Batterimonster! Opladning én gang om ugen.

8

Hele 18.000 mAh i batterikapacitet. Du skal kun oplade én gang om ugen. Denne batteri-telefon er fuldstændig vanvittig. Se den her.

Energizer Power Max P18K Pop
Energizer Power Max P18K Pop. Du kan se flere billeder af telefonen på The Verge (Foto: The Verge)

Smartphones skal lades hver nat. Det irriterer mange, men det er også blevet en vane, at det bare ersådan. Indtil nu.

Hvis du er parat til at smide din Apple, Samsung eller Huawei telefon over skulderen, uden at se dig tilbage, så tjek Energizer Power Max P18K Pop.

Her får du et batteri på 18.000 mAh. Må jeg minde om, at en telefon som Huawei Mate 20 Pro kun har et batteri på 4.000 mAh.

Energizer-telefonen har et batteri med 6,7 gange højere kapacitet end iPhone Xs. Det er da helt vanvittigt.

Jeg hører ofte spørgsmålet: Hvorfor gør producenterne ikke bare batterierne større, så vi kan få længere batteritid?

Svaret kommer fra Energizer Power Max P18K Pop; designet ødelægges og telefonen vil fylde væsentligt mere i lommen.

Energizer-telefonen er 1,8 cm tyk. Det er 2,3 gange tykkere end iPhone Xs eller cirka 2 gange tykkere end Huawei Mate 20 Pro.

Jeg har lånt et par billeder fra The Verge, der på Mobile World Congress har haft telefonen i hånden. Når vi nu er vant til forholdsvis tynde telefoner, så ser det jo helt crazy ud.

Energizer Power Max P18K Pop kører på en processor fra MediaTek. Den har 6 GB RAM og 128 GB lagerplads samt 6.2 tommer LCD-skærm. Platformen er Android 9.

Det skal lige siges, at selv med hurtigopladning tager det otte timer, at lade batteriet helt op. Angiveligt kan telefonen køre en uge uden opladning eller afspille video nonstop i 48 timer.

Du kan købe energitelefonen i sommeren 2019. Sandsynligvis skal du nok finde den på nettet, da sådanne telefoner sjældent rammer det danske marked.

Ikke kun eksotiske telefoner som Energizer Power Max P18K Pop har store batterier. Jeg har tidligere haft Motorola E5 Plus i hånden. Denne skal kun lades to gange om ugen.

Her er smartphonen der kun skal oplades to gange om ugen

Jeg har også set på Motorolas mod-system, hvor du kan tilføje en powerbank på bagsiden af telefonen. Det kunne bringe batteriet på Motorola Moto Z3 Play op på 6.490 mAh.

VIDEOHar du behov for strøm i laaaaang tid?

Selvom det er en høj kapacitet, så kommer Energizer med 2,7 gange så meget.

Nu vi er ved store batterier, så tjek Moto G7 Power, der netop er kommet i butikkerne til 1.800 kroner. Her får du 5.000 mAh og angiveligt strøm nok til tre dage.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Energizer varemærket på telefoner benyttes via en licens af det franske firma Avenir Telecom.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer