Huawei Mate 20 Pro kåret til ”Bedste Smartphone” ved MWC

Mate 20 Pro har sejret endnu engang. Huaweis flagskib har vundet prisen for ”bedste smartphone” ved en prisuddeling til Mobile World Congress.

Huawei Mate 20 Pro
Blå Huawei Mate 20 Pro (Foto: Huawei)

Huawei Mate 20 Pro vandt titlen som ”Årets Mobil 2019” på MereMobil.dk, hvor det var jer brugere der stemte den til tops.

Huawei Mate 20 Pro er Årets Mobil 2018

Men det er ikke den eneste pris, som er tilfaldet flagskibet fra Huawei. Mate 20 Pro har nu vundet den prestigefyldte pris for ”bedste smartphone” ved dette års Mobile World Congress 2019.

Her er prisuddelingen GLOMO Awards 2019 en del af konferencen hvert år.

Prisen er tildelt for telefonens stærke performance, banebrydende kamera, lange batteritid, innovativ opladningsløsning og smukke design. Det var GSMA, som arrangerede eventen, hvor aftenens største og mest prestigefyldte pris altså gik til Huawei.

TEST: Huawei Mate 20 Pro – slår både Samsung og Huawei selv

-”Huawei Mate 20 serien repræsenterer Huaweis innovative DNA og måske endnu vigtigere vores stærke teknologiske løsninger, der giver brugerne den ultimative produktoplevelse. Vi kan også se på vores salgstal, at Huawei Mate 20 Pro har vundet hjerter og tillid fra forbrugere verden over,” sagde Kevin Ho, President of Handset Business for Huawei Consumer Business Group, i forbindelse med overrækkelsen af prisen.

Du kan se de andre vindere af de forskellige kategorier, hvor der blev uddelt priser ud til GLOMO Awards 2019 her.

Mate 20 Pro er efter lanceringen blevet tilgængelig i nogle nye flotte farver, men disse ser det desværre ikke ud til, at vi ikke får på det danske marked.

Mate 20 Pro i fede nye farver kommer ikke til Danmark

Mere til historien

Huawei afholder event tirsdag den 26. marts 2019 i Paris, hvor de offentliggør P30-serien. Sammen med Mate-serien er det deres absolut mest populære smartphone modeller. Men allerede nu er der lækket nogle billeder, som viser det der ventes at være den endelige telefon.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram