Mate 20 Pro i fede nye farver kommer ikke til Danmark

0

Øv! Huawei Mate 20 Pro i nye super fede farver bliver ikke tilgængelige på det danske marked.

Huawei Mate 20 Pro
Blå Huawei Mate 20 Pro (Foto: Huawei)

Huawei Mate 20 Pro er lanceret i de nye farver Green, Red og Comet Blue. Dermed er Årets Mobil 2018, valgt af læserne på MereMobil.dk, blevet endnu federe. Eller i hvert fald genopfrisket.

På billederne ser Mate 20 Pro virkelig fed ud i de nye farver.

Desværre er der dårligt nyt for Huaweis danske fans. Vi skal nemlig se langt efter de grønne, blå og røde udgaver.

– ”Farverne kommer ikke i salg på det danske marked,” er den kortfattede og nedslående besked fra Marie Dam Feldborg, der er chef for Huaweis marketing og kommunikation i Danmark.

Inden du går helt i spåner af tristhed over budskabet tag det roligt. Det er før set, at en producent har ”afvist” en farve, som alligevel er nået ind på det danske marked. Så synes du farverne er fede, er det blot at blive ved med at efterspørge dem.

Huawei Mate 20 Pro blev afsløret for offentligheden den 16. oktober 2018. Den 5. november var telefonen klar til salg.

Da jeg anmeldte Mate 20 Pro beskrev jeg produktet som en telefon, der slår ikke bare ærkerivalen Samsung, men samtidigt er det Huaweis hidtil bedste smartphone.

På Android-platformen har Huawei med denne telefon bragt en række nyheder med sig. Blandt andet 3D Face Unlock med det samme sikkerhedsniveau som på Apples iPhone X-serie. Det store batteri på 4.200 mAh kan lades til et niveau på 60 procent på blot 30 minutter.

Huawei har også lanceret trådløs opladning med 15 watts effekt, der er markedets hidtil hurtigste trådløse opladning, hvis Huaweis egen oplader benyttes.

For at få flere detaljer om hvordan Huawei Mate 20 Pro klarer sig i testen, vil jeg anbefale, at du læser min anmeldelse.

Her er Årets Mobil 2018

Mere til historien

Huawei Mate 20 Pro fik 29.3 procent af stemmerne i Årets Mobil afstemningen. Andenpladsen blev indtaget af Huawei P20 Pro med 9,2 procent af stemmerne. I 2017 vandt iPhone X afstemningen, mens Samsung Galaxy S7 Edge vandt i 2016

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer