Motorola er klar med ekstra LAAAANG batteritid

VIDEO: Hvis du drømmer om LAAAANG batteritid, men er træt af at powerbanks i tasken, så er denne smartphone måske den rette for dig.

Batteritiden på smartphones er sjældent noget at skrive hjem om. De fleste lader formentlig deres smartphone op mindst én gang i døgnet. Er du en der generelt har brug for meget strøm på telefonen, men ikke gider have tasken fyldt med powerbanks, oplader og andet når du er på farten så se denne video.

Du skal se nærmere på denne telefon: Motorola Moto Z3 Play, der på batteridelen er meget interessant.

Selve telefonen kommer med et batteri på 3.000 mAh, men med i salgsæsken er der en Moto Mod Power Pack, som giver dig yderligere 2.200 mAh. Du får altså hele 5.200 mAh batterikapacitet at gøre godt med.

Er de medfølgende 2.200 mAh på Power Pack Moto Mod ikke nok, så kan du købe en Moto Mod Turbopower Pack med hele 3.490 mAh. Dermed kan du altså få i alt 6.490 mAh. Ifølge %%%% Pricerunner.dk, så kan du købe Moto Mod Turbopower Pack for omkring 499 kroner.

Vil du have strøm i LANG tid? Tjek denne telefon

Flot Super AMOLED skærm i 18:9 format

Moto Z3 Play kommer med en Super AMOLED-skærm på 6 tommer i 18:9 format. Opløsningen er Full HD+ med 1.080 x 2.160 pixels. Du får et dual-kamera med en 12 megapixels sensor og en 5 megapixels sensor, mens frontkameraet er på 8 megapixels.

Foruden lang batteritid får du altså også en telefon med et flot design, hvor der er Gorilla Glas 3 på både for- og bagside. Derudover kommer den med en Snapdragon 636-processor fra Qualcomm, 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Moto Z3 Play understøtter desuden microSD-kort op til 2 TB.

Moto Z3 Play har en vejledende pris på 2.990 kroner uden abonnement.

LÆS OGSÅ: Motorola One er måske årets "folkemobil"

Mere til historien

Foruden Turbopower Pack så findes der også et væld af andre Moto Mods, som passer til Moto Z3 Play. Du kan eksempelvis få JBL SoundBoost, DLP Projector Case, Insta-Share samt andre sjove Mods.

Den første smartphone med 200 megapixels kamera

Motorola har præsenteret verdens første med et 200 megapixels kamera. Læs mere om den her.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Motorola bekræfter den 11. august som dato for event

Rygterne har svirret efter det i sidste uge endte med en eventaflysning. Nu bekræfter Motorola en ny dato for præsentationen.

(mere…)
Ny dato for afsløring af Motorolas nye supermobiler

Efter den noget kryptiske - og ikke mindst mystiske - aflysning skulle Motorola være klar med ny dato for lanceringen.

(mere…)
Mystik efter aflysning af Motorolas nye supermobiler

Kun få timer før lanceringen af Razr 2022 og X30 Pro aflyste Motorola uden forklaring begivenheden.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram