Batterimonster! Opladning én gang om ugen.

Hele 18.000 mAh i batterikapacitet. Du skal kun oplade én gang om ugen. Denne batteri-telefon er fuldstændig vanvittig. Se den her.

Energizer Power Max P18K Pop
Energizer Power Max P18K Pop. Du kan se flere billeder af telefonen på The Verge (Foto: The Verge)

Smartphones skal lades hver nat. Det irriterer mange, men det er også blevet en vane, at det bare ersådan. Indtil nu.

Hvis du er parat til at smide din Apple, Samsung eller Huawei telefon over skulderen, uden at se dig tilbage, så tjek Energizer Power Max P18K Pop.

Her får du et batteri på 18.000 mAh. Må jeg minde om, at en telefon som Huawei Mate 20 Pro kun har et batteri på 4.000 mAh.

Energizer-telefonen har et batteri med 6,7 gange højere kapacitet end iPhone Xs. Det er da helt vanvittigt.

Jeg hører ofte spørgsmålet: Hvorfor gør producenterne ikke bare batterierne større, så vi kan få længere batteritid?

Svaret kommer fra Energizer Power Max P18K Pop; designet ødelægges og telefonen vil fylde væsentligt mere i lommen.

Energizer-telefonen er 1,8 cm tyk. Det er 2,3 gange tykkere end iPhone Xs eller cirka 2 gange tykkere end Huawei Mate 20 Pro.

Jeg har lånt et par billeder fra The Verge, der på Mobile World Congress har haft telefonen i hånden. Når vi nu er vant til forholdsvis tynde telefoner, så ser det jo helt crazy ud.

Energizer Power Max P18K Pop kører på en processor fra MediaTek. Den har 6 GB RAM og 128 GB lagerplads samt 6.2 tommer LCD-skærm. Platformen er Android 9.

Det skal lige siges, at selv med hurtigopladning tager det otte timer, at lade batteriet helt op. Angiveligt kan telefonen køre en uge uden opladning eller afspille video nonstop i 48 timer.

Du kan købe energitelefonen i sommeren 2019. Sandsynligvis skal du nok finde den på nettet, da sådanne telefoner sjældent rammer det danske marked.

Ikke kun eksotiske telefoner som Energizer Power Max P18K Pop har store batterier. Jeg har tidligere haft Motorola E5 Plus i hånden. Denne skal kun lades to gange om ugen.

Her er smartphonen der kun skal oplades to gange om ugen

Jeg har også set på Motorolas mod-system, hvor du kan tilføje en powerbank på bagsiden af telefonen. Det kunne bringe batteriet på Motorola Moto Z3 Play op på 6.490 mAh.

VIDEOHar du behov for strøm i laaaaang tid?

Selvom det er en høj kapacitet, så kommer Energizer med 2,7 gange så meget.

Nu vi er ved store batterier, så tjek Moto G7 Power, der netop er kommet i butikkerne til 1.800 kroner. Her får du 5.000 mAh og angiveligt strøm nok til tre dage.KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

Energizer varemærket på telefoner benyttes via en licens af det franske firma Avenir Telecom.

Batteriet får danskerne til at købe ny mobil

Når danskerne køber en ny smartphone, er det oftest fordi, at man er træt af batterilevetiden på den gamle.

(mere…)
240 watt = fra 0 til 100 procent på under 10 minutter

240 watts hurtigopladning. Batteriet oplades fra 0-100 procent på under 10 minutter.

(mere…)
Så store batterier har iPhone 14-serien

Det er nu spottet, hvor store batterier den nye iPhone 14-serie kommer med.

(mere…)
OnePlus 10 på vej med 150 watts opladning

OnePlus har sendt OnePlus 10 Pro på markedet, men ikke en ”OnePlus 10”. Den rygtes nu at være på vej – endda med 150 watts opladning.

(mere…)
Apple reagerer på klager over dræning af batteriet

Efter den seneste iOS-opdatering, har der været en del klager over, at batteriet hurtigt drænes. Dette har Apple nu reagerer på.

(mere…)
iPhone-ejere oplever at iOS 15.4 dræner batteriet

Apples iOS-opdatering, iOS 15.4, dræner batteriet hurtigere, mener nogle brugere, men det er helt normalt, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram