Apple har løst oplade-problemerne på iPhone Xs

1

Apple har netop udsendt en iOS-opdatering, som løser problemerne med oplade-fejlen, der har ramt nogle iPhone Xs og iPhone Xs Max enheder.

iPhone Xs Xs Max og Xr
iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr (Foto: Apple)

Ejerne af de iPhone Xs og iPhone Xs Max enheder, som har været ramt af en oplade-fejl, kan nu se frem til, at problemet er løst. Apple har nemlig udsendt en iOS-opdatering, der retter fejlen.

Tidligere har vi skrevet, at fejlrettelsen var en del af iOS 12.1, men nu er Apple altså klar med en softwareopdatering før tid. Denne iOS-opdatering hedder iOS 12.0.1.

 – Her er Apples tre nye iPhones, iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr

Helt præcis skriver Apple omkring opdateringen:

  • Retter et problem, hvor nogle iPhone Xs-enheder ikke startede opladningen med det samme, når de blev sluttet til et Lightning-kabel.
  • Løser et problem, der kunne være årsag til. At iPhone Xs genoprettede forbindelse til et Wi-Fi netværk med 2,4 GHz i stedet for 5 GHz.
  • Flytter tasten ”.?123” til den oprindelige placering på iPad-tastaturet.
  • Retter et problem, hvor undertekster muligvis ikke blev vist i nogle videoapps.
  • Adresserer et problem, hvor Bluetooth kunne blive utilgængeligt.

 – Apple siger farvel til iPhone X – og to andre populære modeller

Har du ikke fået en notifikation om, at opdateringen er tilgængelig til din enhed, så kan du manuelt søge efter den. Dette gør du ved at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering.

Husk altid at lave en backup af din gamle telefon inden du opdaterer. Bare for en sikkerhedsskyld. Jeg har lige opdateret, uden at lave en backup, og det foregik uden problemer.

Sådan laver du backup af iPhone eller iPad

Er du i tvivl om din enhed understøtter iOS 12 – og dermed også den nye iOS 12.0.1 opdatering. Så kan du se de enheder, som understøtter iOS 12 her.

Mere til historien

Vi har tidligere skrevet, at der nu var flere iOS-brugere, der havde iOS 12 installeret end der var brugere, som havde iOS 11. Ifølge de nyeste tal fra analysefirmaet Mixpanel, så er der små 50 procent af alle aktive iOS-enheder, der nu har iOS 12 installeret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer