Huawei Mate 20 Pro kåret til ”Bedste Smartphone” ved MWC

15

Mate 20 Pro har sejret endnu engang. Huaweis flagskib har vundet prisen for ”bedste smartphone” ved en prisuddeling til Mobile World Congress.

Huawei Mate 20 Pro
Blå Huawei Mate 20 Pro (Foto: Huawei)

Huawei Mate 20 Pro vandt titlen som ”Årets Mobil 2019” på MereMobil.dk, hvor det var jer brugere der stemte den til tops.

Huawei Mate 20 Pro er Årets Mobil 2018

Men det er ikke den eneste pris, som er tilfaldet flagskibet fra Huawei. Mate 20 Pro har nu vundet den prestigefyldte pris for ”bedste smartphone” ved dette års Mobile World Congress 2019.

Her er prisuddelingen GLOMO Awards 2019 en del af konferencen hvert år.

Prisen er tildelt for telefonens stærke performance, banebrydende kamera, lange batteritid, innovativ opladningsløsning og smukke design. Det var GSMA, som arrangerede eventen, hvor aftenens største og mest prestigefyldte pris altså gik til Huawei.

TEST: Huawei Mate 20 Pro – slår både Samsung og Huawei selv

-”Huawei Mate 20 serien repræsenterer Huaweis innovative DNA og måske endnu vigtigere vores stærke teknologiske løsninger, der giver brugerne den ultimative produktoplevelse. Vi kan også se på vores salgstal, at Huawei Mate 20 Pro har vundet hjerter og tillid fra forbrugere verden over,” sagde Kevin Ho, President of Handset Business for Huawei Consumer Business Group, i forbindelse med overrækkelsen af prisen.

Du kan se de andre vindere af de forskellige kategorier, hvor der blev uddelt priser ud til GLOMO Awards 2019 her.

Mate 20 Pro er efter lanceringen blevet tilgængelig i nogle nye flotte farver, men disse ser det desværre ikke ud til, at vi ikke får på det danske marked.

Mate 20 Pro i fede nye farver kommer ikke til Danmark

Mere til historien

Huawei afholder event tirsdag den 26. marts 2019 i Paris, hvor de offentliggør P30-serien. Sammen med Mate-serien er det deres absolut mest populære smartphone modeller. Men allerede nu er der lækket nogle billeder, som viser det der ventes at være den endelige telefon.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer