-C og intet stik til headset

Desværre går USB-C nok uden om de iPhones, der kommer i år. Det skriver den japanske site Macotakra ifølge 9to5mac.

Salgspakken bliver desværre også med den klassiske 5 watts oplader og standard USB-A til Ligtning-kabel. Der er ingen tegn på en hurtigoplader.

Dermed må iPhone-ejere, som vil udnytte hurtigopladning, stadig købe en 18 watts USB-C oplader hos Apple. Det er denne oplader, som medfølger til iPad Pro 2018. Læg oveni et USB-C til Lightning kabel. Nu har du brugt 428 kroner ekstra oveni prisen for den iPhone, som du også netop har købt.

Macotakra skrev for godt en måned siden, at USB-C stikket i iPhone måske først kommer i 2020. Apple er angiveligt ikke inden deadline for 2019-serien kommet frem til et reference-design. Nu mener den japanske site så for alvor, at Lightning-stikket bibeholdes i år.

Apple har vanen tro ikke kommenteret på oplysningerne. Det er derfor kun rygter og spekulationer på nuværende tidspunkt.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Siden 2009 har EU raslet med sablerne. Det har flere gange været på tale, at mobilopladning skal standardiseres. Indtil nu er EU ikke trådt i karakter. EU kan måske forbyde Apples Lightning-kabel, skrev vi i august 2018, men der er fortsat ikke sket noget.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram