Motorola er klar med ekstra LAAAANG batteritid

VIDEO: Hvis du drømmer om LAAAANG batteritid, men er træt af at powerbanks i tasken, så er denne smartphone måske den rette for dig.

Batteritiden på smartphones er sjældent noget at skrive hjem om. De fleste lader formentlig deres smartphone op mindst én gang i døgnet. Er du en der generelt har brug for meget strøm på telefonen, men ikke gider have tasken fyldt med powerbanks, oplader og andet når du er på farten så se denne video.

Du skal se nærmere på denne telefon: Motorola Moto Z3 Play, der på batteridelen er meget interessant.

Selve telefonen kommer med et batteri på 3.000 mAh, men med i salgsæsken er der en Moto Mod Power Pack, som giver dig yderligere 2.200 mAh. Du får altså hele 5.200 mAh batterikapacitet at gøre godt med.

Er de medfølgende 2.200 mAh på Power Pack Moto Mod ikke nok, så kan du købe en Moto Mod Turbopower Pack med hele 3.490 mAh. Dermed kan du altså få i alt 6.490 mAh. Ifølge Sponseret link Pricerunner.dk, så kan du købe Moto Mod Turbopower Pack for omkring 499 kroner.

Vil du have strøm i LANG tid? Tjek denne telefon

Flot Super AMOLED skærm i 18:9 format

Moto Z3 Play kommer med en Super AMOLED-skærm på 6 tommer i 18:9 format. Opløsningen er Full HD+ med 1.080 x 2.160 pixels. Du får et dual-kamera med en 12 megapixels sensor og en 5 megapixels sensor, mens frontkameraet er på 8 megapixels.

Foruden lang batteritid får du altså også en telefon med et flot design, hvor der er Gorilla Glas 3 på både for- og bagside. Derudover kommer den med en Snapdragon 636-processor fra Qualcomm, 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Moto Z3 Play understøtter desuden microSD-kort op til 2 TB.

Moto Z3 Play har en vejledende pris på 2.990 kroner uden abonnement.

LÆS OGSÅ: Motorola One er måske årets “folkemobil”

Mere til historien

Foruden Turbopower Pack så findes der også et væld af andre Moto Mods, som passer til Moto Z3 Play. Du kan eksempelvis få JBL SoundBoost, DLP Projector Case, Insta-Share samt andre sjove Mods.

Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Her er Motorolas nye prisvenlige edge-serie

OVERBLIK: Motorola er klar med 3 nye telefoner, hvor alle kan være med. Priserne virker ret rimelige og specifikationerne ser fine ud.

(mere…)
Moto Edge 50-serien – dette skal du forvente

Motorola har bekræftet, at de i næste uge vil afsløre den nye Moto Edge 50-serie. Få detaljerne her.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro er snart klar i Europa

En ny topmodel fra Motorola er umiddelbart på vej til lancering i vores markedsområde. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Derfor behøver du ikke et større batteri i din telefon

BAGGRUND: Løsningen på dine batteriproblemer er ikke nødvendigvis et større batteri.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram