Mate 20 Pro i fede nye farver kommer ikke til Danmark

Øv! Huawei Mate 20 Pro i nye super fede farver bliver ikke tilgængelige på det danske marked.

Huawei Mate 20 Pro
Blå Huawei Mate 20 Pro (Foto: Huawei)

Huawei Mate 20 Pro er lanceret i de nye farver Green, Red og Comet Blue. Dermed er Årets Mobil 2018, valgt af læserne på MereMobil.dk, blevet endnu federe. Eller i hvert fald genopfrisket.

På billederne ser Mate 20 Pro virkelig fed ud i de nye farver.

Desværre er der dårligt nyt for Huaweis danske fans. Vi skal nemlig se langt efter de grønne, blå og røde udgaver.

- ”Farverne kommer ikke i salg på det danske marked,” er den kortfattede og nedslående besked fra Marie Dam Feldborg, der er chef for Huaweis marketing og kommunikation i Danmark.

Inden du går helt i spåner af tristhed over budskabet tag det roligt. Det er før set, at en producent har ”afvist” en farve, som alligevel er nået ind på det danske marked. Så synes du farverne er fede, er det blot at blive ved med at efterspørge dem.

Huawei Mate 20 Pro blev afsløret for offentligheden den 16. oktober 2018. Den 5. november var telefonen klar til salg.

Da jeg anmeldte Mate 20 Pro beskrev jeg produktet som en telefon, der slår ikke bare ærkerivalen Samsung, men samtidigt er det Huaweis hidtil bedste smartphone.

På Android-platformen har Huawei med denne telefon bragt en række nyheder med sig. Blandt andet 3D Face Unlock med det samme sikkerhedsniveau som på Apples iPhone X-serie. Det store batteri på 4.200 mAh kan lades til et niveau på 60 procent på blot 30 minutter.

Huawei har også lanceret trådløs opladning med 15 watts effekt, der er markedets hidtil hurtigste trådløse opladning, hvis Huaweis egen oplader benyttes.

For at få flere detaljer om hvordan Huawei Mate 20 Pro klarer sig i testen, vil jeg anbefale, at du læser min anmeldelse.

Her er Årets Mobil 2018

Mere til historien

Huawei Mate 20 Pro fik 29.3 procent af stemmerne i Årets Mobil afstemningen. Andenpladsen blev indtaget af Huawei P20 Pro med 9,2 procent af stemmerne. I 2017 vandt iPhone X afstemningen, mens Samsung Galaxy S7 Edge vandt i 2016

Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram