iPhone-brugere beholder telefonen i længere tid

Skidt for Apple! Salget af iPhones går ned og iPhone-ejerne beholder deres telefon i længere tid.

iPhone Xr
iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple meldte først på året ud, at de var nødt til at nedjustere forventningerne til det normalt vigtige julekvartal. Dette skete på baggrund af dårligere salg af iPhones - 2018-modellerne havde svigtet.

iPhone leverer mindre omsætning til Apple

Forklaringen fra Apple var, at de havde tilbudt så billige batterieudskiftninger, at iPhone-ejere beholdte de ældre modeller eventuelt med nye batterier.

-”Vores kunder har deres ældre iPhones længere tid end tidligere,” lød det blandt andet fra Apples topchef Tim Cook. Sammenholdt med de makroøkonomiske faktorer resulterede det i et svigtende salg af iPhones.

Analytiker Toni Sacconaghi fra Bernstein fortæller også, at iPhone-ejerne nu beholder deres telefoner længere. Dette kan betyde ”problemer” for Apple. Mange beholder nu deres iPhone i fire år, hvor det tidligere var tre år. Det skriver CNSC.com.

Toni Sacconaghi forventer også, at 16 procent af Apples nuværende 900 millioner iPhone-brugere, vil købe ny en model i år. Dette vil i så fald betyde et salg på 144 millioner iPhones.

Antallet af iPhone-ejere er i øvrigt steget med 9 procent det seneste år.

Apple: Du får ikke længere salgstal for iPhone, iPad og Mac

Mere til historien

Apple vil på nogle markeder også sænke prisen på iPhones efter det svigtende salg.

Læs også:
Nu er de gamle iPhones kommet på tilbud

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram